Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    Ehh... Várhatóan szombaton vagy vasárnap leszek a tulaja egy ilyen készüléknek :) Már várom (anyámék egy Nokia 1661-et fognak kapni, azaz ők veszik meg nekem az LG-t az én pénzemből, én meg nekik a Nokiát az övékből :D).
    Kérdés: Milyen progikat javasoltok elsőnek? Fel lehet úgy tenni programot rá, hogy leszedem egy netes gépről, aztán felmásolom és telepítem? El fogok boldogulni ezzel magamtól? (elég jártas vagyok a pc-k világában az első, 8088-as gépemtől kezdve, de ez lesz az első okostelefonom). Eleinte a régi telefonom 2 gigás microSD-jét fogom használni (az nem is tudott nagyon nagyobbat kezelni). Ez 16 gigáig eszik, nem 32-ig? (mintha a prospektusban 32 lett volna írva, nem mintha lenne akkorára pénzem gyanítom :D). Mennyibe fáj manapság egy 8 vagy 16 gigás? Egy erre való tok? Nah hirtelen ennyi :D Végigolvastam amúgy a komplett topicot, de azért kíváncsi lennék arra, ki milyen progit használ épp :)
    Jah, szerintetek ha igényelek egy Voda napijegyet (aznapra 10 mega adatforgalom 150 Ft-ért), azzal érek majd valamit az Android Marketen, vagy maradjak csak a netes gép mellett? (A saját gépem adatforgalom korlátos, de keresztanyáméké nem az. WiFi sajna passz hogy hol van szabadon a környéken)

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák