Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Sk8erPeter #2777 üzenetére

    A szétszedés nem volt nehéz és sok ideig sem tartott, inkább részek nézegetéssel ment el az idő, hogy mit hogyan csináltak meg a gép belsejében amit lehet először és utoljára láttam.

    Az alaplapokat meg mindenféle PCB-t szeretek tüzetesen átnézni esetleges hibák után, vagy csak úgy megnézni miből és hogyan épül fel.

    Nem fogom használni a kézikönyvét, mikor egy egyszerű sorrendet betartva nem lehet gond a csavarokkal, hogy mi hova való.

    Én nem viccből kérdeztem, hogy miért olyan a géped mint amilyennek leírod.

    Még az egyik ázsiai ismerőseim elektronikai eszközeik és konkrétan a laptopjaik jó állapotban vannak ahhoz képest, hogy hányszor repülnek Ázsiából Európába.
    Hasonló gonddal amiket te leírsz egyikük gépe sem rendelkezik, pedig sokat repülnek és átszállnak amik alatt/közben használják a laptopjaikat, és mivel náluk gyártják ezeknek az eszközöknek a nagyját vagy onnan származik valamilyen úton-módon (Kína, Japán, Dél-Korea) így nem vigyáznak az eszközeikre, mert ők vesznek másikat otthon (Ázsia)...
    Valamint én is gyakran cipelem a laptopomat ismerősökhöz lanozni, de nekem egyik hűtőnél lévő kis rácsfogazat sem hiányzik vagy van bármi problémája a külső burkolatnak.

    Az, hogy a zsanérok repednek -rajtad kívül- az közismert tény, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy eddig bárki aki szétszedte a gépét és itteni fórumon írkál és nem egyszer tűnt fel, hogy "hogy kell szétszedni ezt a gépet?" c. kérdéssel azok mind megemlítették a zsanérral kapcsolatos észrevételeiket.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák