Hirdetés

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • risnos

    tag

    válasz Land #8016 üzenetére

    Vannak elfogadható offline navik, Arénán is futnak a java-formátumúak. Ilyen a WeTravel, MGMaps ( Nem a Google Maps). Kell egy nagyobb memóriakártya,amire a térképet felrakod, meg egy jó leírás magyarul - a használatról (pl: SE fórum).
    Akit bármilyen formában érdekel a hangos navi, annak kóstolóként [link] aaz amAze 5-ös verziója. A bázis szabadon letölthető, a fullost, ami már hangosan navigál - 1 hónapig lehet tesztelni, aztán fizetős és sajna online ez is. Aki megelégszik egy grafikailag gyengécskébb változattal , ami ingyenes és hangosan navigál is (-szintén online), annak, marad az amAze 4.5.(Ha menne jól, ilyen a City Crusier is.) Az amAze 5 mellett az szól. hogy 3D-ben, magyarul is navigál és jóval olcsóbb mint az LG Wise Pilotja éves szinten. ez "csak" 26.99 euro...
    Akinek friss adatokkal kell hangos és mondjuk okos navigátor progi Arénára, azoknak mindenképp az online progik a jók,-ha pénzt is áldozna rá. Aki meg egyszerűbb helymeghatározásra használná, annak a legelső említettek közül ajánlható valamelyik. De egyik sem IGO 8! Bár nem vagyok autós, szerintem a hangos navi azért jó, mert útközben nem kell a teló kijelzőjét nézni , akkor szól, ha kell valamilyen manővert csinálni. Egyszer K750-re feltöltött térképpel gyalogoltam át fél Pestet és az is használhatónak bizonyult. Ezek a navik java-s mivoltuk ellenére tényleg elfogadhatóak-kompromisszumokkal persze.

    [ Szerkesztve ]

    Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák