Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grafnet

    veterán

    válasz Wallenberg #14956 üzenetére

    Kérdés hegyekre a válaszok:
    Melyiket? Döntsd el, mik az igényeid... lényeges sebesség különbséget nem tapasztalt még senki. Gyakorlatilag a háttértárban van különbség.
    Kitől-honnan? Döntsd el. Én, biztos a legolcsóbbtól venném, főleg mivel a Way...q szervizeli. A nagyobb boltok meg maguk... viszik el ahová gondolják. (Azt, nem tudom kivel vannak szerződve, de az Edig... saját garanciát ad rá 2 évet.)
    Szerviz: a Way...q-ről még rosszat nem hallottunk.
    6.0 MM: ígéret az van, 2016Q1-Q2. (Q1-nek holnap vége...) Nem forgalmazó függő a frissítés, hanem ROM függő.
    ROM: forgalmazó függő a ROM, lehet köztük különbség.
    Szlovákia: a fenti két válasz: ROM függő, nem forgalmazó.
    Kitől ismét: lsd. fentebb.
    Frissítések: ismét, lsd. fentebb.
    Interfész: ROM függő ez is. (Az eus...-os full magyar, bár az utolsó frissítéssel visszakeveredett némi angol szöveg, ezért mondom, hogy ROM függő.)
    Utolsó kérdésem az lenne, hogy mennyire lehet vagy érdemes más ROM-ot rátenni a telefonra? (Ami nem volt az utolsó. :DDD) Ez, megint a Te döntésed. Van "sok" ROM, ebből egy csomó "használhatatlan", egy pár ami egész jó. Tökéletes még nincs. Van aki a fejlesztőire esküszik, van aki a stabilra. Ki-ki a mag ízlése szerintit tesz fel és használja.

    Nem kérdezted: a garancia elvileg nem ugrik, ha ROM-ot cserélsz (eus...-nál legalábbis). Egyébként meg csinálsz egy full mentést TWRP-vel az első, bolti rendszeredről, s azt bármikor vissza tudod tenni...

    [ Szerkesztve ]

    Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6

Új hozzászólás Aktív témák