Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Az ebay szépsége: mikor már alig várod, hogy megkaphasd a terméked, eltelt egy hét, talán több is, hogy nálad járt a postás, egyszerre befut hat darab csomag :) így már csak 32 van úton... :U azaz még csak. :DDD Fogjunk össze a kis falusi posták bezárása ellen, rendeljünk sok csomagot ebayről :D

    A fogó meglepett: múlt hét előtti vasárnap (12 napja) rendeltem. Nem túl gyakori az ilyesmi, biztos pont be tudta még kacsáztatni a kedves mandulaszemű barátunk az épp lezáródó tetejű konténerbe a borítékot :) Hozza a jól ismert szintet: panelről alkatrészlábakat csipdesni, vezetékvéget méretre vágni meg ilyesmi finom dolgokhoz ettől nem kell jobb. Halála a picit vastagabb/keményebb drót egyszeri bepróbálása... nem törik, hanem benyomódik, de némi melóval tűreszelővel, smirglivel újrafenhető, nem egy kemény anyagból van.

    A negatív csipesz harap, mint a bivaly, végét satuba fogatva pont jó lesz pillantszorítónak. A csúcsa kb. fél kilóval szorít (ennyi kellett hozzá, hogy megmozdítsam a csomagmérleggel). Recék nincsenek rajta, de lehet majd készítek bele egyet, hogy keményebb hengeres dolgokat is meg lehessen vele fogni.

    (a többi érdektelen elektronikai alkatrész, arduino meg modulok)

Új hozzászólás Aktív témák