Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Portász

    tag

    válasz radi8tor #1913 üzenetére

    Kedves radi8tor1 (MODERÁTOR)
    Azt azért elárulhatnád ,hogy ezek közül a hozzáoszlások közül mi nem illet ide ?

    pont hogy minden a huawei p8 lite készülékkel kapcsolatos ,de nekem mind1 .
    Akinek szántam az elolvasta .

    - " közben kipróbáltam ,mindegy hogy hogyan van elmentve ,vagy hogy hogyan keresnek .
    Hozzárendelt zeneszámot játszotta le .Nem játszott egyszerre kettőt ."

    Hívták a huawei p8 lite telefonján és egyszerre két csengőhang szolt . Az alap ami mindenki másnak a telefonkönyvbe + egyedi amit ahhoz a névhez rendelt .Én kipróbáltam és mindegy hogy a telefonkönyvembe +36 -tal vagy 06 - tal van elmentve minden esetben a hozzárendelt számot játszotta .Az is mindegy volt hogy aki hív az +36-tal vagy 06-tal hívott ,akkor is tette a dolgát és csak a hozzárendelt csengőhangot játszotta le a telefon .
    Nem tudtam sehogy sem azt a hibát produkálni amire gondoltam ,hogy esetleg fenn áll.Minden esetben a huawei p8 lite telefonom tette a dolgát és nem szolt egyszerre két csengőhang .

    - Nem lehet írni a készülékkel kapcsolatos kiegészítőkről ? Én is rendeltem több tokot ,ahogy megjön fogok feltenni képeket ,azért hogy segítsek másokat akik esetleg rendelnének .
    - " Nem karcolja a telefont a keret? " Ez sértő vagy nem ebbe a fórumba illik ? Huawei p8 lite telefonra rendelt keret nem karcolja meg a készüléket ? Engem is érdekel .Szeretnék rendelni ,de csak akkor ha felhelyezéskor szépen passzol és nem karcol össze semmit . Szerintem ez pont idevág

Új hozzászólás Aktív témák