-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D80
tag
Sajnálom, hogy Galaxy Nexus után kijön egy AMOLED kijelzős Nexus, és nem fogom megvenni.
Ha 5,5"-nál és 120.000-nél meghúzták volna a határt, már rendelném is, így marad N5, amit végül is egyáltalán nem bánok!
Remélem idén jön a Snapdragon 810-es 64 bites Nexus! -
Chaser
legenda
ez ennyiért kurta drága...
-
Lirion
addikt
válasz
s3nsitivity #171 üzenetére
Ezek a képek ultra bénák. Rendkívüli elfogultság kell ahhoz, hogy valaki azt mondja, hogy ezek pariban vannak a konkurens készülékek által készített képekkel...
-
Hobbbyt
őstag
válasz
s3nsitivity #183 üzenetére
Megsúgnám ,hogy nem épp szerkesztett képekről van szó.
HDR képek kicsi kontraszt javítással.-A HDR képek és a kontraszt javítás szerinted mi ha nem szerkesztés? Bár igaz, hogy a HDR megosztja a szakvéleményt (eredeti vagy szerkesztett netán egy új kategória?), de minden nevesebb fotómagazin feltünteti hogy a kép eredeti vagy HDR esetleg szerkesztett. Szóval te nem állíthatod hogy a HDR az eredeti.
-Nem volt egyértelmű, hogy most miről linkelgetsz képeket. Ez a te sarad.
Hát kis haver.. nem hiszem, hogy vagy abban a helyzetben, hogy leöcsizhess..
Máskülönben, bármikor jobb, saját készítésű S4-es képeket tudok mutatni.. ami pedig jelentősen elmarad az előző Lumia 1020-amtól. De, hogy ne rajtam múljon a dolog, nézd meg bármely tetszőleges kategóriatársa által készített képet.
És nyomatékosan rámutatnék arra, hogy nem a kép tartalma a gáz, hanem maga a fénykép minősége és információ szegénysége.
(#187) no more Látom neked se jutott el az agyadig a dolog.. Hiába szép a kép kicsiben, ha kevés a pixel és emiatt nem tartalmas elég részletet. De persze ha hagyományos fényképméretben (10cm*15cm) akarod nézegetni egy 24 colos monitoron, akkor csak tessék.
-
zolee87
csendes tag
Dizájnra nagyon szép, de én a mérete miatt maradtam a 'kistestvérénél' (MotoX 2014)
Nem tudom le lehet-e írni, de más gsm boltban láttam N6-ot bő 10%-kal olcsóbban a cikkben említett árnál.
-
joey04
titán
kamera nem érdekel, a többablakos mód meg a toll a note-nál sem volt nekem fontos, szimplán a nagy kijelző volt a fontos. idáig tehát inkább n6 kéne, de a gyengébb üzemidő meg az értesítési led miatti mizéria már elbizonytalanít.
Prioritást élvező módra váltva csak az általunk megadott alkalmazások és a kiemelt névjegyek értesítései jeleznek,
Itt fontos lenne, ami eddig nem volt megoldva, hogy az beállítható-e, hogy egy adott alkalmazás is csak akkor jelezzen ha bizonyos kontakt(ok) írnak/hívnak. Tehát pl egy vibert engedélyeznék, de csak akkor jelezzen ha xy írt. van ilyen? Vagy valami külső megoldás erre?
-
no more
veterán
Ennyire szar a Nexus 6 kamerája amúgy...
-
Dexter-2000
őstag
válasz
s3nsitivity #185 üzenetére
Ott 164 nél írtam a híres "pixelmátyásokról"...
Na tessék -
A tudas ok,a forma ok a meret mar nem ok az ára meg nagyon nem ok.Pár napra azert tesztelnem.
-
no more
veterán
-
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #185 üzenetére
Hagyd csak. Untakozik.
-
s3nsitivity
addikt
Látom te is kötekedni jársz ide.
Leírta, hogy M7-em volt de az M8-nál jobb lett a kamera és belinkeltem pár képem.. ebből nem tudom, hogy hozzátok ki, hogy M8-al készültek a képek
+ ha már itt midnenki fényképész egy exifet csak kitudtok olvasni..Amúgy 4 mpx-től ne várjuk már, hogy belenagyítós képek lesznek.
Viszont nem egy helyen 8-13 mpx-el nem képesek ilyen képeket összehozni.Valamint el kell szomorítsalak de szinte tökéletesen vissza adja a 2-3 kép az akkori színvilágot.
-
myckie2
őstag
válasz
Teljesen igazad van, tényleg szar az Ultra pixel. Ilyen zajos képeket szinte művészet készíteni. Ráadásul ha a második és harmadik képen nincs filter, akkor még nagyobb ott a gond. Na ezt hívják fanboyságnak.
"Amúgy ezek M7-el készültek nem M8-al de látom a szövegértés nem megy csak a fikázás." Egyértelműen le se írtad mivel készítetted, csak annyit, hogy Ultra pixel és kész. Tanulj meg fogalmazni, mert én is azt hittem M8-ról van szó.
-
s3nsitivity
addikt
Megsúgnám ,hogy nem épp szerkesztett képekről van szó.
HDR képek kicsi kontraszt javítással.Az, hogy cseppet zajos az tény. Ennyi hátránya van a kevés pixelszámnak.
Nem tudom mit vársz egy telefontól mindenestre ha neked ezek szarok..
Amúgy ezek M7-el készültek nem M8-al de látom a szövegértés nem megy csak a fikázás.Megnéznék egy szerinted jó mobilképet öcsi.
(#179) Dexter-2000
Majd az M9 topikot telenyomjuk N6-os HSZ-el.
Amúgy engem nem érdekel amint kint van és tényleg nagydobás lesz adom is el mindenem.. akár a vesém is és megyek megvenni.(#184) myckie2
Nem kérlek.. ezt pixel vadászatnak hívják.
-
Micsurin
nagyúr
SP utódja is meg van
ez gyönyörű és SMART
-
batai15
félisten
válasz
Dexter-2000 #179 üzenetére
Hát majd az lesz egyszer akkor .Remélem nem kurják el hogy azon is rejtett hangszórók lesznek mert az nagyon nem jön be!
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Ezek szerinted jó képek? Mind szarrá szerkesztett, zajos, életlen pixelhalmazok melyekben semmi részlet nincs.
Sőt.. igazából ezek a képek még annál is rosszabbak mint amit a M8 tud a valóságban.Ezeket én nem mutogatnám
-
ViiiiktorOC
senior tag
Nagyon Nagy, és Nagyon drága ez a Nexus telefoN készülék.
-
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #176 üzenetére
Hát én meg nem tudom hogy csereljem le a g2 m7re.
-
s3nsitivity
addikt
Az M7 hozza a G2 stock szintjét teljesítménybe.
One ->G2 -> Lumia 930 -> Nexus 5
Ez az utóbbi fél évem termése és meg kell mondanom a One az egyik legjobb volt ezek közül .
Amiért eladtam az a mérete.. nekem már kicsit kicsi volt, kinőttem.De már nagyon várom az M9 aka Hima-t.
Na de már nagyon elmentünk a Nexus 6-tól.
-
spawn21
veterán
válasz
Látom nem érted. Nem tudja photoshoppal kivágni a háttérben mászkáló embereket. Hiszen nem 1234 mp.
Szontén m8 mellett tettem le a voksom
-
Emtra
tag
sugárzik belőle az erő és a prémium minőség, a Desing is az egyik legjobb amit valaha láttam stereo hangszóró és az amoled panel már csak hab a tortán
még el tudtam volna képzelni hozzá pent+ irDA-t és otg támogatást
-
batai15
félisten
válasz
Ennyi erről beszélek.
Kevés a mega pixel a tájképekhez ez igaz . De most is azt mondom hogyha 13 kb akkor kevés ellenfele lenne .Maga a kamera app is király. Sőt annyira tetszik az m8 hogy a g2 eladásán is elgondolkodtam és abból veszek egy m7-et, de szerintem a gyenge akku és s600 miatt nem lenne jó vétel annyit nem ér szerintem. -
batai15
félisten
válasz
rayoliviero #166 üzenetére
Hát havernak is van. láttam azt a híres szar kamerát ami nem is szar.erre rá tesz a sense a brutális kinézet még pár lapáttal .szóval nem is kérdés ha lenne pénzem mire költeném.--
-
Hobbbyt
őstag
válasz
Dexter-2000 #164 üzenetére
Nem... A HTC-nek egyenesen fos a kamerája. Nekem tökmindegy, hogy mi van ráírva, ha azt látom a többi mellé téve, hogy gyenge.
-
rayoliviero
veterán
Az M8 sokkal jobb minőség, olyan volt a haveromnak, nekem G2. De a G2-t is szerettem, CM 11-gyel nagyon f@sza kis teló volt. Az enyém nem recsegett, azt megúsztam, de helyette sárgult a kijelző.
A G2-ben az nem tetszett még, hogy elértéktelenedett gyorsan, vettem vagy 138 ezerért és utána vagy 10 hónap múlva csak 60-ért ment el gyári garival. Az M8 és Nexus is jobban tartja az árát. Aki használtan veszi pl. 60-ért, az jár jól vele.
-
Dexter-2000
őstag
N5, M8, G2, ezek nagyon jó telefonok bármit is nézünk. Az viszont felhasználó függő hogy kinek mi az igénye pl kamera, naprakész droid, akksi stb...
M9 et várom én is és remélem igaz a hír, hogy megmarad a telefon külseje
Hobbbyt: jó a kamerája a htc végre letért a megapixel témáról nem a pixelmátyásoknak csinálja a telót
Én is folyatom a nyálam a telóra -
batai15
félisten
válasz
s3nsitivity #161 üzenetére
Ja csorog is utána a nyálam.. de a jó kis g2 se kutya!
-
batai15
félisten
válasz
Dexter-2000 #159 üzenetére
tudom! de az eggyik legjobb telefon!
-
batai15
félisten
válasz
Dexter-2000 #156 üzenetére
az m8 nagyobb mint a g2.
-
S e t h
nagyúr
Ennyi pénzért tökéletes közeli állapotot várok el, de legalábbis olyat, ami a piacon lévő flagshipeket megalázza, nem kompromisszumokat.
Nem fogja elérni a korábbi nexusok sikerét, ha másért nem akkor a mérete miatt.Ha már phablet méretben hozták ki, akkor illett volna felülni a trónra ezért a pénzért, helyette csak marad a hümmögés, hogy miben marad el más társához képest. -
marcarc
senior tag
Ceges telefonkent hasznalom es eddig nagyon elegedett vagyok vele. A kijelzo gyonyoru es a az elolapi hangszorok nagyon jol szolnak. Nyilvan megosztja a kozonseget a telefon, nekem mindenkepp hasznos h kenyelmesen tudok rajta levelezni es hozzaferek a munkamhoz szukseges feluletekhez amik mobil baratra lettek fejlesztve. Nem titok az sem hogy a nexus s ota csak nexusom van, de valahogy a tablettol mindig tartottam egy kicsit, mert nem vagyok egy taskas ember tehat nekem tokeletes valasztas volt a nexus 6.
Oszinten az uzemidovel kapcsolatosan nem vagyok tul elegedett, de igy is 3-4 ora kijelzohasznalattal meg nem ker enni amikor este hazaesem, tehat mindenkepp elorelepes a nexus 5 hoz kepest. Az osszeszereles minosege nagyon, bar boven a maximumot karcolja az ar amit kernek erte.
Aki nem hiszi jarjon utana, ha nem fel az ember betegesen a 5 col feletti gepektol akkor a kezbevetel utan gyorsan hozzaszokik, pedig nekem sincs egy lapat meretu tenyerem.
-
sompetike
aktív tag
Miért nem jelent meg ez 3 héttel ezelőtt???
Nagyon akartam egy uj nexust,a nexus4 után.az volt az első droidos telefonom,igy egy értelmű,hogy ezen a vonalon nyomtam volna tovább,de vettem egy mate7-t.ami király.lazán megy 2 napot,pedig óra,füles van rajta bt-al.meg kb napi 3óra beszélgetés minden nap...
Igy most majd a következő telefon lesz csak nexus...
-
Davzone
senior tag
A kameras resszel nem ertek egyet.
Teny hogy a gyari camera app nem hasznalja az uj API-t de hogy nem talaltal mukodo 3rd party appot?
Az A better camera es a camera FV5 is 100%ban hasznlaja az uj API-t , tudnak RAWot, minden manualisan allithato(ISO,zarido,fenymeres,focus,bracketing es meg sorolhatnam), egyszerre mentenek Jpeget es DNGt is.
A camera FV5 es Cinema FV5 nagyon profin hasznalhato allvanyon,videonal a fix focus elengedhetetlen.Javaslom a fizetos Camera FV5 teszteleset, mind automata es manualis modban.
HDR+ban viszont a gyari verhetetlen(es persze ott a photo sphere meg panorama mod is...)
Az meg hogy volt a csomagban fules az nagyon meglepo. Itt az USben nem jar hozza, meg szolgaltatoknal sem.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #149 üzenetére
Akkor én mázlista vagyok ... semmi gondom nincs vele
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #147 üzenetére
Érdekes ... nálam semmi recsegés nincs, masszív jól összerakott !
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #144 üzenetére
Hát nem tudom ... hivatalos friss CM12 -el ugyan az mint a N5 !
-
s3nsitivity
addikt
Hát én G2-ről váltottam N5-re.
A G2 számomra nem volt annyira élvezhető. AOSP-t futtattam azon is.
Aksija jó volt az tény, de az anyaghasználata nekem nem jött be, recsegett ropogott. Kameráját se szerettem, hiába a plusz megapixel az N5 kameráját jobban bírom.A stock rendszer, csak úgy mint az S4-emen laggzott. (Az más kérdés, hogy nekem nem is tetszenek a Samu készülékei már azért se vennék.
)
Viszont a G2 és az S4, valamint az S5 rendszere is lassúnak látszott az N5 mellett.
Persze lehet fel se tűnne ha nem lenn mellette egy N5.. de hát van. -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity #141 üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek, de csak az S3 korszakig, elárulom hogy miért ... az csak egy dolog hogy néha meg-meg röccen a beállításokban a Samu és az LG de most őszintén tényleg buta elég buta a stock droid (még egy % akkukijelzés sincs), N4 után mára már rájöttem arra hogy nem a telefon sebességét kell nézni hanem adott készülékre az alkalmazások optimalizálását, mivel mire is jó egy okostelefon ? hát arra hogy alkalmazásokat futtatunk rajta, míg N4 telefonomon a Facebook és még sok népszerű alkalmazás is elég döcögős volt addig az S4 és G2 most folyékonyan fluidan gyönyörűen futnak
Szóval nehogy félreérts nem rossz a Nexus és a stock droid ez nem vitatom, de vajuk be őszintén mára már kicsit megkopott a fénye és lassan sebességben a bloatware telefonok is beelőzik, mert ugye már olyan erős hardver van a telefonokban hogy szinte mindegy hogy stock vagy bloatware van rajta, szinte ugyan olyan gyors és ugye ne felejtsük el a beépített kényelmi funkciókat és szolgáltatásokat sem !
Én nem nagyon értem a N5 felhasználókat, ugye mindenki szétromolja a telefonját, de most őszintén ugyan ezt megtudná csinálni egy G2 -el is ami azért hardveresen sokkal fejlettebb (szebb kijelző, erősebb akku, infra port, Wolfson Dac stb.)
És azért azt se felejtsük el hogy nálunk egy kalap alá van véve a N5 és G2 mert itthon mindkét telefon 1 árban kapható, közben külföldön a 350$ és 600$ között nem kis ár rés különbség van, szóval csak a stock droid és Nexus felirat miatt nem hinném hogy megéri a G2 -el szemben, persze ez csak az én véleményem !
-
arn
félisten
válasz
mediumgecso #86 üzenetére
no erre majd terjunk vissza egy ev mulva... amikor az s5 megjelent, vagy 6-700 eur volt, a n5 meg 400. n5ot vagy tavasz ota 320 euroert meg tudod venni.
-
DeathAdder
veterán
Végre
nagyon vártam már a N6-ot, de egyáltalán nem győzött meg hogy elcseréljem rá a note4 -et, pedig szánt szándékomban állt
Szinte mindenben alul marad vele szemben, egyedül a pure droid simasága amit irigylek picit, de szolgáltatásokban az sem tudna kielégíteni.
Sokkal inkább nexus párti vagyok mint samsung, de objektív szemmel nézve sem lehet összehasonlítani a note4 -el, mert csak méretekben egyezik meg, minden másban elmarad, és állítom, hogy a note3 -nak sem lehet szégyenkezni valója vele szemben
Knox meg engem ugyan nem érdekel, 1 hét használat után semmilyen gyári hiba nem jött elő, utána már nagyon pechesnek kell lennem, hogy valami történjen, de ha mégis akkor kifizetem az alkatrész árát, és még akkor is olcsóbban leszek, mintha megvettem volna gyári garival, és végig a bloatwares TW-s szaron kellene szenvednem...
-
Pearce
aktív tag
válasz
ugróláma02 #132 üzenetére
Minden telefon melegszik. Persze valamelyik csak hosszabb használat után.
Nekem ez tűnt fel:
"bizonytalansággal csak nagyméretű alkalmazás telepítése közben, illetve egyszer-egyszer a képernyő elforgatásakor találkoztam."
Kis akadás kb. 210 ropiért. Beszarás, tényleg. Alatta van egy brutál vas a legújabb SoC-cal és mégis...
-
arn
félisten
a nexus5 az eddigi kedvenc telom, es nincs is nagyon indok, hogy miert lenne erdemes lecserelni
kene a n6, de max n5 arban - nem fognak sokat eladni belole.
a nexuson kivuli androidok meg pusztuljanak
-
ugróláma02
újonc
ÉN úgy érzem ennyi pénzért nem kéne melegednie.
-
*Mukeey*
addikt
Jól néz ki,szuper kijelző,stock droid...mi kell még
Ára meg igy indulásnál magas,majd egy év mulva elfogadható lesz,akkor benevezek egyre! -
hemaka
nagyúr
Ezert az arert szerintem engedjuk el ezt a nexust.
-
s3nsitivity
addikt
Mindennek megvannak a hibái.
Viszont a droidnál már kihaló félben vannak a hibákEgyébként nem csak a nexus.
Bármelyik droidot megvédeném egy ifos vagy wp ellen.És nem csak azért mert mé' ne.
Használtam mindet de csak a droid az ami kielégíti minden igényem így nem nézem túl jó szemmel amikor a nem létező hibáiról beszélnek.
A valós hibáit viszont elfogadom.. ha bár nem sok van. -
BE4GLE
aktív tag
Ahogy nő a telefonok mérete, úgy az egykezes használat könnyítését is be kellene építeni az androidba. És újra kellene gondolni az Andriod Design Guide-ot is, ha már a Nexust is ilyen nagyra csinálják. Gondolok itt például arra, hogy az Action Bar a kijelző tetején van.
-
Pearce
aktív tag
válasz
s3nsitivity #119 üzenetére
"Ha neked ennyire szíveden van, hogy az ifos szent és sérthetetlen"
Neked meg, ahogy látom a debildroidos Nexus a szent és sérthetetlen.
-
vicze
félisten
FB nekem elég ritkán van szóval zöldet még nem láttam...
Hangout és Gmail is fehér, és még pár másik is és a merülés is megváltozott, eddig kék és piros volt ha jól emlékszek, de ebben lehet tévedek. Na de mindegy a LightFlow-val már megbarátkoztam, csak morg...
Egy bekapcsolható opciós % kijelzés mint kb. minden gyártó ROM-jaiban kb. 3 sor kódba kerülne. Az sokkal rondább ha egy hülye ikon kell az állapot sávba rakni app-pal.Engem nagyon zavar a sok mozdulat. (Egy AOKP után olyan a stock mintha a Lexus-ből alapfelszereltséges Swiftbe ülnék át...)
Hát a Stock launchertől falra másznék, az az első ami repül, azt már nem fapadnak számítom.
-
wertigo1984
őstag
Koszi a tesztet!
Nalam a Nexus ott vesztett, hogy nincs memoriabovites. Amugy szep es jo telefon.
(#21) helixP: +1
-
Matada2.3
veterán
Remélem goyrsan ki fog kopni ez a 6 colos trend
Maga a telefon viszont nagyon tetszik, kívül belül material desgin
Minden van benne ami egy csúcsmodellhez kell
Az árát meg nem kommentelném.
-
energy4ever
addikt
Miert lett nanosimes?
-
Saccco
nagyúr
válasz
BazsiBazsi #111 üzenetére
N7 már van, tablet és 7 collos.
-
Hobbbyt
őstag
Na kérem, akkor valamelyikünk bugos
Ugyanis nekem továbbra is szép színesen villog a led. (facebook zöld, hangouts fehér (bár ez régen kék volt) stb.) A konstans fehérre én is pipa lennék.
A % akku kijelzés meg igen.. bár én pont így szeretem, mert letisztultabb így a főképernyő. (viszont mikor pontosan akarom tudni akkor nem kell a menüben turkálnom. kvázi 1 mozdulattal elérhető)
Ami engem bosszant az a kezdőképernyők számának a változtathatatlansága. Én speciel utálom ha 1 nél több van.
-
func93
senior tag
Nagyon komoly a design!
-
BazsiBazsi
aktív tag
Nincs semmi bajom a nagy képernyővel de ki is kéne használni rendesen. Kétoszlopos megjelenítés, Dupla képernyős mód, több infó elhelyezése a felületeken, több ikon, satöbbi. Remélem az N7 kisebb lesz, 5.5 körül
-
s3nsitivity
addikt
válasz
mediumgecso #104 üzenetére
Ja.. mert egy custom rom csak segíthet a dolgokon...
No meg az, hogy két személyenként változóan belakott készülék miként teljesít nem épp mérvadó.[moderálva]
[ Módosította: PROHARDVER! ]
-
hibavissza
veterán
Amatőrök, 16 GB-os változattal kellett volna indítani.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
mediumgecso #104 üzenetére
Na ezt nem hiszem...
-
Én egyáltalán nem tartom hibának, hogy a google camera appja fapados. A legtöbb felhasználónak tökéletesen megfelel, és úgy is hamarosan lesznek olyan camera appok, melyek ki tudják használni a kibővített apit.
-
batai15
félisten
Off is leszek, de nem tudok elmenni Bone123 mellett.
nem nyaliskodás de kajak jó cikkeket ír. Mindenre kiterjedő teszt a nexus 6 is, és a szavakat is jól forgatja! Több ilyen ember kellene ide! -
mediumgecso
őstag
lehet 1-1 mobilról általános konzekvenciákat levonni az összes többi működéséről. Másrészt ha már hasonlítasz, legalább két, teljesen gyári állapotú, szűz rendszerű telefont hasonlíts össze, ne két belakottat...
Pont hogy ez a pláne, nekem a sokak által gyűlölt, bloattal teli TW volt fent, belakva, se root, se semmi, minden gyári, neki pedig az N5-ön (aminek sokak szerint gyári szűz lollival is gyorsabbnak kellene lennie) custom rom+root ÉS így nem volt gyorsabb az N5..... -
Ricardo
titán
válasz
mediumgecso #102 üzenetére
"Ráadásul custom rom volt rajta, mert azt mondta hogy a gyári lolli egy rakat sz*r..."
Szerintem erre értette hogy:
"Lehet valami gagyi romvolt feltéve neki."
-
mediumgecso
őstag
válasz
s3nsitivity #88 üzenetére
Mármint mi mit?
Valamit igen elnézhettetek, mert ilyet már mi is csináltunk és ledarálta az S5-öt..
Lehet valami gagyi romvolt feltéve neki.
Mivel saját szememmel láttam, és ezt látta a N5 tulaja is, hogy nem volt gyorsabb az ő N5-je, így kénytelen volt elismerni.....ez van! -
batai15
félisten
Én még értem mind2 tábort a témában, pártatlan vagyok csak arra kérek mindenkit hogy lássuk a fától az erdőt, illetve az is igaz hogy ez a dolog készülék függő is! Nyilván egy Stock droidos gyengébb telefon elfeledteti a hianyossagokat egy nagy hw igényű rendszerrel szemben ez csak példa.
-
kengyel
nagyúr
Nekem kinézetre nagyon bejött !
-
törölt tag
Nagyon jó cikk, és végre le lettek korrektül írva az eddigi Nexus hibák is.
-
-
WinstonWolf
senior tag
Nem értem miért ekkora mumus a bővíthetőség???
Számomra ez a legnagyobb hiányossága...
-
ForRedGlory
félisten
Ajj, gyönyörű ez a telefon. A tesztet meg majd elolvasom
-
Lirion
addikt
válasz
Ezt úgy bírom, mikor valaki a saját hozzászólását linkelgeti, mintha az megdönthetetlen bizonyíték lenne bármire is.
Egyébként se mérvadó, amit írtál, mert 1-1 készülék nem reprezentatív és nem lehet 1-1 mobilról általános konzekvenciákat levonni az összes többi működéséről. Másrészt ha már hasonlítasz, legalább két, teljesen gyári állapotú, szűz rendszerű telefont hasonlíts össze, ne két belakottat... -
total90
veterán
Szep hatulrol, elorol nem annyira... de ez nagyon nagy lett meretileg nekem. Meg meg mindig nem erzem azt az rendszerrel kapcsolatban, hogy nekem ez kellene. Kar, hogy eromu kell a rendszer ala...
-
Márko88
aktív tag
válasz
A 2. Vesztes #73 üzenetére
ez igaz. Remélem lassan lesznek HTC hírek..Most elvileg megy a szekér, jók az eladások azt olvastam.
-
ztoldy
senior tag
válasz
A korábbi Nexus-ok reális áron jelentek meg. Azóta a Google felismerte, hogy ha a többi gyártó azonos hardverét megveszik 3-4-szeres áron, akkor ők is adhatják annyiért.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Mármint mi mit?
Valamit igen elnézhettetek, mert ilyet már mi is csináltunk és ledarálta az S5-öt..
Lehet valami gagyi romvolt feltéve neki.Emlékezz csak vissza, hogy akkor mennyi volt egy csúcskészülék és most mennyi? Nem épp a vendor fogja eldönteni egy Nexus árát. A Google kér érte X pénzt amiből kapja a részesedést a vendor.
Plusz a HTC csak itthon drága, plusz azért még drágább mert nincs nagy vevő közönsége. Az alap ára mindig jó ha nem a legjobb a HTC-knek.
-
mediumgecso
őstag
válasz
s3nsitivity #85 üzenetére
Mit?->Ennyit erről....
Szerk: Mennyibe is került a Nexus 5 mikor kijött?? Elérhetetlen áron adták mint most a N6-ot?? Emlékezz csak vissza....na ugye!! Pedig akkor az is csúcshardver volt, és nem volt elérhetetlen áron
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Plazmacucci #84 üzenetére
S4 , S5-nél másokat tapasztaltam.
(#82) Gazsi00
Na jó nyertél.
(#80) mediumgecso
Ha más gyártotta volna ilyen sepccel akkor is megkéne fizetni ezt az árat.
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
s3nsitivity #60 üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
" ismert kameraszoftvert "
Megsúgnám ,hogy a szoftvernek is támogatnia kell az új API-t ami kimaradt a leírásból.
Ugyanis N5-ön se érhető el alapértelmezetten az új API plusz funkicói, egy speckó kamerát kell telepíteni hozzá utána teljes nyiltság fogad a kamerában.És én még mindig szívesebben pakolom össze magamnak azokat a dolgokat amiket ténylegesen használok mint, hogy egy tele szemetelt rendszert használjak.
És ez nem sztereotípia.
Nem épp a Note 4-hez hasonlítottam az N6-ot. Ott tényleg vannak már jobban eltalált dolgok, ha bár még csak próbálni volt szerencsém, huzamosabb ideig nem volt nálam.
Viszont a Note 3 közelébe se érhet még egy N5-nek se.(#69) vicze1
Van elég sok hasonlítási alapom.
De valahogy a lassú és instabil rendszer sose vonzott.
Az egyedüli cég amire bármikor váltanék az a HTC, kevés fölösleges dolog van benne és jól van optimalizálva a rendszer.
Ezen felül több mint 20 készülékem volt 4 év alatt saját használatra.. ebből mindössze 2 volt Nexus.(#74) batai15
Én még midnig azt tudom mondani amit fentebb említettem.
Fejlesztői készülék, mindenre képes LEHET amire más szoftverével, csak épp magadnak kell összepakolnod a dolgokat. Ami nálam még mindig nagy plusz mert nem a gyártó által kiosztott hülyeségeket kell használni.Note 2-n anno csak az S-Pen teljes funkcionalitása miatt használtam a TW-t de utáltam.
Mint mondtam csak HTC-n érzem ugyan azt a simaságot amit egy Nexus biztosít.
Még a G2-n is kénytelen voltam lecserélni az optimus UI-t mert hulladék volt néha.
Egy AOSP-vel meg hasított..(#75) myckie2
Képzeld elég sok samuhoz volt szerencsém.
-
batai15
félisten
válasz
Just_Reboot #78 üzenetére
Hát már bocs ott a dologba a mostanság, egyrészt. Kettő. G2 van nekem. G3 alapú rom, vagy Stock is hasított. És nagy bloatware rendszer mégis van bőven szabad ramom nem fagy ki, nem indul újra, nem lövi ki az appokat stb. Minden gyártónak vannak bal lépései,illetve a g3ba is javították és olvasom a topikba már régen nem laggos fos.
G2 volt az első droid amit nem köpkodok ezerrel hanem meg vagyok elégedve. -
no more
veterán
válasz
+1, itt a lényeg.
-
_Csaba_
senior tag
Formavilág tetszetős, főleg a hátlap, de méretileg nekem mer ez "nem telefon".
-
myckie2
őstag
válasz
"Ez egy Stock Android ami nem fog akadni vagy fagyni mint a TW, a plusz dolgokat meg megoldhatod rajta magadnak."
Látom, te is úgy szidod Samsungot és isteníted a Nexust, hogy sohasem használtál mondjuk Note 3-at, vagy ne adj isten Note 4-et. Bár a Samsungot divat fikázni, tudom.
-
batai15
félisten
válasz
Bocsánat, azt hiszen itt bajok vannak már. Moto g gpe rom, vagy nexus Stock. Ennél vanillább droid nem nagyon van. A rendszer annyira sik hülye volt hogy még külön lockscreen és home screen walappert se lehetett állítani. De ez csak egy példa. 4 dolgot soha nem cseréltem le Stock droidon. SMS app, ébresztő, Gmail, meg naptárt és számoló gép. Bónusz a Chrome de minden telomon ezt használtam. A Google egyébként nem hülye de ha csinálna egy okosabb rendszert azzal a többi gyártó meg alkalmazás fejlesztő alatt vágná a fát ami neki profit kiesés lenne. Hivatalosan a Stock droid és a nexus vonal azért jött létre és kapható mert régen ez a fejlesztőknek szólt. És ne mondjátok hogy nem így van. Ezek után jött a gpe változatok meg az android one meg a többi telefon.
Stock droidba a puritansag és az a jó hogy nem kell a frissitesekkel szívni.
De ez legalábbis az én tapasztalatom hogy a rendszer alaklmazasokat cseréli appok instabilabbak és ramba is többet esznek mint egy olyan rendszer amibe integrálva vannak ezek a dolgok. Nem köpködöm a Stock droidot, de ez az igazság vele kapcsolatba.
Lehet sok bloatware rendszer lehet rossz de pl egy HTC, mostanság lg, xiaomi meg jó páran tudnak optimalizálni úgy,hogy van egy jó és okos rendszerük ami korrektül működik. Régen nem így volt de mára ez a helyzet. -
A 2. Vesztes
senior tag
Naaaaa MárkóBarátom miket írsz itten!!?? Ez nem HTC!
Ez egy hatalmas telefon! Hátulja gyönyörű, elejét látva viszont majdnem behúzódtam a vackomba szundizni egyet, oly uncsi. Kár, hogy így megnőtt, ha max 5.2 lenne elgondolkodtatna, de így NÁJN!
Olyan fura, hogy a SONY kamerái valamelyik gépben tökjók, valahol meg töknemjók! Ebben teccik a tesztelőnek, az enyimben viszont nemnagyszám. Lbs szerintem.
Vuff!
-
Locutus
veterán
válasz
Elmondták világosan, hogy más kamera app sem tudja kezelni...
Muti már a beállítást amivel változtatni tudod az appdrawer hátterét nexuson... ja hogy rootolod. Azt a Note-on is lehet ám knox ugrás nélkül... úgylátszik le vagy maradva néhány kérdésben...
Több érvet meg nem nagyon látok...a sztereotípiáidra reagálni sem szeretnék mert minek, azzal jössz itt nekem hogy nem volt a kezemben N6, de te azért a többéves elavult beidegződéseiddel jössz a Note-ok kapcsán, aminek a fele se igaz...
a sztori röviden annyi, hogy szinte minden téren jobb a Note4 (meg még a 3 is), tehát az N6-ért nettó hülyeség több pénzt kiadni.
-
rayoliviero
veterán
Ha jól látom elől fekete, hátul fehér. Akkor már legyen tök fehér az egész. Ez így nem tetszik. Hátulról amúgy nagyon szép fehérben, de elől is lehetne az.
-
Fall-N
veterán
válasz
+1
@plazmacucci: Persze nem kell root... Anélkül, hogy lehetne a sok bloatwaret kigyomlálni rajta?
A gesztus vezérlèshez meg nekem elég egy Nova Prime. Nem beszélve a Tw-ről amitől kiráz a hideg.
-
CB
senior tag
Nagyon szép telefon, de nekem sem a méret, sem a jelenlegi ára nem tetszik. Maradok az N5-nél.
A microSD-t sosem hiányoltam még egy telefonomból sem, a tárhely mindig elég volt arra, amire használtam a telefonomat.Nekem ebben az árfekvésben a Note4 jobban bejön, jobban is tetszik, és ott van aktív toll. Én szeretem a tollal felszerelt kütyüket.
-
Peterson_
addikt
Elképesztően jól néz ki ez a készülék.
A radikális méretnövelést viszont nem értem, legalább annyi ember nincs kibékülve az ekkora mérettel, mint amennyi erre gerjed.
Akkor már inkább Note plusz funkciók és Pen miatt.
Ha meg "hagyományos" okostelefont akarok, akkor inkább kisebb méretben gondolkodom. -
Th3Ac3
tag
Kifejezetten tetszik a Nexus 6 és bár tudom az idő szorította őket hiszen októberben jelenik meg minden Nexus készülék azért Snapdragon 810-et tettem volna bele ha már ennyire előremutató készülékeket terveznek, több mint 200 ezerért szerintem ez elvárható lenne 4 giga rammal, akkor az árazással se lenne semmi probléma. Jó jó, tudom jövőre is kell valamit újítani majd az a Nexus megkapja a legújabb chipet, de akkor is. Viszont így kicsit drága. Android 5.0-val nincs semmi baj, Nexus 4-emen elégedetten használom, nem túl sokára jön az 5.1 és abban megoldják a jelenlegi rendszer hiányosságait is.
-
s3nsitivity
addikt
" A legtöbb hibáját ez a telefon az android 5.0-nak köszönheti. "
Ez egy Stock Android ami nem fog akadni vagy fagyni mint a TW, a plusz dolgokat meg megoldhatod rajta magadnak.
" nincs rendes kamera app "
A Play Store meg számodra ismeretlen ezek szerint.
" béna fehér hátterek, amik amoledre egyáltalán nem valók "
Istenem hát változtasd meg.. ez nem egy szifon..
" és ez a material dizájn bár szubkejtív, de szerintem gagyi, az összes animációjával együtt. "
A szubjektív részével egyet értek, de ha kézbe fognád szerintem neked is tetszene, csak azért nem megyek vissza 4.4.4-re mert annyira bejön a material design, hogy beáldozom azt az 1 óra SOT-ot amit bukott rajta az N5.
" Az előlapi sztereo hangszóró meg azoknak lesz jó, akik publikban akarnak jampizni zenelejátszással, de senki másnak. "
Ugyan kérlek, ezt te se gondolhatod komolyan. A HTC One után mindig vissza sírom a sztereó hangszórót pedig publikba fülessel szoktam zenét hallgatni..
" az élén van a hangszóró, ami minden szituban sokkal jobb "
Kivéve amikor két kézbe fogod a telefont mert letakarod.. tapasztalat.
" zoftveresen pedig még ha az s-pent kihagyjuk a képetből, akkor is SOKKAL többre képes a Note3 "
Nem használtál még Nexust igaz? Látszik..
A Note oknak pont az S-Pen az előnye.
Én még az N5-öm se adnám oda egy Note 3-ért, de talán még egy 4-ért sem." Ja és az N6 még drága is cserébe, "
Mert a Samu az olcsóságáról híres..
Mondjuk ebben igazat adok, elég drága lett az N6" nincs értesítő led, "
Van.
" nincs microsd, "
3 éve nem használok mSD-t.. nem hiányzik.. végülis nem 8 gigán kell meglenni.
" nincs pen "
Igen mint írtam ez az egy előnye a Notenak.
" nincs premium gar "
Ez meg már csak száj cséplés.
Főleg, hogy a Nexusokat nem igazán kell gariba hordani.. ha bár a samsungnál jó ha van gari annak bármi baja lehet." stb stb. "
Hallgatlak tovább.
" Ehhez bizony meglehetősen elfogultnak kell lenni, hogy valaki az N6-ot válassza... "
Nem barátom, ehhez kell elfogultnak lenni.
A Samsung menjen vissza inkább hűtőt csinálni.(#52) batai15
Igen például mi az amitől buta egy vanilla droid?
Mindenre van alternatíva, minden meglehet csinálni és csak azt csinálsz meg rajta amit használsz is, nem kell tele szemetelt rendszert használni,
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Ezeknek a WiFi-n és egy fényerőn standardizált teszteknek a lényege, hogy minden készülék hasonló körülmények között van megjáratva, így viszonyítás alapnak szolgálhat a közölt eredmény, a mindennapos használat nyilván más tészta. Egyébként a GSM Arena és az AnandTech is hasonló eredményeket mért a Nexus 6 böngészési ideje kapcsán.
-
fmin
csendes tag
Miért nincs az összehasonlító táblázatban soha, az apple legújabb modelje?
-
407
tag
De most komolyan,aki tudja válaszoljon.Ez miért lett ekkora??Mi a cél?
-
babkukta
senior tag
Hmm, kár érte
A forma nem az én ízvilágom, de ettől még nem csúnya. Tetszik, h próbálták előrébb vinni a szériát olyan téren, mint sztereo hangszóró, dupla led, jobb üzemidő, minőségibb külső. Ami viszont nem tetszik, a méret, de ezen kár is vitatkozni. Oké, mert mondják, h fejlesztőknek/tesztelőknek való a Nexus, de kétlem, h eddig csak ebből a célcsoportból sikerült ennyi Nexust eladni. hétköznapi felhasználók is vágynak a stock droid adta stabilitásra, szerintem ehez nem kell tesztelőnek meg semmi egyébnek lenni.
A másik az ára... nem tudom, h a nexus 6ot és 9et miért kellett ekkora árcédulával ellátni -
dkface
aktív tag
Tényleg nem kötekedni szeretnék, de ezek alapján milyen egy 10 pontos kijelző?
-
-
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Plazmacucci #41 üzenetére
Mit is? Arra a számomra felesleges appokról,extrákról beszélsz amitől én inkább szabadulnék? Nekem a Cyanogenmodban benne vam minden feature amire szükségem van. Azt elismerem hogy ezt a ledes dolgot jól elqúrták.
-
Womb
senior tag
Hogy ti mennyire ellene vagytok a tepsiknek...
Küllem, belbecs nagyon bejön, a menü/home/vissza gombok mehettek volna képernyőn kívülre. -
Valzor
aktív tag
Köszi a tesztet, már nagyon vártam
Ha phablet vásárlásra adnám egyszer a fejem, akkor biztos komoly versenyző lenne a Nexus 6, de egyelőre ez a veszély nem fenyegetAzért élőben megtapiznám egyszer
-
h4h01
senior tag
"Az előlapi sztereo hangszóró meg azoknak lesz jó, akik publikban akarnak jampizni zenelejátszással". Ezt már ideje lenne elfelejtened...A buszon ulő barna barátaid nem éppen egy 200ezres nexus 6-tal fognak bazseválni..Nekem is note 3 van, de az előlapon hidd el, hogy jobb helye van a hangszóróknak..Az 5.0 miatt meg felesleges igy görcsölni. A nexus telefonokon ugye mindig egységes letisztult stock android volt-ezért is szeretik nagyon sokan-szal badarság volt azt hinni, hogy itt majd teletömik minden fszsággal mint a samsung...bár egy képernyő lekicsinyítéses funkcio azért lehetett vna aláírom..
Szal nemtom te hogy vagy vele, de bármikor lecserélném a note3at erre..
Az s-pen meg nem rossz dolog de simán ellehet lenni nélküle, egyszer-kétszer jegyzeteléshez használom azt na bumm..A note az egy jó széria egyszer kilehet próbálni, de hogy mindentverő phablet lenne az rohadt nagy túlzás..Főleg Vibe z2 pro, nexus 6 mellett..én ink ezeket választanám mint pl note 4-et.. -
Ricardo
titán
válasz
Jeanne d'Arc #33 üzenetére
"Kivancsi lennek egy ilyen osszehasonlitasra."
-
Quqesz
nagyúr
Szép és jó,csak bazinagy és nem ocso(mate7,nota4,Z2pro,stb jobb) sztem 170e jobban illene hozzá
-
törölt tag
Szép!
-
dokee78
félisten
Egy szinte tökéletes Androidos teló.
Így kellene,minden okostelefon gyártónak az alsó kávát megoldani. -
válasz
Just_Reboot #39 üzenetére
Samsung root nélkül gyárilag tud mindent amit a ezen roottal meg külön programokkal összehozol...
-
sefan67
aktív tag
Nem akarok itt rosszat mondani, szeretem (szerettem) a nexus-okat, de az hogy nincs teljesen néma mód az gyalázat! Ha meg van is ezzel az értesítési beállításokkal, akkor meg külön jogot kell adnom az ébresztőnek hogy megszólalhasson??? Ez most komoly?
-
batai15
félisten
Pedig de. Legalábbis erre felé ahol 3g h+ váltakozik. Lehet nagy városban ahol erős a térerő jobb de közel se tud annyit mint wifin. Van rá fogadni egy láda söröm.85%al és 42 perc kijelző idővel jöttem el meloba. Most 63 és 1o32p. A g nek meg kategóriába kifejezetten jó az akkuja.mtk hongmi ami elvileg kevesebbel beeri nem bírta így.
-
Keckix
tag
válasz
Plazmacucci #36 üzenetére
Van benne, csak kell hozzá külön app.
-
-
Locutus
veterán
Erre mondják, hogy "ez így kevés lesz".
A legtöbb hibáját ez a telefon az android 5.0-nak köszönheti. Nincs multiwindow, nincs rendes kamera app, béna fehér hátterek, amik amoledre egyáltalán nem valók, és ez a material dizájn bár szubkejtív, de szerintem gagyi, az összes animációjával együtt.
Az előlapi sztereo hangszóró meg azoknak lesz jó, akik publikban akarnak jampizni zenelejátszással, de senki másnak. Hogy a sajátom hozzam fel, a Note3-nak az élén van a hangszóró, ami minden szituban sokkal jobb, mert le sem tudod takarni igazán (a Note4 ebben visszalépett pl). Szoftveresen pedig még ha az s-pent kihagyjuk a képetből, akkor is SOKKAL többre képes a Note3 (főleg egy Nova launcherrel már a Touchwizt sem kell élvezni). Föléviszem a kezem, ezen is felsejlik minden infó, bár elhiszem, hogy az N6 elbaszott billegését akarták helyzetbe hozni azzal, hogy azt meg megmozdítani kell ehhez...
Ja és az N6 még drága is cserébe, nincs értesítő led, nincs microsd, nincs pen, nincs premium gar, stb stb...Ehhez bizony meglehetősen elfogultnak kell lenni, hogy valaki az N6-ot válassza...
-
Mowa
csendes tag
Támogatja az USB OTG-t? Mi lett végül a meglévő, de nem működő értesítő leddel?
-
Nagyon szep keszulek, csak a merete es az ara nem tetszik. Egyik oldalon irtak hogy az uj szifon kamerajat lenyomja. Kivancsi lennek egy ilyen osszehasonlitasra.
-
Polllen
félisten
A készülék és a rendszer is tetszik, de ahogy az összefoglalóban is szerepel... WTF... Kicsit megerőltethették volna maguk, ha már phablet-t gyártanak...
-
Ádám16
addikt
Koszonom a tesztet Bone123, részletes, Mindenre kiható lett.
A készülékhez: ennyiért szerintem nagyon sok. rosszabb kamerával, es dizájnnal, de inkabb a N5 részemről, pedig tenyleg kiváló készülék lett. Es jar a pacsi a Motorolanak, remelem, ilyen arazassal is kelendő lesz. -
batai15
félisten
Ezzel csak egy gond van. Nálam kevesebb mint 10 %1 óra kijelző idő wifin böngészve. Ez több mint 10 óra display time-ot jelentene de max 7 óra volt eddig. És minden telefonnal ez volt a tapasztalatom. Tehát, így fals valszeg a te eredményed is . reálisan olyan 5 óra körül lehet. Mobilnettel ez több mint feleződik
-
Borosz
őstag
"böngészni nyolc órán át lehetett a lemerülés előtt"
Ezt hogy csináljátok? Valaki böngészik rajta 8 órán át..? -
ak76
senior tag
Végigmentem a szérián,kezdve a Galaxy S Nexussal,imádtam a négyest,az ötösnél már kissé fintorogtam a kamera,a gagyi műanyag ház,meg a harmatos akksiidő miatt,de ezt a túlárazott,funkciótlan batárt biztos hogy nem fogom megvenni,pláne hogy a material dizájntól a víz lever,mintha az IOs7.0-t összekeverték volna a Froyo-val,brrrr,már kezdek aggódni mi a fenét vegyek ha az összes csúcsvasra kijön ez a borzalom...
-
Kár , hogy t-mobile-nál nem lehet kapni ... én ezt előbb venném meg mint bármit ,ha lehetne kapni
a támogatás miatt.. első generációs nexus 7 em van és még mindig jó mindig van rá támogatás... -
mediumgecso
őstag
Ezt a Gugli elbaszcsizta az ára miatt....vagy ezt csak a csóró magyar mondja???
-
Fr0z3n
őstag
Jó teszt volt, köszönjük. Kéne is, de az ára..
-
-
spawn21
veterán
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
azt nem írtam, hogy nem volt.
számomra kicsi a kijelző egy tollnak. -
dreamdancer
őstag
Ez a Nexus jól demózza, milyen extrát nyújt alapból az Android 5.0 a phabletes fronton: SEMMIT.
Felpumpált telefon jó hardverrel, ennyi.
-
Just_Reboot
addikt
210 ezer! Ez nem fasza. Amúgy nagyon jó teló mindenben tetszik kivétel az ára. Jó lett a teszt köszi.
-
-
Jimmy66
senior tag
Nagyon nagy telefonnak...
-
Na végre a Nexusok is beálltak a túlárazott telefonok sorába
-
acura13
aktív tag
nagyon szép, minöségi...
De azért a Moto X 2.gen, barátibb méret és ott van hangvezérlés.-ezt az elözö Xben megszerettem és kritériummá vált...
Esetleg a Moto Droid Turbo alternativa HA tudnék barátibb áron szerezni :-))) egyesitené a két telo elönyeit -
no more
veterán
(#1) spawn21: A Note4 az összes phabletet porig alázza, már csak a kijelzőjével is... Viszont a Nexus-széria mindig is fejlesztői telefon volt. Nem nekünk, átlag felhasználóknak csinálja a Google. Nekem attól függetlenül ez a készülék, bár a mérete miatt sosem kéne... a Lollipop viszont istenkirály lett, alig várom a Sense verziót!
-
batai15
félisten
Tetszik és abban is jó amiben a nexusok eddig nem voltak. Csak hát az a 6 coll és a batar méret..
-
Márko88
aktív tag
Tetszik, jól néz ki
-
Janaboy
veterán
Nagyon szép és nagyon jó, csak nem találom a pingpong ütő nyelét!
-
Ricardo823
tag
Tetszik is,jó is,de nekem ez már nagy lenne.Az ára sem olyan baráti(sajnos) mint a korábbi nexusoknak.Köszi a tesztet.
-
GALARDO
addikt
Nekem még mindig tetszik, de nem bántam meg, hogy nem őt választottam.
-
spawn21
veterán
kár, hogy ilyen nagy. Széles is.
Sajnás a Nótát választanám. Pedig nem vagyok Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged