- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Szvsz, egy fórumra nem azért jön az ember, hogy egy valaki, néha értelmetlen válaszait nézze.
Azért kéne működnie a fórumnak, hogy az emberek segítség egymást.És ha már elkezdtem leírom a saját véleményem a készülékről.
Csak, hogy legyen egy kis referenciám, jelenleg Mérnök Informatikusnak tanulok, ezen belül is mobil os fejlesztőnek, ez az ami ide számít, e zannyit tesz, hogy elég komoly elvárásaim vannak. Valamint alapfokú fotóművészetit végeztem és 2010ben kék szalagos FIAP bajnok voltam. Így a kamerát is elég szőrös szívvel nézem.
Külső: Tökéletes, vékony elegáns ház. Nincs mit hozzáfűzni. Már koppant is, tok nélkül és még mindig hibátlan. 10/10
Hardver: A Huawei saját soc-ával nem vagyok teljesen kibékülve de főképp fejlesztői szemmel nem. Maga a soc jónak ígérkezik az architektúra leírása alapján mindössze a konfigolás nem az igazi még.
De még így is a gyors készülékek közé tartozik már ha a benchmark szerint nem is. 10/8
Kijelző: Szép színek, tökéletes betekintési szög. Egyszerűen imádom. 10/10
Kamera: A másik pont amiben keményen ítélkezek. A gyári appba rejtett inteligens mód egy átlag felhasználó számára tökéletes, hisz egy erős közép kategóris képeket készít, amit be kell vallani egész jó.
Viszont ha már normális(és itt a normálison a szinte tökéletes képeket értem) képet akar készíteni az ember azzal el lehet bíbelődni. 10/7
Aksi: Szintén egy fontos dolog. ÉS jól is teljesít, sőt kimagaslóan. Igaz az akkumulátor idő nagyrészt ember függő, szerény személyemnek a nagyon aktív használat mellett a 12 óra simán megvan, ami számomra tökéletes. Álló állapotban 3-4 napig is megy. 10/9
Röviden tömören, ennyi.[MODERÁLVA]
[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged