Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feri0618

    csendes tag

    válasz blueMerle #5928 üzenetére

    Szia!Most tettem fel nem rossz gyári ics! :))
    5878 HOZZÁ szólás..
    Gyári (stock) ROM frissítése:
    0. Fontos, hogy töltsd fel az akkumulátort, nehogy lemerüljön update közben! Továbbá ajánlom még a Beállítások / Adatvédelem alatt a Gyári adatok visszaállítása opciót lefuttatni, mielőtt felraknád az új szoftvert, én ezzel szoktam kezdeni, bár nem kötelező lépés.
    1. Tegyél be memóriakártyát (legalább 1GB-osat) a telefonba, sajnos belső memóriából nem fog menni a frissítés.
    2. Töltsd le a szimpatikus ROM verziót, csomagold ki. Általában két mappa található benne: dload és vendor (előfordulhat, hogy más neve van a mappáknak), az előbbi tartalmazza a telefon szoftverét, utóbbi csak az értesítési sávra ráülő kapcsolósort. Ez akár ki is hagyható, vagy helyettesíthető Play Store-ból a Notification Toggle vagy a Power Toggles alkalmazásokkal. Ha nem szolgáltatói ROM-ról van szó, akkor csak egy fájlt fogunk kapni.
    3. Tedd fel a memóriakártyára a dload mappát. Fontos! Pontosan a következőképp kell kinéznie a struktúrának, különben nem tud frissíteni: SD kártya gyökér/dload/UPDATE.APP
    4. A telefon menüjében a Beállítások/Tárhely/Szoftverfrissítés/Frissítés SD kártyáról opcióval indítsd el az update-et.
    Ha ez valamiért nem menne, alternatív megoldás: kapcsold ki a telefont, vedd ki az akkut, majd pár másodperc múlva tedd vissza. A következő módon kapcsold be a telefont: egyszerre tartsd lenyomva a hangerő fel és le gombokat plusz a bekapcsoló gombot. Ha sikerült, láthatod a képernyőn, hogy automatikusan elindul a frissítés, pár perc alatt végezni fog, és elvileg újraindul magától.
    5. Ha felállt a rendszer, akár befejezettnek is lehet tekinteni a műveletet, kivéve akkor, ha szükséged van az értesítési sáv kapcsolóira. Ekkor annyi a dolgod, hogy a memóriakártyán a dload mappában az UPDATE.APP fájlt felülírod a letöltött vendor mappában lévő UPDATE.APP fájllal, és megismétled az előző procedúrát. Itt annyi lehet az eltérés, hogy nem indul magától újra a telefon, ezért ha megjelenik a képernyőn az OK felirat, akkor akku ki-be, bekapcs, és máris boldogság van.
    Akinek esetleg valamiért nem sikerül a ROM frissítése, próbálkozzon a memóriakártya formázásával vagy cseréjével, és utána essen neki újból, több helyen is olvastam, hogy adott esetben az SD kártya okozott problémát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák