Új hozzászólás Aktív témák

• col

addikt

Igen valahogy ilyen nincs benne, bár ez legyen a legnagyobb hiányossága :)

Amúgy 3 napja nyúzom, telepítgetek, próbálgatom és kellemes tapasztalataim vannak vele. Gyors, nem akad, azonnal reagál mindenre. A készenléti ideje is nagyon jó, tegnap délben vettem le a töltőről és még mindig 50% felett van az aksija.
    Igaz a wifinél úgy állítottam be, hogy ha a képernyő kikapcsol a wifit is kikapcsolja. De használtam azért rendesen a wifit is. Általában elmondható erre is, hogy készenlétben nagyon jó (a 4.1-es tulajdonsága, plusz a brutál erős aksi megteszi a dolgát.) :) Használat közben természetesen csökken a szufla, de nem vészesen. A képernyő fényerejét is 40% körülire vettem le, a lakásban bőven elég. És ha jól tapasztaltam az "intelligens képernyő" funkció zabál sokat (amelyik figyeli az "arcot" az előlapi kamerával és ha nézed nem kapcsol ki).
    Összességében eddig jó kis készülék, előtte egy Samsung ACE2-őm volt ahhoz képest ég és föld mindenben, pedig nem sok a különbség hardver erősség és stb. dolgában, de vitathatatlan a JB (is) sokat nyom itt ennél a latba.
    Összességében nagyon nem bántam meg a cserét :C

Új hozzászólás Aktív témák