Hirdetés

Hirdetés

2013. május 25., szombat

(#1) helixP

helixP
(őstag)

Különösen ajánlottat is már régen kapott telefon :Y

Two wrongs don't make a right, but two Wrights make the first airplane.

(#2) Mozzarella

Mozzarella
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Wow! Az S3 utódja lesz nálam...majd jövőre ;]

Old but not stinky... [Samsung Galaxy SIII Stock 4.1.2 & Boeffla kernel]

(#3) Wa2x_ válasza helixP (#1) üzenetére

Wa2x_
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Akartam is írni :) de tényleg jó lett a G, csak a külső olyan egyhangú, semmi izgalmas nincs benne.

My photos with my Ace 2 | Flickr: http://www.flickr.com/photos/hgerii | Facebook: https://www.facebook.com/harczphotography

(#4) sdd2

sdd2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó lett a telefon meg a cikk is. :)

Jó térerőt mindenkinek. Asus Padfone 2 Jelly Bean

(#5) Duliee

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt kell, hogy mondjam, ez bizony erős lett, funkcionálisan rengeteg plusz dolgot kapott, ez az egykezes mód, és a bal-jobb kezes megoldás nagyon ötletes.

Odacsapott rendesen

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#6) jagelo

jagelo
(tag)

Én nem tudom mi a szép a képekben meg a video-ban egyáltalán nem szép képek a videonál meg a fókusz be sem áll ez jo?? :) :) csak kérdem :DD

(#7) Wa2x_ válasza jagelo (#6) üzenetére

Wa2x_
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Hát a fotókat nézegetve én sem éreztem azt, hogy az eredmény passzol a leírtakkal, viszont az értékelésnél a 7-es az stimmel a végeredménnyel. A videó viszont jó, minőségileg, az hogy a fókusz nem áll be, az csak idő kérdése, mert a végén beállt, bár lassan szedte össze magát az tény.

[ Szerkesztve ]

My photos with my Ace 2 | Flickr: http://www.flickr.com/photos/hgerii | Facebook: https://www.facebook.com/harczphotography

(#8) Plazmacucci

Plazmacucci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azert egy ennyire okos telefonnal naponta kicsit tobbre saccolom az a kijelzorat. En tuti nyomkodnam vagy napi negy orat :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#9) FragMaster

FragMaster
(PH! addikt)

Külön pozitívum, hogy még előbb is érkezett meg a jb, mint ahogy azt a megjelenéskor ígérték.
Nem a legfrissebb, de mindenképp előrelépés az eddigiekhez képest.
Kíváncsi vagyok kap-e még valamit pl. az optimus 4x.

(#10) hitvanyalak válasza Wa2x_ (#3) üzenetére

hitvanyalak
(tag)
LOGOUT blog

+1

http://mindenreggelkulonbozo.wordpress.com/

(#11) sz.gabor11

sz.gabor11
(tag)

Engem a HTC One valahogy jobban meggyőzött

(#12) bagkri01

bagkri01
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez egy nagyon jól sikerült telefon az LG-től. Külsőre nem egy nagy durranás (de legalább minőségi az anyaghasználat) és a kamera képei sem olyan szépek (ez meg nekem nem számít, nem igazán szoktam telefonnal fényképezni), de a mai okostelefonok mezőnyében véleményem szerint az egyik leghasználhatóbb darabnak tűnik.

motorola timeport->se t300->lg g510->sharp gx-29->se w910->samsung f480->nokia 6230->nokia2700->samsung s5230->samsung i600->tmobile pulse->nokia e52->se xperia mini->nexus s->acer liquid gallant duo->Jiayu g3

(#13) FragMaster válasza sz.gabor11 (#11) üzenetére

FragMaster
(PH! addikt)

Azért a kettő megjelenése közt van majdnem fél év.

(#14) jagelo

jagelo
(tag)

Lehet az én hibám de eljött az a pont hogy nem tud már annyira egy telefon beizgatni :) lehet hogy eljött az a pont hogy annyit nem tudnak fejleszteni hogy felkapjam a fejem :) sony xperia z kicsit de nem cserélem le majd egyszer :) :)

(#15) Duliee válasza FragMaster (#13) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A HTC One most jött ki, nem? :D úgy két hete.

Szerk.: Jogos ,az Optimus G már szeptemberben, csak hozzánk később jutott el.

[ Szerkesztve ]

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#16) kano

kano
(PH! addikt)

Nagyon tetszik a telefon és a cikk is. De miért nem lehetett egy SD foglalatot még beletenni? Miért kell az Apple hülyeségét másolni?

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#17) Oherdom

Oherdom
(újonc)

Kicsit olyan érzésem volt a teszt olvasása közben, mintha az író most először fogna a kezében okostelefont... :U
A kamerába meg nagyon nagyot csalódtam, ezt a szintet még az s3 mini is megugorja...

Egyes emberek csak azért élnek, mert a gyilkosság illegális... - Samsung Galaxy SII

(#18) jagelo válasza Oherdom (#17) üzenetére

jagelo
(tag)

:) :) Én sem értem mi ez a nagy elájulás ettöl a képminőség től kicsit vicces ez a cikk az biztos nem ez lesz az én következö telefonom :Y

(#19) Retekegér

Retekegér
(HARDVERAPRÓD)

Nagyon eltalálták ezt a készüléket. Szép, homogén egységet alkot a kijelző a kerettel kikapcsolt állapotban. Hardveresen is szépen muzsikál. A hivatalos megjelenés jó hír, bár a hazai szolgáltatókat ismerve nem számítok bombajó ajánlatra.

<< Milyen kifli?! >>

(#20) DMG

DMG
(senior tag)

Ebből a lítium-polimer akku-ból nem tudtak volna bele nagyobbat rakni, nem pont az az előnye ezeknek hogy kompaktabbak mint a lítium-ion-ok?

Nem rossz, árba sincs elszállva, kíváncsian várom a szolgáltatói árakat, nameg a S VI-et, hog ymit mutat az új Exynos, na és persze mennyiért. :D

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#21) celebor

celebor
(újonc)

Szerintem egy picit erős a különösen ajánlott(I), persze látatlanban nehezebb beszélni, az ára meg épp határeset...

(#22) student

student
(őstag)

egy LG különösen ajánlottat kapott? :Y ez blaszfémia! or cikk sponsored by lg ;]

up!

(#23) Maxentius

Maxentius
(őstag)
LOGOUT blog

Meglepően jó lett ez a modell, pedig LG-kre nem szoktam ilyet mondani. :K :R

LG Nexus™ 4 | Android 4.2.2

(#24) Oppenheimer

Oppenheimer
(PH! addikt)

Jó votl olvasni a tesztet. Szívesen megnyomkodnám egyszer.

"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer

(#25) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó készülék elfogadnám, hiába LG. ;]

Nokia Lumia 920 + iPad 3.

(#26) pit stop

pit stop
(senior tag)

Különösen ajánlott, mire?
Semmi olyan extrát nem látni benne ami kiemelné szvsz., jellegtelen külső és belsőben sincs semmi extra; ami egy átlagos árral társul. Egy ujjas gépelés az egyetlen ami plusz, de állïtott képernyőnél nem látom már értelmét - de gondolom kikapcsolható. Egy reális ajánlott de nem több.
One előremutatóbb s egyedibb, de Z-ben is van egy egyediség s világszinten kapható előbb.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#27) Duliee válasza pit stop (#26) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van egy olyan oldal ,hogy Extra szoftverek , azon fuss végig :D

A Garfield-ot én is hátulról kezdtem olvasni , anno ;]

[ Szerkesztve ]

(#28) Cyberpunk válasza pit stop (#26) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Olvasd el a konklúziót, na meg az egész tesztet. Szépen meg van indokolva.

(#29) NielsX

NielsX
(kvázi-tag)

Véleményem szerint ezek a képek nem annyira jók. Nagyon mosottak a részletek és a fény mintha túl világos lenne az összes képen, összességében nem ezt vártam mielőtt megnyitottam a képeket és elolvastam a kamerával kapcsolatos tesztet. Miért van annyira megdícsérve ha akárki ránéz azt látja hogy ez nem üti meg a fentebb említett mini szintjét sem? A telefon tudásához és árához képest illett volna egy jobb kamerát belerakni (szerintem).

A telefon nagyon tetszik, letisztult minimalista design, feltehetően tényleg szuper kijelző, gyors stb. A plecsni sima ajánlott lehetett volna a kamera és az akksi miatt, persze ez egyéni preferencia kérdése. Minden másban tényleg bestbuy.

Oppo Find 5

(#30) FragMaster válasza DMG (#20) üzenetére

FragMaster
(PH! addikt)

Türelmes vagy, de igaz, egyszer befut az S VI-is, az leveri bőven :DDD

(#31) jagelo

jagelo
(tag)

Érthetettlen ez a cikk egy szürke egér telefon és az ár is magas ennyi :) nem értem..grat :) :)

(#32) Cyberpunk válasza FragMaster (#30) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az lenne a ciki, ha nem verné le több mint fél év távlatából.

(#33) FragMaster válasza Cyberpunk (#32) üzenetére

FragMaster
(PH! addikt)

Nézd meg mit és mire írtam ;) (help: VI)

(#34) celebor válasza jagelo (#31) üzenetére

celebor
(újonc)

Egyetértek, nem akarok bántani senkit de lehet a szubjektív érzelmek helyett egy kis objektivitást kellett volna előtérbe helyezni...

(#35) HUNPablo

HUNPablo
(tag)

Nálam is "csak" ajánlott lenne 1 dolog miatt a hd kijelző miatt. Kopogtatnak a FullHD-s gépek sőt már árulnak is hivatalos forgalmazásban .Az egy dolog ,hogy ezzel a 318 PPI-vel semmi baj sincsen igy is tüéles lehet (4x-em volt avval nem volt ilyen probléma) . De megérdemli a különösen ajánlottat egyszerüen fantasztikus tervezési munka must have Dizájn ... Kéne , egy FHD kijelzővel nagyot ütött volna bár ugyebár most jön/jött ki a G Pro ami megkapja ezt a tulajdonságot (ugye nem tévedek ?)

رجل اعمال “Occhio non vede, cuore non duole"! ►►►Forza Milan!Samsung Galaxy S 4.1.2-Nexus 7◄◄◄ Piros pontot illik adni a sikeres üzletelésnél ...

(#36) Cyberpunk válasza FragMaster (#33) üzenetére

Cyberpunk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja közben leesett. IV-et vártam oda nem VI-ot. :D

[ Szerkesztve ]

(#37) pit stop válasza Cyberpunk (#28) üzenetére

pit stop
(senior tag)

Végigolvastam az egészet, van olyan rész amit nem is egyszer.
BB Z10 tetszett plecsnit kapott ára miatt - ahogy alma. Ami helyes is - de ez alapján ez hogy lehet k. ajánlott? +15 ezer forinról és két lépcsőfoknyi különbségről van szó. Itt egy-két hasznos programot raktak hozzá - amivel alap nexuson túlmutat, de ott egy rendszert raktak alá nagyon összerakva. Ajánlottat továbbra is elismerem, de többet én nem látok bele.

Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

(#38) S-eye

S-eye
(fanatikus tag)

Jó cikk lett, jó telefon, főleg JB-vel, bár hiányoltam az összehasonlítást a Nexus 4-gyel, mert kb ugyanaz a hardver.

3100->T610i->K700i->5800->i9250

(#39) satz18

satz18
(fanatikus tag)

Troll on:
Kár, hogy nem wp8-al jött.
Troll off
Bocs ezt nem hagyhattam ki. De viccen kívül.
A SGS2 volt az uccsó, amire én emlékszem és különösen ajánlott volt, meg a sony xperia mini pro. Én személy szerint azért nem értem a különösen ajánlottat, mert a nexus 4 speciációkban megegyezik, árban jóval jobb. Meg hát 2013-ban mindenki a FHD-ra van rákattanva, és a vásárlót nem az érdekli, hogy szeptemberben milyen ultracsúcsszuper volt, hanem hogy most miből lehet választani. És azóta sok víz lefolyt a Dunán.

[ Szerkesztve ]

Lenovo y580, Lenovo x60, Asus a6r, Asus k52de, Nokia Lumia 620, Evolve FX520

(#40) Rusi

Rusi
(HÁZIGAZDA)

Srácok, olvassátok el újra a képminőségről szóló bekezdést (Multimédia oldal, második). Nincs sehol leírva, hogy ez a teló brutális képminőséget produkál, csupán hasonlítsátok össze a szintén 13 megapixeles Sony-k képével (ahol ugye Exmor R(S) szenzor, meg egyebek vannak) és elég jól látszik a különbség. Sőt, az is le van írva a zárszóban, hogy a kamera fotóminősége lehetne jobb. Igen, ez és a hiányzó kameragomb, amibe bele lehet kötni. Higgyétek el, több mint 1,5 hét használat után nyugodtan adtam neki ezt a plecsnit. Mellesleg nem azért veséztem ki a szoftvert ennyire részletesen, mert most látok először okostelefont, hanem mert sok olyan apróság van benne, amit egyetlen konkurens sem tud a dobozból kivéve(!), nulla szoftver vagy főzött ROM telepítése nélkül (és még így is kihagytam néhány dolgot). Az akkuhoz annyit, hogy volt olyan nap, amikor 3,5 órát ment a kijelző, 20 perc beszélgetés volt rajta, egész nap WiFi-vel és este 10-kor még 15% felett volt, úgyhogy hallgattam kb. egy órát a rádiót, aztán kikapcsoltam (kb. reggel 8-tól volt bekapcsolva). És hozzátenném, az energiatakarékossági cuccok NEM voltak bekapcsolva, csak a proci Eco mód (ami nem befolyásolja a sebességet).

stilo18

Elvileg a Nexus 4-ben is True HD IPS+ van (és ugye a képátló, ppi, minden egyezik), de megsúgom, ennek egyértelműen jobb a kijelzője (láttam Nexust eleget, mielőtt valaki kérdezné). Hogy miért, azt nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#41) stilo18

stilo18
(senior tag)

Ez ugyanaz a kijelző, mint ami a Nexus4-ben van? Mert akkor azért nem értem ezt a különös dicséretet...

Samsung Wave II->LG Optimus Black->HTC One X poWa->Galaxy Note II-hamarosan

(#42) McSpy

McSpy
(senior tag)

Ezzel lehet hogy eltalálták a g pontomat :D

(#43) tzsolesz válasza Rusi (#40) üzenetére

tzsolesz
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tökéletesen igazad van. Szerintem megérdemelte a különösen ajánlott plecsnit.
Ez a teló az álmom. Hatalmas respect az LG-nek. Sokan csak azért kötnek bele a képekbe, mert azért 13Mp kinagyítva sokszor kuszább hatást nyújt, mint egy gyengébb 5MP-es. Ez teljesen érthető. Ki kell tenni mondjuk az egyiket háttérnek, és máris látszik hogy nagyon is jók ezek a képek. A videó is odabasz. :)

stilo18:

Ez ugyanaz a kijelző, mint ami a Nexus4-ben van? Mert akkor azért nem értem ezt a különös dicséretet... :U :F

[ Szerkesztve ]

tzsolesz

(#44) oceanrush

oceanrush
(fanatikus tag)

Nagyon jo telefon, megerdemli a kulonosen ajanlottat. Foleg hogy ebay-rol mar $389-ert meg lehet rendelni, vagy ha valakinek a meg specibb, vizallo Japan verzio kellene, az is csak $449.

iPhone 5 / Nexus 4 / Nokia Lumia 520 / Xeon E3-1230V2 + 32Gb RAM / Lenovo IdeaPad S206

(#45) DMG válasza FragMaster (#30) üzenetére

DMG
(senior tag)

Áhh mellé ment, korán van. :D
S. IV Of kósz. :DDD

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#46) student válasza HUNPablo (#35) üzenetére

student
(őstag)

mi értelme van fullhd-nak 4,7 incsen? te látod a különbséget rajta 768 x 1280hoz képest? totál marketing bullshit az egész

up!

(#47) batai15

batai15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nha ez kifejezetten jó cucc. mind tudását, mint külsejét tekintve. fekete fehérbe isteni. az egy kezes használat kifejezetten tetszik.a frissitések amik még kérdésesek majd. egyedül 4x ha hamarosan nem kapja meg a jbt, akkor az lg továbbra is felejtős.

http://href.hu/x/khtu Battle Log : LeeAdama15 Guildwars 2 : Kjar Audun(pikken square)/batai.3124 "A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"

(#48) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Nekem tetszik, bár ezekkel a kijelzőméretekkel egyelőre úgy vagyok, hogy nagy. (Így volt am még a 4-es és 4,3-as mérettel is régebben, szóval ez nem túl nagy probléma. :DDD )

Az ára egész használhatónak tűnik, ráadásul elég gyorsan tudnak esni az LG árak. Jó lesz ez na!

Samsung Galaxy S III - CM10.1 Nightly

(#49) vicze1 válasza stilo18 (#41) üzenetére

vicze1
(senior tag)

N4-ben tuti nem ugyanaz van mint a G-ben, fakó gyenge fényerő és rossz betekintési szögei vannak, összességében szerintem nem szép.
Sőt a sebessége is drasztikusan más, amit végképp nem tudok megmagyarázni, az azonos SoC mellett. Az Csak a Linpack, az összes többiben gyorsabb, de azt nagyon nagyon nem értem miért ilyen nagy a difi.

(#50) razzorr

razzorr
(tag)

Aki kitalálta azt, hogy a sorozatszámot és egyéb jelöléseket rá kell rakni undorító módon a telefonra, annak a homlokára tetoválnám ugyanezeket.

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.