- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
LG Optimus L7 II
Új hozzászólás Aktív témák
-
col
addikt
Igen valahogy ilyen nincs benne, bár ez legyen a legnagyobb hiányossága
Amúgy 3 napja nyúzom, telepítgetek, próbálgatom és kellemes tapasztalataim vannak vele. Gyors, nem akad, azonnal reagál mindenre. A készenléti ideje is nagyon jó, tegnap délben vettem le a töltőről és még mindig 50% felett van az aksija.
Igaz a wifinél úgy állítottam be, hogy ha a képernyő kikapcsol a wifit is kikapcsolja. De használtam azért rendesen a wifit is. Általában elmondható erre is, hogy készenlétben nagyon jó (a 4.1-es tulajdonsága, plusz a brutál erős aksi megteszi a dolgát.)Használat közben természetesen csökken a szufla, de nem vészesen. A képernyő fényerejét is 40% körülire vettem le, a lakásban bőven elég. És ha jól tapasztaltam az "intelligens képernyő" funkció zabál sokat (amelyik figyeli az "arcot" az előlapi kamerával és ha nézed nem kapcsol ki).
Összességében eddig jó kis készülék, előtte egy Samsung ACE2-őm volt ahhoz képest ég és föld mindenben, pedig nem sok a különbség hardver erősség és stb. dolgában, de vitathatatlan a JB (is) sokat nyom itt ennél a latba.
Összességében nagyon nem bántam meg a cserét
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest