Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Puma K #2775 üzenetére

    "Én akkor a csavarokat úgy oldottam meg, hogy ahogy szedtem ki a csavarokat egy adott részről, egy A4-gyes lapból téptem akkora papírt, hogy tasakot csináltam belőle, majd ráírtam, hogy a gép melyik részéről származik, hány darab csavar és hányas számú tasak (1-től 9-ig volt talán) majd összehajtottam a tasakot, hogy ne jöjjön ki belőle a csavar."
    Az igen. :DDD Látom nálad sem 1 óra alatt volt meg az egész. ;] Amúgy nem értem, minek ilyen listákat összeállítani, amikor a hardware maintenance manualban ott van részletesen az összes csavar méret szerint.

    "Te amúgy mit csinálsz a gépeddel, hogy így törik és repedezik?"
    Most komolyan, milyen stílusú kérdés ez már? :D (Microfacepalm, nem nagyon, csak kicsit. :DDD) Kissé akkor félreértetted, amit írtam, nem arról beszéltem, hogy folyamatosan töredezne és repedezne, egyszerűen szemből nézve bal oldalt, a hűtőrácsnál van némi repedezés, az oka meg elég egyszerű: szar a konstrukció eleve a hűtőrácsnál (nem kell bizonygatni, hogy nem, mert szar konstrukció az, amikor vékony műanyag csík tart össze egy adott részt, ami emeléskor terhelésnek van kitéve :) ), ráadásul volt egy időszak még a proci újrapasztázása előtt, amikor nagyon melegedett a gép, a folyamatos hő meg a műanyagnak nem tesz jót, főleg, amikor ezután mondjuk mozgatom, és bizonyos helyen feszítő/nyíróerőknek van picit kitéve (például ide-oda cipelgetéskor, amikor még mondjuk meleg a felhevüléstől). Nem kell úgy érteni, mintha én vadul nekiesnék szétszedéskor, vagy vadbarom módjára ide-oda dobálnám (ha már így kontrasztba állítottad a kérdésemet saját magad helyzetével, hogy te milyen ügyesen vagdostad ide-oda, mégsincs semmi baja, ez valóban remek :DDD), nem csak a szélsőségek léteznek... :U Szóval ez nem egy folyamat, hogy folyamatosan töredezne és repedezne, egyszerűen vannak részek, amik nagyon elgyengültek... :U
    Érdekes módon nálam meg pont a zsanérokkal nincs baj. Te mit csinálsz a gépeddel, hogy így törik és repedezik? ;]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák