Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Destr4ct #48398 üzenetére

    Értem is a kényelmi dolgokat, ügyfelek használják, nekem meg csak annyi dolgom hogy nyomjak egy szinkronizálást ROMcsere után. Nekem kényelmes az biztos.
    N900-zal nem lehet telefonálni droidon, és még mindig nem volt semmilyen kategóriájú droidos eszközöm, szóval ezért nem használom egyáltalán. ROMcserénél meg könnyebb a MyPhone explorer, meg biztosabb. Látom az eredményt, és az se baj ha elmegy a net.

    A google az elmúlt napokban eldobott egy rakat feature-t, ami közül nekem a konkrét méretű képre keresés fáj legjobban. Ezen kívül az új google és youtube ronda és kezelhetelen.
    A másik, elkezdte az érdeklődési körömnek megfelelően köpni a találatokat, de ugyebár nem vagyok bejelentkezve. Eredmény: eddig youtube ajánlott videókban volt érdekes. Most van WTF, meg olyan amit már néztem. Esetleg listázza a saját videómat is...
    A kereső meg bizonyos oldalakat előnyben részesít (pl MA), ami nem rossz, de sokszor lapokat kell végignéznem ha mást akartam épp. Jó nekem a logikai kereső, nem kell egyénre szabott.

    Play-ben meg sok a szemét...

Új hozzászólás Aktív témák