Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisspepe

    tag

    válasz ERPY #21309 üzenetére

    Én meg vagyok elégedve a telóval. Igaz ez az első okostelefonom, így nincs összehasonlítási alap. Az elődje egy Sony K700i volt, amit 4-5 évig használtam. Ezt se tervezem lecserélni egy darabig.

    Én még nem találkoztam a 2.2_4.3-ban olyannal ami nem működne (amiket használni szoktam minden működik), gyors, most már az akkuval is meg vagyok elégedve egyenlőre.

    Ami érdekes, hogy halottam sok helyről, hogy LG telefont nem szabad megvenni, mert rosszak. Énnekem eddig semmi rossz tapasztalatom nincs, de hozzáteszem, mint előbb is mondtam ez az első okos telefonom. Ha hosszabb távon használtam volna egy Galaxy S-t, nem biztos hogy ezt mondanám :) Amúgy a Samsung telefonokra is azt hallottam, hogy nem szabad megvenni.

    Én szívesen kipróbálnám egyébként, hogy milyen Romot hegeszteni, érdekelne a téma, meg az Androidra való programozás is. Viszont Romnak azért nem fogok nekiállni, mert 1 nem akarom még csak véletlen se tönkretenni a tolómat, mert max Vodafon 845-re lenne pénzem helyette, a másik nem nagyon tudok angolul, magyar leírás meg nem hiszem hogy sok lenne, bár még nem néztem utána. Szóval Rom-mal akkor foglalkoznék, ha olcsón potom pénzért lehetne szerezni használtan egy telót, amit kifejezetten kísérletezgetésre szánok.

    Az Androidra való programírás viszont valamikor ha lesz időm rá, belekóstolok. Érdekel a programozás.

Új hozzászólás Aktív témák