Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Monos84

    tag

    Arra a DTS módra én is kíváncsi lennék, hogy mit takar? Ami a Hangbeállításokon belül van.
    Meg a Mobilhálózati Beállítások / Adatbarangolás mit jelent?
    No és itt nem lehet valahogy valami olyasmit csinálni, hogy Saját névjegy? Ami nem feltétlenül jelenik meg a Többi névjegyzék között, de ha lenne ilyesmi akkor abba benne lenne minden (név, telefonszámok, email, egyéb elérhetőségek, születési év stb... ) meg gondolom akkor az SMS-ek nél is amit én írtam, hogy Én ott lenne a Saját névjegyhez hozzárendelt képem.

    Meg egy észrevétel, hogy ha teszek fel másik képernyő lezárót, pl.: Go Lock, akkor az Skype futás esetén "meghülyül". Kétszer kell feloldani, az alappal is meg utána a Go Lock-al is. No meg ha hívás van Skype-on akkor ugye lezár a képernyő alapból, de miután elveszed a telefont a füledtől akkor bejön GoLock és miután feloldtad akkor jön a Skype és tudod befejezni a hívást. Ha nincs fent a GoLock akkor nem tapasztaltam ilyen hibákat. Másik telefonon is ez van (Galaxy Gio)... Esetleg lenne valami opció erre ami felett elsiklottam?

    Ja, valahol visszább volt szó valami olyasmiről, hogy adatkapcsolat váltás esetén (pl.: WiFi-ről Mobilnetre) akkor bejön egy ilyen kérdés és nem vált magától. Na, hogy azt hogyan is lehet ki iktatni? Vagy az is ilyen ROOT szükséges móka? :(

Új hozzászólás Aktív témák