Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
üzenetére
Ok... Nem kerestem vissza, csak anno olvastam a RootGenius-ról itt és rá kerestem.
A végére oda jutottam, hogy jó jó, de mégsem. A bootloadert nem nyitja ki, és nem törli a set_immunitable.list-et sem.Lényeg, hogy arrébb kicsivel a Vroot-al sikerült re-rootolni, ami feloldotta a bootloadert. Így akár másik recovery is felrakható. Lásd TWRP.
Viszont a set_immun.... filet azt manuálisan kell törölni.
Szóval a műtét sikeres, root, és booltoader unlock megoldva. A TWRP vel várok még kicsit lesz-e újabb verzió, mert a mostani még nem "hivatalos" (unoffically)
Bár a Titanium Backup működik roottal, néhány furcsaságot csinál.
PL: Sok rendszerprogram play-ről lefrissül és ezeket be lehet vele tolni vissza a rendszerbe, de kötegelt műveletként (pro verzió) akkor sem engedi, szóval egyesével kell.
Ami még fura, hogy a goggle+ és a térkép együtt egyszerre bár gyárilag a rom-ba van, de nem rakható vissza a frissítéssel. Ha mind a kettőt berakom az utoljára berakott működik. vagyis az egyiket ki kell venni normál felhasználói alkalmazásnak, akkor megy a kettő együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő