- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Sparrow #4144 üzenetére
Nekem elég a tavalyi. 3 teló, olcsó lenovo. Az egy dolog hogy nem küldték el csak kamuztak. PP visszaadta a pénzt. De a telók mégis megjöttek
3-ból kettő hibás, egyiknél csíkos képernyő, másikkal már nem tudom mi volt, harmadik később esett szét. Ezek ilyen C kategóriás maradványokat sóznak el sztem, utoljára rendeltem tőlük bármit is. Ha teló akkor minideal, nem trükköznek, persze nem hibátlanok ők sem. De már egyénileg kb nem éri meg rendelni a tréfa miatt semmit + várakozás ugyanúgy.
szerk: On, kellene valami app amivel lehet fixálni a magok órajelét, lehetőleg úgy, ha akarom egyenként ki is tudom őket kapcsolni, bár ez már annyira nem is érdekel, 8x1,5G-nek örülnék.. Kipróbáltam sok mindent, de egy idő után mind visszadobja 1140mhz-re. Kezdem unni
A teló rendszerével lenne gond?
Az MP450 ebben a telóban hány magos? Erről egyik progi se mondott semmit, és van belőle több verzió elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest