Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
válasz
csiziktomi #9508 üzenetére
Na szóval kipróbáltam ezt a romot: HYD52ROM
1. Azt tűnt fel első körben, hogy a linkelt b118 rom a P6-U00-ra van, nem pedig P6-U06-ra, ezért felmentem huawei kínai oldalára és leszedtem a P6-U06-ra való b118-at. (ez a legújabb hivatalos rom)
2.TWRP Recovery install. Talán ez okozott a legnagyobb fejtörést, az még okés volt, hogy ne rootoljam, mert ez megoldja, igen ám, de a reboot után a fastboot.exe fájlt, amivel az ő img-ét felteszem nem volt sehol, külön kellett a neten megkeresnem..
Amint meglett a fastboot.exe ki lehetett egyből cserélni az img fájlt és lehetett is indítani a TWRP Recovery-t.
3. Wipe Factory Reset TWRP-ben. Itt mindenki vigyázzon, mert én szószerint mindent kitöröltem és ezen belül kellett a memkarit bemount-olnom, hogy rá tudjam tenni a rom telepítőjét és a gapps-t, mert nem volt itthon micro sd olvasó.. Tehát érdemes itt figyelni.
4. HYD52ROM-P6-Alpha1.zip telepítése
5. Gapps telepítése
6. Wipe Cache Dalvik TWRP-ben, ez sztem. teljesen egyértelmű.
7. Újraindítás és kész.
Tapasztalatok eddig:
- Indítás után 1295MB szabad ram (sztem ez nem rossz)
- Eléggé ki van pucolva, talán ha 2 kínai dolgot fagyasztottam le..
- Egyenlőre, hogy annyira gyorsabb lenne, még nem vettem észre, bár lag-ot sem tapasztaltam
- Kezelőgombok eltüntethetőek, menüsor is van, még egy kis build.prop, mert nekem only 2g hiányzik és okés.
Sztem amíg nem jön ki hivatalos újabb stabil rom, vagy akár 4.4 addig biztosan ez marad fent.
Remélem segítettem, ha úgy gondoljátok igen, akár mehet 1. hozzászólásba is..
Kellemes Karit minden kedves P6 tulajnak!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest