- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A golyóstoll fotóját látva, egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem hogy milyen az, amikor valami fix dologról kell minél értékelhetőbb képet lőni, illetve mennyivel kisebb a dolog egy ilyen plusz lencse nélkül - SOKKAL
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz
Lássuk mit tud 3 db kéznél lévő eszköz, ha egy elég lehetetlen helyzet elé állítjuk őket (fényes, apró tárgyat makrózni). Kerestem egy hasonló tollat (kék műanyagból kiálló nikkel), és nem tudtam kellően lefotózni addig, amig mellé nem raktam valami támpontot, mert túl kicsi volt. Kapott egy TOY STORY feliratot a vállához, és a telefonoknak már volt mire fókuszálniuk...
automata beállítások, villanóval, anélkül, ahogy jobb neki
Samsung S5610 Primo , 2560*1920=4,91 MPixel , eléggé siralmas
[link]
[link]SonyEricsson WT19i Live with Walkman , 2592*1944=5,04 MPixel , ez sem sokkal jobb
[link]
[link]de aztán volt itt még egy Jiayu G2F , na ez nem lacafacázott kérem. Kettőt odavillantott és csókolom. 3840*2160=8,29 MPixel (wide). Ez már használható(bb).
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest