Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    B535

    Mostanra tényleg bizonyossá vált az a feltevésem, hogy az Ascend P6-ra készülő szoftok között B104-től B535-ig semmi komoly különbség nincs. Néztem a B535 changelogját amit mutatott a frissítés előtt. Ott le volt írva feketén fehéren, hogy 1.6-os Emuiról 2.3-ra váltunk. Kamera vízjel állítható be illetve valami az fm rádióval kapcsolatban ha jól emlékszem. Semmi optimalizáció. Az emui váltás is annyiban merül ki, hogy megkapjuk a témáját.
    Na itt ez duplán igaz, ugyanis ez a B535-ben pár funkció ugyanúgy néz ki mint a B104-ben.
    Gondolok itt pl. erre a menü-re. Emlékeim szerint B511-ben nem volt ilyen. Vagy nem így nézett ki. Akárhogy is most mintha működne.. :)

    Az ME widgetnek nyoma sincs. Legalábbis alapértelmezésben nem pakolta ki. Engem mondjuk nem hat meg különösebben.
    Én ilyenekbe nem akarok belemenni, hogy egyik soft jobban meríti az akksit mint a másik. Ez csak placebo. Nálam szinte mindegyik emui-s soft fenn volt. Ugyanazt az akksi időt értem el mindegyikkel. A különbség annyiban van, hogy valamikor...sőt elég sokszor a frissítés vagy a soft telepítése nem rendesen megy végbe. Nem ül rá rendesen a hardverre. EZ TUTI! Nekem is volt olyan, hogy feldobtam a B132-t. Merült mint állat plusz a google szarjai is valami folyton szinkronizáltak. Wipe+reinstall és másodjára már jó volt.
    A GPS működik. Google maps is.
    Smoothabbnak nem smoothabb. Ez is csak placebo. Nálam az összes soft ugyanolyan volt. Vicces egyébként, hogy ezzel a lassú áttűnési animációval játszik a soft mert nem tudja eléggé gyorsan behozni amit akarsz. Pl. telefonkönyv. Nem mondom, hogy lassú...de nem egy wp vagy egy ios szint.
    Érdekes amikor először ráfrissítettem B104-re a B535-öt minden tökre ugyanúgy maradt. Még a téma is. Egyedül a lehúzósáv lett az új design szerint. Aztán wipe akkor a kék breeze témával. Aztán most már másodjára van újrahúzva B535-tel...most legutóbb egy ilyen pirosas témával várt. :)

    Ami feltűnt, hogy a GMAIL appban ha megnyitsz egy emailt és olvasod zavaróan szaggat ahogy görgeted. Ugyanez a google keresőnél is.

    Ez a rezgés dolog ez nem jó nálam azóta sem. Ez az első soft ahol nem működik a call connect vibrate. Sajnálom mert megszoktam és hiányzik. Viszont vacakol a bekapcsoló gombom. Néha megbolondul és újraindul a telcsi tőle, úgyhogy ez marad mert KK és elfogadja a gari.

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák