Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Sparrow

tag

...ez az FTP-s megosztós cucc nagyon jó Total Commanderrel, nem is kell ide plusz app, amivel összekötöm géppel. :C

..de mondjuk azt nem értem, hogy amikor megnyitom Total Commanderben akkor 3 mappa van a gyökérben:

"emulated"
    "sdcard0"
    "sdcard1"

az emulated-en belül van egy "0" és egy "legacy" mappa és mindkettőnek ua. a tartalma, sőt az "sdcard0"-nak is ugyan az a tartalma. 3x szerepel ugyan az, ha TC-n keresztül nézem. Viszont ha egyik helyre másolok vagy törlök akkor az mind3 helyen megjelenik vagy törlődik. Ez miért ilyen? :F

más: több appot is beállítottam, hogy rendszerrel induljon, pl. a Timeriffic (automatikusan állítja a beállított sémákat adott időben), ha újraindítom a telefont akkor viszont nem aktivizálja magát a program és más program is. Csak azután működik rendesen, ha egyszer már elindítottam. A memória törlős opciónál is le vannak lakatolva, de az már mind1 ilyen szempontból, mert a rendszerrel kéne indulnia. Mi lehet a gond? :W

És még1 dolog. Értesítési LED-nél más nem gyári appokat is be lehet állítani? ...nem találom hogy lehetne...

Új hozzászólás Aktív témák