- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
Nekem tele van már a tö... ezzel a sok különböző rommal! Feltettem a hivatalos B111 majd kérte a frissítést B132-re. Frissítettem is de nem valami jó mert viber, vhats app pl teljesen megbolondul, bekapcsolja a bluetooth, gps, stb!
Nem tudom mi a különbség de van egy ilyen romom is: B132N, ha ezt rakom fel teljesen jó a teló. Mit jelent az az "N" betű?
Liteonka!
Szerintem a B132 (hivatalos) rom miatt kapcsol be! -
marilllyo
veterán
Magától bekapcsolódó Bluetooth-ra lett megoldás? Visszakerestem de nem találtam semmit
. -
okoska74
senior tag
Nálam is hibátlan a P6 augusztus óta 104-107-111-114-118-119-122-125 -el.
104 -nél előfordult a bluetooth magától bekapcsolt. 107 -nél a GPS sokára talált jelet és eldobálta időnként. 111-nél az akksi fogyasztása volt sok. 114 -től ezek mind megszűntek, Root -olni is csak a navibár eltüntetése miatt kell. -
jgabor
csendes tag
Feltettem én is a "B125"-t az ünnepek alatt. Hát nem lettem beljebb, sőt. A wifi-t dobálja, mint eddig, és emellett két hiba is jelentkezett. Az egyik a GPS gond. Egyik napon Waze progival navigáltam az úticélomig. Dolgom végeztével haza akartam indulni, a navit elindítottam, de a GPS-t nem lehetett bekapcsolni! Odáig el sem jutott, hogy műholdakat keresett volna.... Készülék ki-be, semmi. Végül utolsó kísérletemmel lemerítettem az aksit teljesen. Telefon töltőre, indít és láss csodát újra be lehetett kapcsolni a GPS-t. A másik probléma a BT-val akadt. Az autóban lévő bluetooth kihangosítón keresztül szoktam zenét hallgatni de a B125 szoftverrel akad, szaggat a lejátszó. Visszatettem a "gyári" B111-t.... Hát egyenlőre ennyi a teszt. Egyébként a telefon tényleg szép, a hardver remek, de a szoftver optimalizációja elmaradt valahol félúton.
-
StPadre82
csendes tag
válasz
gaborm69 #9858 üzenetére
A téma összefoglaló elején megtalálod a szervizkódot. Azt beütve bejön egy menü és ott megtudod nézni többek között a telefon függetlenségét ill. függőségét.
Amit észrevettem, hogy amikor először benn jártam a szerviz menüben véletlen valami tesztre nyomtam, utána párszor random bekapcsolta a bluetooth-ot, de abbahagyta eddig.
-
Szellem.
nagyúr
Érdekes dologra lettem figyelmes: Bluetooth magától bekapcsol. Ma már kétszer is csinálta.
-
|AP|
veterán
2 napja véletlenszerűen bekapcsol a bluetooth...
B107 van ezer éve a telefonon, nem variáltam vele a kezdetek óta, új programot sem tettem fel mostanában, egyszer csak elkezdte csinálni.Van erre valaminek ötlete mi (melyik app) okozhatja?
-
Tybike81
őstag
Ez a bluetooth önálló bekapcsolása egyre jobban idegesít.
Mit tegyek fel, mit érdemes ami már stabil és jól működik, és hogyan? -
Tybike81
őstag
Tapasztalta már valaki olyat, hogy a Vodás B606-os romon a készülék gondol egyet és magától bekapcsolja a bluetooth-ot? Este repülősre tettem, és reggel nézem hogy megy a bluetooth magától? Pedig én nem kapcsoltam be, mert nem szoktam használni.
-
gekko293
csendes tag
Én tokról többet nem kérdezek, ígérem.
Nekem egy új jelenség ütötte fel jelét, napjában többször magától bekapcsol a bluetooth.... -
Yager01
senior tag
Miért van az, hogy a Bluetoothom magától bekapcsol? Többször észre vettem, hogy be van kapcsolva...pedig én tuti nem kapcsoltam be.
-
TomWexX
addikt
A napokban nálam is elkezdte a teló bekapcsolni a bluetoothot, kikapcsoltam, erre fél óra múlva megint ott volt a jel. De én kib_sztam vele, greenify-vel lefagyasztottam a Bluetooth - Megosztás-t, így már nem tud velem szórakozni.
-
Inikoo
csendes tag
Ma feltettem a 111-es romot a 107-es helyére, meglepően egyszerű volt a romfrissítés. Pozitívum, hogy már nem kapcsol be a bluetooth magától, és mintha a wifi, és a térerő is stabilabb lenne, bár ez utóbbi 2-t csak érzésre mondom. Mindenesetre a wifi bekapcsolva marad, vagy kikapcsol alvó módban, attól függően mit állítok be. Szóval úgy működik ahogy kell
Az ebay-ről rendeltem rá fóliát is, 10 db ujjlenyomatmenteset a kijelzőre, 5 db-ot pedig a hátuljára. Hong Kong-ból jön, gondolom jópár hét, de ha megjön majd megírom hogy milyen, 1500-at fizettem amugy összesen a 2 rendelésre.
Azt valaki tudja esetleg, hogy a telefon-hoz hány ohm-os fülhallgató a legideálisabb? Valahol azt olvastam, hogy adott készülékhez illőnél kisebb ohm-ú nem lehet a fülhallgató, nagyobbal pedig gyengébben szól. Most gondoltam veszek valami jobbat, de nem igazán értek a témához, eddig mindig az egyik legolcsóbbat vettem media markt-ban, volt hogy egyszer véletlenül egy mono fülest vettem, nah az volt a rossz fülhallgató, nem amit a telóhoz adtak
-
Inikoo
csendes tag
Köszi várom a tapasztalatot.
Egyébiránt pár nap használat után feltünt, hogy a bluetooth folyamatosan visszakapcsol magától. Én mindig kikapcsolom, aztán azt veszem észre később, hogy megint megy. Ez vajon miért lehet? Másik, hogy miközben wifin netezek, néha eltűnik a wifi jel, ilyenkor kinyomom, majd újra bekapcsolom a wifit, és ujra jó. Illetve a térerő jelzés is sokat ugrál, van, hogy elis tűnik pár másodpercre. Ezek a dolgok számomra nemis zavaróak annyira, de azrt ha valaki tudja miért van írja meg légyszíves! Amugy a gyári 1.07-es szoftver van még rajt, eddig nem foglalkoztam, hogy ujjabbra cseréljem, talán kellene...
-
honeker
őstag
Bluetooth on Call Android App fel raktam az a lényege ha kocsiban vagyok nem kell bekapcsolni a blutuszt híváskor autó mitikusan be kapcsol és ki , az a bibi hogy csak 1 x utána ujra be kell rakni a pipát lezáráskor ki lövi a programot hol kell engedélyezni hogy fusson ?
-
mobilefan
aktív tag
válasz
zolikaDB #1790 üzenetére
Semmi mókolás nem kell hozzá !
Bizonyos rossz szokásai vannak,magától bekapcsolódó bluetooth,fényerő ingadozás.
Bár ezek javítva lesznek...eddig nem okozott nekem nagy gondot.
I4s egálban vannak szerintem multimédiában.
Barátnőmnek I5 van és ua a szintet hozza fotóban mindenben multimédia terén.
Bár ő is elgondolkodott,hogy eladja az I5-öt és vesz egy P6-ot pinkbe
Sebesség stb. ua mint a I4s.
Egyáltalán nem bántam meg,hogy eladtam az Iphone-t mert ez hozza ua a szintet,nagyobb kijelzővel,nagyobb felbontással és kevesebb megkötéssel !
Nincs a hátlapon Alma, na bumm -
okoska74
senior tag
Az első olyan napom amikor rendesen tudtam tesztelni az aksi időt.
Reggel 7 óra 37 kor levettem töltőről.
Wifi -t kikapcsoltam mert munkába menet nincs wifim.
Mobil adatkapcsolat bekapcsolva 18 óra 49 -ig.
Teszteltem a gps -t a három betüs navival és a google navival is.
Bluetooth bekapcsolva, mert a rádióval párosítottam és ezen keresztül mondja a navi a magáét ill. igy szoktam zenét is hallgatni.
A google navija többször összeomlott, bár ez nem a készülék hibája ez az új googlemaps óta így van már az S3 -ason is így volt.
3 db zeneszámot is meghallgattam.
8 óra 41 -re beértem a munkahelyemre és a wifit visszakapcsoltam, ami délután öt óráig ki sem kapcsoltam (hazaindulás). Nálunk a melósok felén elég gyenge a wifinek a jele. Az S3 -al gyakorlatilag használhatatlan volt, de a P6 -s 2 -es erővel szolgáltatta a netet. Néha ugyan eldobta gondolom a rossz jel miatt, de fél percnél nem tartott tovább míg újra kapcsolódni tudjon, addig azonnal észrevétlenül átkapcsolt mobil netre.
Volt kb 20 perc telefonbeszélgetésem (ami nálam soknak számít ez a mennyiség kb. egy hét alatt szokott összejönni), ill. végig ment a facebook, folyamatos szinkron szinte mindennel, néha felnéztem ide a fórumra.
És mivel új a telcsim minden kollégámnak meg kellet mutatni.
Mikor hazaértem a mobilnetet kikapcsoltam és bekapcsoltam a wifit.És az eredményem:
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest