Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevee83

    aktív tag

    válasz tutis #10975 üzenetére

    Ez számomra kicsit ellentmondás. Neked csak telefonálásra kell, de mégis érdekel hogy néz ki belül. Ennek mi értelme? Ha én csak telefonálásra használom sz*rok rá hogy néz ki belül, hívni tudjak, hívni tudjanak és kész! Anno csak így használtam a sokkal ezelötti telómat! Még egyedi csengőhang sosem volt rajta. Mióta más elvárásaim vannak azóta kicsit komolyabban is érdekel a belseje és a tudása. Illetve mit lehet belőle kihozni ha már megvettem!
    Én kifejezetten örülök neki hogy ilyen jellegű eszmecserék mennek a fórumon, vannak olyan emberek akik kegyetlenül értenek hozzá "RULEZ JOSTONE!" :-D és szánnak rá időt és energiát, hogy a többi tulaj kihozhassa a maximumot a telóból, mert gondolom más is gondolkozik úgy hogy ha lehet akkor hozzuk ki a telefonból ami benne rejlik!
    Ha meg annyira szoftverek kellenek rá, akkor irány a kereső, ha az meg nem dob ki semmit a fórumon belül, akkor még mindig lehet kérdezni.
    Nézd meg más komolyabb "belsővel" rendelkező telefonok fórumját, itthon és külföldön is. 99%-ban az adott telefon tuningjáról és a határok feszegetéséről szól. De szerintem még mindenki megkapta a választ a kérdésére, és nem csak a "tuning és mókera" van nyomva és lesz*arva az egyszerübb juzer!

    Remélem ezzel nem bántottalak meg, semmi személyes dolog nincs benne, csak meg kéne érteni hogy miről szól a fótum.
    Amúgy meg a 2.1 kinézete elsőre engem is meglepett de szerintem jó ez így.

    Na pisz meg minden!!!

    Mindenkinek joga van a saját örültségéhez!

Új hozzászólás Aktív témák