Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • risnos

    tag

    válasz Joe bácsi #10716 üzenetére

    Most hétvégén kétszer is használtam a Wetravel-t menet közbeni helymeghatározásra, (buszban ezúttal) először a-gps, majd önálló módban. A nagyváros közelében az-- a-gps stabilabb volt. Ment közben úgy látszik jobb az önálló jmód. De ez a kísérlet azért még nem elegendő a tuti minősítéshez. Voltak azért kisebb kiesések, de hamar helyreállt a rend " pozícióba hozta magát a kurzor" Rövid időre bekapcsoltam a javás GPSViewer-t, azon lehet -térképtől függetlenül- a koordináta finom változásait látni. De elég uncsi így figyelni a jeltartást-hosszú távon. Térképesen izgibb. S ha jó a gps térerő, fedésben van a valós helyzet a térképpel. Kb. 10m pontossággal. Itt aztán lehetne vitatkozni azon, a térkép pontatlan ennyire, vagy a helymeghatározás.
    Szerintem. 10-20, vagy ötven méteren belül-vidéken nem igazán lehet eltévedni, esetleg nagyvárosban, -gyorsan mozogva. De arra vannak profibb eszközök.
    caverinha! Az ,nem Arénára való, hanem windowsos okostelóra, PDA-ra szerintem. A méret és a filetipus erre utal, ha rákattintasz a címre , több infót látsz. Az opera mini 5. betáa 2-őt az opera honlapján megtalálod [link]

    [ Szerkesztve ]

    Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák