Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyirigo

    senior tag

    Tudom, hogy nem a témához vág, de szeretném továbbfejleszteni a főzési tudományomat, és végre továbblépni a rántottától. Találtam egy receptet, de nem tudom elkészíteni.

    Segítenétek:

    Mai receptajánlatom!!!

    Trücskölt ratyli

    Hozzávalók:
    ...- 1.5 kg nyers ratyli
    - Egy jókora pese (lehetőleg temerkősi)
    - 2 csobolyó gönyészde (ha lehet pöcögösdi)
    - 3 csipet csiháta

    Elkészítése roppant egyszerű:
    A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmóst nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csujmákat gyúrunk. Ezek kerülnek a koshadatba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk sottyadni. Trücskölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyalós. A pesét lesolyvasztju...k, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat… ahova nem szeretnénk.

    Pixel 7

Új hozzászólás Aktív témák