Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
alamuszi
üzenetére
Lassan írom, hogy te is felfogjad: nem vagyok kereskedő és nem árulok semmiféle Apple terméket.
"Nem profi, hanem konzumer, de a kettő neked ugyanaz, a lényeg hogy el tudd adni másfélszeres áron a terméked igaz?"
TE írtad a profi jelzőt, nem én.
Másfélszeres ár mihez képest? Számolni még tudsz, vagy segítsek?
Az USA ár, ami az Apple oldalán fel van tüntetve NETTO ár, erre jön rá még a hazai ÁFA és VÁM.
Nézzük a 16 GB-os iPadet:
499 dollár a nettó USA ára, ez átszámolva kb. 106.000 Ft.
Erre jön a 25% áfa, amivel már 132500 Ft-nál tartunk.
Erre még rájön a 3,5% VÁM, mert ugye nem EU-n belüli termék, 136210 Ft-nál tartunk.
A hazai kereskedő meg 140.000 Ft körül fogja kirakni a polcra.
Nem tudom te milyen iskolába jártál, de az az alig 4000 Ft különbség nekem nem tűnik kétszeres árnak..."Van egy Nokia E5 a családban hmmm... Micro USB... A lakótársnőm most cserélte le a telefonját N8-00-ra Hmmm... Micro USB. Ami volt neki C3-00 Hmm micro usb"
Majd szólj, ha megtaláltad a microUSB csatlakozón a vonali analóg és digitális ki/be, a videó jeleket és az eszköz vezérlését. Addig nem kéne egy buta töltés és adatcsatlakozót egy univerzális porthoz hasonlítani, főleg, hogy a szerinted elterjedt microUSB-t még így is kevesebb eszköz használja, mint a "nem szabványos" dokk portot

De azt is jó ha tudod, hogy a microUSB szabványt elfogadó és aláíró cégek között a második az Apple volt és az iPhone 5 már fel lesz erre készítve, még ha csak egy hozzácsomagolt átalakítóval is. Viszont fel kell rá hívnom a figyelmedet, hogy az iPad nem mobiltelefon és a többi hasonló áramfelvételű tablet sem microUSB-n keresztül töltődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest