Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viny

    tag

    Sziasztok!

    Egy ideje már nyomon követem a fórumot, mióta nekem is GT540-em van. Én okt. elején vettem. Sajnos az enyém sem frissít 2.1-re. :( Mondhatni, ez már nevetséges.
    Két különböző gépen próbáltam frissíteni, 2 szűz Windows (XP SP2, 7 32b), 3 illetve 6 dirver minden (telepítési) kombinációjában, minden esetben friss PC Suite-tal és Updater-rel is. HR előtte, kártyával, anélkül, ... . Semelyikkel sem ment. Ezek, és kliszi kolléga tapasztalatai alapján a kliensekben lévő esetleges eltéréseket szerintem kizárhatjuk (neki ugyanarról a gépről az 1ik telóra felment, míg a másikra nem a 2.1).
    Valóban, szerintem is csak a készülékek gyártási dátuma maradhat, ami alapján az LG szűrheti a frissíthatő mobilokat (azaz IMEI?); illetve még maga a netsebesség lehet még mérvadó eltérés (ami szerintem alapból kizárható). Egyebet nem tudok én sem kisakkozni.
    Írtam az LG-nek, hogy mi alapján tesznek különbséget a vásárlóik között, illetve ha NEM hivatalos frissítésről van szó (amit egyébként minden gyártó"instabil" szoftvernek minősíthet, és garivesztős), akkor az általuk biztosított programok hogyhogy feltelepítik azt?
    A választ várom, ha meglesz felrakom ide is, hátha okosabbak leszünk...
    Valamint ajánlom figyelmetekbe ennek a fórumnak 2 hozzászólását:
    Az 1ik srácot elküldenék szakszervízbe, mert nem frissít a teló, a másikat meg lepasszolják, hogy "nincs még hivatalos" frissítés. :F Remek.
    Minden esetre én többet az életben sem veszek semmilyen LG terméket, ennyit nem ér meg az "olcsóság"... :(

    [ Szerkesztve ]

    Never underestimate the power of a sick mind!

Új hozzászólás Aktív témák