Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • risnos

    tag

    válasz jooker82 #10596 üzenetére

    sBc köszi a javás GPS progi linket. Sokat kutakodtam ilyen progik után, de itt most nagyon sok összejött, majd mazsolázok belőlük.
    jooker82: biza ezek működnek, némelyik egész jól néz ki, némelyik hangos és magyar, de azok fizetősek is hellyel-közzel. A Wisepilotért kár, mert jó lenne, ha ezt adták volna az Arénához a Google Maps 2.2 helyett. Csak térképnek , helymeghatározónak ott az MGMaps. Navigálónak a Wetravel, bár még nekem is okoz gondot néha. A hibái ellenére- meg -hogy online progi -nekem a legjobban az Amaze 4.5 jön be. Itt csak az adatforgalomért kell fizetni. Néha persze mond butaságokat a drága hölgy -de magyarul. A fizetős 5.0-ás változata negyedébe kerül egy évre, mint a Wisepilot.(26 euro)! Szóval kinek türelme, igénye pénztárcája szerint akad navi progi -javásan is. De ezek nem profi navigációsak,-viszont kompromisszumokkal jól használhatóak .
    mr_K: . Az az a képernyő, amelyik azt mutatja, mintha nem találná meg a térkép mappát a progi a telódon. Nekem is hülyül olykor,ha macerálom-mint most is. A nyelvet állítsd magyarra a menü - advanced- sreen menüpont legelején. A térkép láthatóságáért meg a menü -advanced- files- card-ok. Aztán az alkönyvtárakban lemész a Wetravel-ig-de nem okézol, hanem opciókban a rootdirectory-t választod. Aztán progi újraindul és kell legyen térképed. Ha nincs elsőre-még egy-két próba. Kellene, hogy menjen. Az rc26-ot használom , a többit is kipróbálva már :K .

    Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...

Új hozzászólás Aktív témák