- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
...ez az FTP-s megosztós cucc nagyon jó Total Commanderrel, nem is kell ide plusz app, amivel összekötöm géppel.
..de mondjuk azt nem értem, hogy amikor megnyitom Total Commanderben akkor 3 mappa van a gyökérben:
"emulated"
"sdcard0"
"sdcard1"az emulated-en belül van egy "0" és egy "legacy" mappa és mindkettőnek ua. a tartalma, sőt az "sdcard0"-nak is ugyan az a tartalma. 3x szerepel ugyan az, ha TC-n keresztül nézem. Viszont ha egyik helyre másolok vagy törlök akkor az mind3 helyen megjelenik vagy törlődik. Ez miért ilyen?
más: több appot is beállítottam, hogy rendszerrel induljon, pl. a Timeriffic (automatikusan állítja a beállított sémákat adott időben), ha újraindítom a telefont akkor viszont nem aktivizálja magát a program és más program is. Csak azután működik rendesen, ha egyszer már elindítottam. A memória törlős opciónál is le vannak lakatolva, de az már mind1 ilyen szempontból, mert a rendszerrel kéne indulnia. Mi lehet a gond?
És még1 dolog. Értesítési LED-nél más nem gyári appokat is be lehet állítani? ...nem találom hogy lehetne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest