- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
A golyóstoll fotóját látva, egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem hogy milyen az, amikor valami fix dologról kell minél értékelhetőbb képet lőni, illetve mennyivel kisebb a dolog egy ilyen plusz lencse nélkül - SOKKAL
Ugyebár fotózunk gőzerővel, lőjük itt, lőjük ott, a képek vagy jók, vagy nem, olyanok-amilyenek, de az utókornak (nincs más választása) jó lesz
Lássuk mit tud 3 db kéznél lévő eszköz, ha egy elég lehetetlen helyzet elé állítjuk őket (fényes, apró tárgyat makrózni). Kerestem egy hasonló tollat (kék műanyagból kiálló nikkel), és nem tudtam kellően lefotózni addig, amig mellé nem raktam valami támpontot, mert túl kicsi volt. Kapott egy TOY STORY feliratot a vállához, és a telefonoknak már volt mire fókuszálniuk...
automata beállítások, villanóval, anélkül, ahogy jobb neki
Samsung S5610 Primo , 2560*1920=4,91 MPixel , eléggé siralmas
[link]
[link]SonyEricsson WT19i Live with Walkman , 2592*1944=5,04 MPixel , ez sem sokkal jobb
[link]
[link]de aztán volt itt még egy Jiayu G2F , na ez nem lacafacázott kérem. Kettőt odavillantott és csókolom. 3840*2160=8,29 MPixel (wide). Ez már használható(bb).
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A piacon rengeteg okostelefonhoz használható lencse található, amelyek közül mi most univerzális és kizárólag iPhone-okkal használható termékeket is kipróbáltunk.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest