Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mitya221

    tag

    Üdv!
    Látom, sokan megtették, ezért én is beszámolnék az egy hetes GT540-ről szerzett tapasztalataimról.
    Először is a külsőről szerintem: tetszik a lekerekített forma, az érintő és “nemérintő” gomb páros is tetszik (nincs vele bajom). Egyetlen problémám az a KÉT oldala. Eleinte csak a jobb oldali mozgott, de huzamosabb használat után már a bal oldali is. Nagyon nem zavaró, de azért elvárnám egy ilyen telefontól, hogy legalább az összerakás jó minőségű legyen (haverom Pop-ja meg sem mozdul, haverinám(:D) Corbyja pedig mintha egybe lenne öntve :D és valljuk be, ezek nem valami drága telefonok).
    Jöjjenek a hardveres adottságok: először talán a kijelzőről mondanék néhány szót. Mivel nekem ez az első okostelefonom és egyben érintőkijelzős telefonom, ezért nem sok viszonyítási alapom van. Kijelző érzékenysége a haver Popjához képest kiváló. Egyébként ez az a dolog ami miatt nem vettem meg, amint megjelent a Vodánál (Spica-ra gyűjtöttem :D). A gombok jó helyen vannak, talán a hangerőállító gombok vannak kicsit lennt. Hangszóró jól szól, kamera nekem tökéletes, hátlap nem karcos (még xD), könnyen levehető, de nem annyira, hogy a zsebemben marad, memóriakártyának örülök, akku üzemideje a vártnál jobb.
    Oprendszer, appok: Első érintős-okos telefon lévén, nincs viszonyítási alapom, de a telenorban kipróbált Spica ill. RBM2-nél nem sokkal, de gyorsabb. Lényeges lassulást csak játékoknál és filekezelőknél tapasztaltam, de ott nagyon. Internetkapcsolatom nincs (no wifi, no mobilnet) tehát programokat a gépemről rakom a telóra (.apk).

    App lista:
    -Abduction! World Attack
    -Advanced Task Killer
    -APNdroid
    -Barcode Scanner
    -Beautiful Widgets
    -Doodle Jump
    -EGGGZ
    -EStrongs File Explorer
    -Family Guy: Uncensored
    -GuitarHero 5
    -iLightr
    -LightUp
    -PaintJoy
    -Pure music widget
    -Shoot U!
    -Speed Skater
    -Spider Man
    -System Info Widget
    -Toss It: Pro
    -Totemo

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák