Új hozzászólás Aktív témák

• s3nsitivity

addikt

Szvsz, egy fórumra nem azért jön az ember, hogy egy valaki, néha értelmetlen válaszait nézze.
    Azért kéne működnie a fórumnak, hogy az emberek segítség egymást.

És ha már elkezdtem leírom a saját véleményem a készülékről.
    Csak, hogy legyen egy kis referenciám, jelenleg Mérnök Informatikusnak tanulok, ezen belül is mobil os fejlesztőnek, ez az ami ide számít, e zannyit tesz, hogy elég komoly elvárásaim vannak. Valamint alapfokú fotóművészetit végeztem és 2010ben kék szalagos FIAP bajnok voltam. Így a kamerát is elég szőrös szívvel nézem.
    Külső: Tökéletes, vékony elegáns ház. Nincs mit hozzáfűzni. Már koppant is, tok nélkül és még mindig hibátlan. 10/10
    Hardver: A Huawei saját soc-ával nem vagyok teljesen kibékülve de főképp fejlesztői szemmel nem. Maga a soc jónak ígérkezik az architektúra leírása alapján mindössze a konfigolás nem az igazi még.
    De még így is a gyors készülékek közé tartozik már ha a benchmark szerint nem is. 10/8
    Kijelző: Szép színek, tökéletes betekintési szög. Egyszerűen imádom. 10/10
    Kamera: A másik pont amiben keményen ítélkezek. A gyári appba rejtett inteligens mód egy átlag felhasználó számára tökéletes, hisz egy erős közép kategóris képeket készít, amit be kell vallani egész jó.
    Viszont ha már normális(és itt a normálison a szinte tökéletes képeket értem) képet akar készíteni az ember azzal el lehet bíbelődni. 10/7
    Aksi: Szintén egy fontos dolog. ÉS jól is teljesít, sőt kimagaslóan. Igaz az akkumulátor idő nagyrészt ember függő, szerény személyemnek a nagyon aktív használat mellett a 12 óra simán megvan, ami számomra tökéletes. Álló állapotban 3-4 napig is megy. 10/9
    Röviden tömören, ennyi.

[MODERÁLVA]

[ Módosította: BomiBoogie ]

Új hozzászólás Aktív témák