Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Tyer #48998 üzenetére

    Én is most kezdem igazából... Ott leragadtam hogy fent van a gépen, könyv a polcon, a napi több óra hogy foglalkozzak vele meg sehol. De nem ez a lényeg, ezt a 3-4 alapparancsot megtanulni 2 perc. Ha meg nem akarod, nem tudok vele mit kezdeni.
    Akkor még egyszer:
    Le kell tölteni egy tetszőleges mappába: ADB KDZ driver vagy frissebb driver(teszteltem ezt is) android driver MSXML parser msxml.msi
    ROMfastboot Swiftdroid swiftdroid oldala
    Tegyük fel hogy minden megvan. Akkor: LG united mobile drivert, android drivert, és MSXML parsert fel kell telepíteni, majd újraindítani a számítógépet.
    Ezután be kell dugni a telefont, nem háttértár módban. Csak úgy PCsuite vagy hasonló. KDZ.exe-t megnyitod, betallózod a V20bhunmodot, aztán ellenőrzöd hogy a beállítások diag és 3GQCT-t mutatnak-e. Ha nem átállítod, majd flash.
    Ezek után a telefon újraindul, látszólag semmi nem történt.
    Ha még nem tetted meg, akkor másold fel a microSD-re a CM7 zipet.
    Ki kell kapcsolni és a kameragomb tövig nyomása közben bekapcsolni. Ekkor egy kék fastboot felirat fogad. Ha most bedugod a gépbe, elkezd drivert keresni, megadod a fastboot mappájában a megfelelőt ha kéri.
    Ezek után nyitni kell egy cmd-t, majd betallózni azt a mappát ahol van a fastboot exe. Erre kiváló példát adnak ripla képei, hogy mit nem szoktatok érteni. Tab vagy jobbklikk kiegészíti azt, amit egyértelműen ki lehet.
    Szükséges parancsok:
    fastboot devices //ebből kiderül hogy észleli-e a telefont
    fastboot flash recovery recovery.img de teljes elérési útvonallal ám: fastboot flash recovery F:\LGGT540\Mur4ik\recovery.img
    A recovery benne van a swiftdroid zipben.
    Ezek után
    fastboot reboot
    Lehúzod és közben nyomod veszettül a home gombot. Ekkor bejön a recovery(ha nem, akkor bekapcso home kombó)
    Itt, wipe cache partition, wipe data, advanced/wipe dalvik cache, aztán fel, install zip from sdcard, kiválasztod a cm7 zipjét, és már települ is. Utána csak át kell állítani oroszról magyarra, és kicserélni a launchert pl ADW-re.
    Nem vagyok benne biztos hogy sikerül megérteni elsőre, ezért leírom hátha kell. Amit LETÖLTESZ SWIFTDROID ZIP AZ NEM FLASHELHETŐ. Abban van a recovery és a flashelhető zip.
    Aztán ha ezek után se megy, akkor keress valakit aki megcsinálja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák