Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ripla

    őstag

    mondom.

    a rom feltelepítése után már látja a microSD-t, viszont még mindig kiírja ezt a
    "system UIDs Inconsistent. UIDs on the system are inconsistent, you need to wipe your data partition or your device will be unstable." szöveget.
    illetve ha a beállításokba akarok bemenni a telefonon belül, akkor folyamatosan azt írja, hogy leállt az alkalmazás. viszont plusz pont, hogy már valószínű az új rom van rajta (mert az elején animált az LG logó, illetve látja a microSD-t).
    namost akkor viszont, ettől a ponttól le tudnád nekem írni részletesebben a dolgot?

    "Dugd be a gépbe, telepítsd az ADB drivereket. Ezek után Windows console-ból tallózd be az ADB-t tartalmazó mappát. Itt fastboot devicest nyomni. Ha van "?" van kapcsolat.
    fastboot flash recovery F:\LGGT540\Mur4ik\recovery.img
    fastboot reboot
    Tab kiegészíti a fájl, mappaneveket, de akkor törölni kell az idézőjelet mielőtt folytatod a tallózást. Ha ezzel megvagy, akkor a telefont úgy kell bekapcsolni, hogy a kikapcs és a home gomb nyomvatartásával megvárod az LG feliratot, és egyszercsak bejön a recovery. Itt wipe cache, data partition. Majd install zip from SDcard, és telepíteni kell az SD-ről a zippel a romot.
    hangerő le fel navigál, home előhozza a hátteret és visszaléptet, kameragomb az ok.
    ROM
    Amit le kell töltened
    Ha nincs benne recovery.img, kérd tőlem."

    ugyanis nem értem azt a részét, hogy pl. melyik ADB-t tallózzam be (az elején kettőt is linkeltél), nem értem ezt a "fastboot device" dolgot, konkrétan ilyen parancs ezzel a 2 szóval nincsen vagy én nem találom.
    szóval kérhetem ettől a ponttól kicsit szájbarágósabban? ennyire mélyen még sosem ástam bele magam a témába. :)

    jah és fastboot után nem volt fekete képernyő, hanem kék háttéren fehér betűkkel ír ki pár sorban infókat és most azóta is vár és vár. addig konkrétan semmit nem merek csinálni vele amíg nem mondasz valamit. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák