Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bkiky01

senior tag

válasz csiziktomi #9508 üzenetére

Na szóval kipróbáltam ezt a romot: HYD52ROM
    1. Azt tűnt fel első körben, hogy a linkelt b118 rom a P6-U00-ra van, nem pedig P6-U06-ra, ezért felmentem huawei kínai oldalára és leszedtem a P6-U06-ra való b118-at. (ez a legújabb hivatalos rom)
    2.TWRP Recovery install. Talán ez okozott a legnagyobb fejtörést, az még okés volt, hogy ne rootoljam, mert ez megoldja, igen ám, de a reboot után a fastboot.exe fájlt, amivel az ő img-ét felteszem nem volt sehol, külön kellett a neten megkeresnem..
    Amint meglett a fastboot.exe ki lehetett egyből cserélni az img fájlt és lehetett is indítani a TWRP Recovery-t.
    3. Wipe Factory Reset TWRP-ben. Itt mindenki vigyázzon, mert én szószerint mindent kitöröltem és ezen belül kellett a memkarit bemount-olnom, hogy rá tudjam tenni a rom telepítőjét és a gapps-t, mert nem volt itthon micro sd olvasó.. Tehát érdemes itt figyelni.
    4. HYD52ROM-P6-Alpha1.zip telepítése
    5. Gapps telepítése
    6. Wipe Cache Dalvik TWRP-ben, ez sztem. teljesen egyértelmű.
    7. Újraindítás és kész.
    Tapasztalatok eddig:
    - Indítás után 1295MB szabad ram (sztem ez nem rossz)
    - Eléggé ki van pucolva, talán ha 2 kínai dolgot fagyasztottam le..
    - Egyenlőre, hogy annyira gyorsabb lenne, még nem vettem észre, bár lag-ot sem tapasztaltam
    - Kezelőgombok eltüntethetőek, menüsor is van, még egy kis build.prop, mert nekem only 2g hiányzik és okés.
    Sztem amíg nem jön ki hivatalos újabb stabil rom, vagy akár 4.4 addig biztosan ez marad fent.
    Remélem segítettem, ha úgy gondoljátok igen, akár mehet 1. hozzászólásba is.. ;)
    Kellemes Karit minden kedves P6 tulajnak!! :))

Új hozzászólás Aktív témák