Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Sógi #3626 üzenetére

    attól, hogy neked itt korrekt számlát adtak, még nem lehet tudni, hogy ők honnan és milyen feltételekkel vették, lehet csinálni a feketéből szürkét, de akár fehéret is, biztos van az profit, amiért "legalizálják" a termékeket.
    vannak kiskapuk, cifrábbnál cifrább körökkel, ezért van annyi gsm üzlet, nem akarnak csődbe menni, csak akkor tűnnek el, ha nagy gond van, de más néven - nem jogutódlással, nehogy behajtható legyen bármi korábbi tartozás - folytatják újra.

    ravebp; amennyiben okés a számla és a gyártói jótállási jegy, úgy szervizelni fogják, az expansys és társai nem olyan kis és komolytalan forgalmazó, ahol ilyet hibáznának, és aki ismeri a jogi szabályozást, az anélkül is tud azonosulni ezzel.
    igen, volt már olyan - nem az lg, hanem másik gyártó -, ahol nem fogadták el a külföldi gyártói jótállási jegyet, pedig a szabályozásban eu garancia volt, és a külföldi gyártói jótállási jegy meg is felelt ezen feltételnek, nem is dolgozik már ott adott illetékes, amellé fizettek némi bírságot, és milyen furcsa, azóta betartják a szabályokat, és elfogadják az említett jótállási jegyeket is!
    svájc nem eu tag!

Új hozzászólás Aktív témák