Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BunDevil

    csendes tag

    válasz akon #10373 üzenetére

    Képernyőzáras hibára az egyik megoldás lehet ez, a másik, esetleg ez. Valóban, ez még nem ugyan az, de egy próbát megérnek (a megfelelő fülessel).

    Ha már megfelelő füles és Beats audio: Én a fülesemet, szintén Beats logóval ... a Vateráról szereztem. Az ára alapján simán lehet hamisítvány, sőt, több dolog is gyanús rajta, de több videót is megnéztem, amiben összehasonlítják a kamut és az eredetit - és volt, amelynél ennek, volt, amelynél annak felelt meg, szóval a mai napig nem tudom, eredeti-e, de nem valószínű! Viszont: soha nem találkoztam hasonló hangzású fülessel, és akinek eredetije volt (a HTC-je mellé kapta, tehát ott nem kérdés...), az is azt mondta, hogy semmivel sem rosszabb ez, mint az övé! Én biztatlak az ilyesmire, mert minden hang-renderelő kategóriában nagy szórások vannak, de egyikben sincs akkora szórás, mint a fülhallgatók között. 500 Ft-nál indulnak és még 100.000-nél sem állnak meg: nagyon nem mindegy, mi adja a hangot a füledbe, milyen hangosan szól, milyen minőségben, milyen tartományokban és legfőképp: hogy bírja a terhelést! Az én fülesem, ha a híres-neves PowerAMP-ban MAX-ra állítom az equa-t (a master csúszkát), akkor is szól és még akkor sem hibázik, úgy, hogy közben már megy a Bass profil, vagy ha az túl sok, akkor a Flat (mert sok számnál ott is tolja ezerrel, néha még így is sok a bass). Ja és még valami! Soha nem fájt a fülem a basszustól, még koncerten sem, de ha nagyon belemerülök a BASS külön tekerőjének csavargatásába, fél órával később fáj a dobhártyám! Aki az ilyet nem tapasztalja meg, úgysem hiszi el!

    Ja, próbáltam egyébként ezt a ROM-ba épített Beats effectet: nem rossz, kicsit másképp emel, mint a PowerAmp, talán "jobban ki van mérve", úgy értem, néha élethűbb hangzáshoz vezet, úgy tűnt, de néha kevés, amit ad, tovább lehetne terhelni a fülest, de a gyári lejátszóban ugye nincs erre külön konfig lehetőség! Most nem vagyok benne biztos, de mintha az új PowerAmp-ok már támogatnák a Beats profilt is - ja, és nem mellesleg a gombok kezelését is megtanulta, sőőőt, ha nincs a füleseden, a hangerőszabályzó gombon keresztül is tudsz kommunikálni a programmal: azaz mindenképp el tudod kerülni a képernyő kapcsolgatást és maszatolást, csak mert számot váltanál!

    1 évig nem vettem meg, szenvedtem a Lucky Patcher-rel, meg a tört .APK-val, amit az első online csatlakozásnál lekapcsol, mert ellenőrzi és látja, hogy szar a licensz: nemrég megvettem, az év vétele volt. Lehet, sokan jönnek majd azzal, hogy van jobb - szerintem nincs, én a Marketről , ha jól dereng, az összes érdemleges (és érdemre sem méltó) lejátszót kipróbáltam, amit találtam (nem biztos, hogy meglett az összes) ... de fontos kiemelnem, nem csak néhányat, a leggagyibbakat is próbára tettem; sajnos valóban nem találtam jobbat, pedig kicsit unom, váltanék, de nem volt ehhez fogható. Volt még nagyon jó, de annak a felülete nem volt ilyen egyszerű és sokkal többet kért a prociból, mint ez. Tehát úgy mondom: összességében ez a csúcs, akármilyen közismert, vagy akár mennyire is hangoztatják, hogy "mert nem az igazi". Általában pont azok, akiknek ugye nem Beats logo van a fülükben... :)

    [A fenti sorok az én véleményemet, tapasztalataimat tükrözik, azok nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak!!! Cserébe őszinték.]

Új hozzászólás Aktív témák