Új hozzászólás Aktív témák

• Blue Eagle

őstag

válasz kelen22 #6103 üzenetére

Ennél a Romnál a problémád nem egyedi, én már túl vagyok ezen sikerrel! Mégegyszer leírva, hogy másnak is hasznára legyen: A gyári, beépített Email levelező kliens hibaüzenettel leáll abban az esetben, ha egy levelet megnyitunk. Így a levél tartalmának megtekintése lehetetlen.

Megoldás:
    Ezt a LenovoEmail.apk fájlt másold a telefonra. Továbbá szükséged lesz erre a fájlkezelőre.
    Az előzőleg telefonra vagy az SD-kártyára másolt Lenovoemail.apk-t (az imént linkelt fájlkezelővel) átmásolod a system/app mappába.
    <Figyelem! A fájlkezelő root jogosultságot fog kérni az első használatkor, amit meg is kell adni! Ellenkező esetben nem tudunk rendszer állományokat olvasni sem írni!>
    Ebbe a system/app mappába csak azután tudod bemásolni, hogy a képen látható, pirossal bekeretezett (felső, kicsi) gombot átállítod Mount R/O állapotúra.

Ha megvan az eredeti LenovoEmail.apk felülírása az az általam linkelttel a system/app mappában, akkor nincs más dolgod mint a jogusultságokat és a tulajdonos váltást megcsinálni az újdonsült LenovoEmail.apk-án.
    Hosszan nyomj az ominózus fájlra, és az előugró helyi menüből válaszd a "Permissions" lehetőséget. Itt a fenti kép szerint (nagy piros bekeretezés) add meg az olvasási/írási jogokat, majd OK. Ezután ismét hosszan nyomsz a fájlra és válaszd ki a "Change ownner" lehetőséget.
    Ezt így állítsd:

(A képek a modem.img fájl jogusultságai és tulajdon váltás eseményeiről készültek, ezzel teljesen megegyező)

Ha mindezzel megvagy, fájlkezelőből kilépsz és a telefont újraindítod. Ezután élvezed az Email alkalmazás helyes működését. :)

Bocs, ha hosszú voltam!

Új hozzászólás Aktív témák