Új hozzászólás Aktív témák

• tboy93

nagyúr

Sziasztok. Úgy tűnik én vagyok az év mákere :DDD

Ahogy már korábban is írtam, külföldi túrám alatt a Nexus 5-öm beleesett egy tóba, pontosabban egy csónakkikötőben, amikor a partra húztuk a csónakot. 3 méter mélyre süllyedt délután 5-kor, vak sötét volt már kb. Szerencsére a kikötősrác véletlen búvár volt :C gyorsan felkapott egy neoprém ruhát és egy búvárszermüveget, bevetette magát az 5C-os vízbe, majd első merülésre felhozta a telót 3m mélyről sötétben :Y Így végül csak 10-15 percet volt víz alatt a készülék. Bekapcsolt állapotban volt amikor felhozta, az érintő elkezdett ugrálni, gyorsan kikapcsoltam, leszedtem a hátlapját ami alatt egyébként nem volt víz! Egyedül az usb-ből, illetve a jack aljazatból csöpögött ki néhány csepp. A tanácsotokra beraktam egy zacskó rizsbe és ráraktam a radiátorra, ahol egy hetet hagytam száradni. Tegnap bekapcsoltam és működik tökéletesen. Kérdésem az, hogy szerintetek vigyem el szervízbe, hogy esetleg kipucolják? :F Bár mint mondtam, a hátlap alatt nem volt víz, az alaplap valószínűleg nem kapott nedvességet. Mit gondoltok?

Új hozzászólás Aktív témák