Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csababarca

    őstag

    válasz RigoJancsi #2634 üzenetére

    - kamera nem oksa
    - akksi nem oksa
    - nagyon melegedik a készülék

    ????

    Kamera miért nem oksa? Miért kell ennél jobb? nézz már meg újonnan egy telefont, és annak a kameráját ebben az árfekvésben. Ha jobbat találsz szólj. ÉS az S3at meg ne említsd, mert egyrészt drágább, másrészt minden másban elhasal.
    Akksi? Ember,minden droidos telefont rendes használattal tölteni kell naponta. ezt is. Viszont nekem most is 3 órás kijelzőidővel 40%on áll, egy nap, 2 óra használattal. kell ennél jobb? (jah,semmi energiakímélő funkció nincs bekapcsolva, csak az ECO mód.)
    Melegszik? ezt mégis hol hallottad? nekem az L7 jobban melegedett az egymagos procijával,mint ez. Pedig ezt nyúzom játékokkal is,de minimális melegedés van.

    Semmi baj nincs vele, ha leírod a véleményedet, de ezek hazugságok amiket írsz, messze nem igazak.
    Persze az akksi valóban nem oké egy nokia 3310hez képest, illetve a Kamera gyengébb az S4-IPhone 5 kettőstől. De ehhez képest jóval olcsóbb is.
    Frissíteni meg nem kell a telót, 4.3ig megkap majd mindent, de a 4.1.2-vel is sokkal jobban fut,mint az S4,ahol állandó nyavajgás megy a laggolás miatt. itt ilyen nincs, mert remekül van optimatizálva.

    Úgyhogy, nem kell a lehúzó szöveg, a kamerás dolog az egyedüli amit meg lehet érteni, ha valakinek ez a fétise,de a többi az kitalált dolog.

    HUN-os régiókód? akkor az telenoros lehet,nem?

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

Új hozzászólás Aktív témák