Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akon

    csendes tag

    Tegnap én is rászántam magam a DHD-m fejlesztésére. Nem csináltam még soha rootot vagy ROM cserét, de 1.5 óra alatt a nulláról sikerült lezavarni, de a saját hülyeségeim is vittek el időt.

    Sabsa prime 8.5öt tettem fel végül a többiek ajánlására, eddig tetszetős. Ajánlom, hogy aki a 8.0-t teszi fel, sd kártyára másolja a 8.5 zipjét is, különben úgy járhat, mint én. 8.0-ban van sajnos a pinlock screen error, amikor beütöd a pin kódot, újraindul és nem haladsz semerre.

    Írok pár észrevételt és kérdést:
    +++++++++++
    - Sokkal-sokkal gyorsabb és simább, mint a gyári
    - Kamera és videó is tökéletes benne, ebben már van pl. arc és mosolyfelismerő
    - Bravia Engine után a képernyő minősége szebb, de lehet csak én akarom annak látni :D
    - Beats audio by Dre beépített, egy jó füles beszerzése következik
    - Üzemidőt nem tudok még írni, viszont a töltés sokkal gyorsabban megy, mint eddig!

    ---------------
    -Egyik "hiba", amit találtam az, hogy zenehallgatás közben ha képernyőzár van, akkor a régi gyáriban akkor is tudtam számot váltani a főképernyőn. Most is lehet, azonban dupla katt kell rá és megy.
    - Az akksi százalék elég pontatlan, előfordul, hogy pár perc alatt lemegy 90%-ről 80%-ra, aztán 80%-on megragad pár percet és onnan tovább. De ma már kétszer tapasztaltam, hogy telefon mondjuk 30%-ot mutat, 5 perc múlva pedig már 40-45% körül volt töltés nélkül.

    Kérdés még a proci húzásról lenne, melyik programmal érdemes és kb milyen határok között? Tegrak Overclockot húztam le rá, ezt találtam free programok között. 1.2 Ghz maxra húztam, ami +20% ugye, AnTutu 3500 pontra hozza ki így, ami a korábbi 2700-2800 értékhez képest nagyon jó. Minimum scaling 245 Mhz, erről nem sok ötletem van, mennyin kellene pörögnie.Gondolom ha felhúzom 1400ig, az akksit is nagyon eszi és a telefonnak sem tesz jót.

Új hozzászólás Aktív témák