Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Soká

    senior tag

    válasz trebrona #4189 üzenetére

    Kedves trebrona,
    jobban azért nem tudom átgondolni, mert én tényleg nem értek ezeknek a kütyüknek sem a hardveres, sem a szoftveres rejtelmeihez. És ezt inkább bevallom, mert nem gondolom nagy szégyennek (a magam korában)Tehát kiszámolni, kikövetkeztetni sem tudom, hogy mit bír a kütyü. Viszont amit leírt a kolléga, hogy fut, közben telefonál, zenét hallgat és követi a térképen magát, számomra nem olyan eszement elvárás egy ilyesmikre (is) kitalált kütyüvel szemben. (mondom ezt úgy, hogy amikor a topiklakók többsége még meg sem született és kaptam a nagy Szovjetunióból egy mechankius lépésszámlálót (oroszul: shagomer...) akkor az kb. akkora szenzáció volt, mint most egy nemtudommilyen hiperszuper mobil :)) vagyis annyira nem vagyok elhallva azoktól a futóktól, akik még futás közben sem tudnak önfeledten futni... de ez más téma, ha valaki enélkül nem futna, akkor inkább világítson a karján a kütyü...

    A kérdésemben lévő "sztereotípia" azért nem sztereotípia mert úgy gondolom, joggal tehetem fel azt a kérdést, hogy két egyforma paraméterekkel rendelkező telefon közül teljesít-e többet és jobbat az, amelyik kétszer annyiba kerül? Szerintem teljesen joggal tehetem fel a kérdést és nem is igazán értem, hogy te most a kínai oldalról vagy "érzékeny" vagy netán samsung/iphone oldalról? mert utóbbiak is lehetnek önérzetesek és mondhatják azt, hogy miért várok el többet tőlük, hiszen ők is hasonló alkatrészekből készülnek? (az, hogy drágábbak, annak egyéb okaik vannak...)

    Ettől függetlenül az nem lehetséges, hogy egyik vagy másik rendszer jobban van optimalizálva? (természetesen én ezt az "optimalizálást" sem értem műszaki alapjaiban, csak sokszor olvasom, amikor a jól összerakott kütyükről írnak, tehát van olyan, hogy két egyforma dolog nem egyformán viselkedik.

    "Egzakt választ pedig senki sem fog tudni adni,"

    Az adott tesztet egyébként szerintem nem lehetetlen végrehajtani. Csak meg kell kérni egy megfelelő telóval rendelkező ismerőst, hogy játssza el a sztorit.
    Még nem vettem, de tervezem redmi 3 (pro?) vásárlást, tehát légyszi ne ellenségként gondolj rám! Persze én valaminek a birtokában is igyekszem józanul elfogadni a kütyü korlátait és biztosan nem haragszom meg, ha valaki ezt feszegeti...

    Az esetleges viták elkerülése érdekében jelzem, hogy ha szükséges, akkor majd magánban válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák