- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nebancsa #1691 üzenetére
Az kizárt. Simán megy mellette.
Nem tudom mi van a Telenornál, de talán egy vagy két hete nekem kapcsolási gondjaim is vannak, 2 telefonon is. Pl. hosszú másodpercekig nem csörög ki, de próbál fellépni a vonalra, vagy ki sem csörög, hanem átvált foglalt hálózatra.
Azt nem mondom, hogy feltétlenül van összefüggés, mert nekem nincs ilyen értesítés. DE az biztos, hogy volt olyan, amikor nem tudtak elérni az utóbbi időben, mert azt jelezte ki vagyok kapcsolva. Más telefonoknál (2 Telenor előfizetést használok).
-
nebancsa
senior tag
Előző telefonomnál nem volt olyan, mint ennél, munkahelyemnél, elég gyakran kapok olyan sms-t, nem vagyol elérhető xy keresett. Még úgy is kaptam, hogy mobilneten közben neteztem. Ma is volt 3 ilyen sms-em, de ha megnézem a cellainfot, nincs olyan hogy jel nélküli idő. Telenoros vagyok, szóval nem értem az egészet. Lehet hogy míg megy az adatkapcsolat le, fel töltés, nem fogadja a hívásokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest