Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ifkopityu

csendes tag

Láttam, hogy többen írtatok a SIM cseréről...
    Én így jártam:
    Vettem új előfizetést (csak kártyát) 620; Ft.
    Kérdeztem, hogy az én 1998-as Westel900-as kártyámat microSIM-re miként cserélik.
    Azt mondták, ha veszek náluk telefont, akkor ingyen adnak egyet. Mondtam, hogy nem árulnak ilyet. Erre azt mondta a hölgy, hogy 4.500; Ft. Kérdeztem, hogy és a hűséges ügyfelekkel mért nem foglalkoznak. Erre még fel is háborodott, hogy a 620 Ft az új előfizetés, ez meg csere lenne, tessék tudomásulvenni!
    Na erre másik üzletbe mentem, ott is érdeklődtem. 4.000;Ft lesz. Érdeklődtem ügyfélszolgálaton, ott is azt a választ kaptam, hogy 4.000; Ft.
    Mit tehettem, mondom akkor legyen 4.000. Bementem a T-Mobilhoz, amikor megvettem azt a telefont. Mondtam az ügyintézőnek, hogy tönkrement a SIM kártyám, ki szeretném cseréltetni. Elkérte a telefonszámomat, közölte, hogy a régi kártya le van tiltva, az újat meg a kezembe adta.
    Kérdezem: kész is vagyunk? Persze. Viszontlátásra.
    Régi SIM-et el sem kérte, hogy tényleg rossz-e.

Na akkor most mi van?

Szóval ahány ember, annyi tapasztalat... :)

w333: mondtam, hogy jó az a MIUI, ugye! :)
    Bár nekem most pont nem az van fent, hanem CM10.2. De lassan megnézem majd a 4.4-et is.

Új hozzászólás Aktív témák