Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Zola007 #146030 üzenetére

    Látom, ez a téma többeket szíven ütött :DDD Nem köll ennyire véresen komolyan gondolni ám. Az igaz, hogy amik nekem vannak dolgaim, erősen túlárazottak egyébként és nem hazai piacra készülnek... De a minőség az több, mint perfekt. Meg aztán nagy a pofám, valahogy mindig hozzájutottam ezekhez a felsőkategóriás bőr cuccokhoz nagyon olcsón, vagy ingyen. Amikor még olyan helyen dolgoztam, akkor azért (olcsón lehetett megvenni apró esztétikai hibás dolgokat), mostanság meg ajándékba szoktam kapni időnként még ilyen helyen dolgozó ismerősöktől, mert tudják, hogy ilyesmiket hordok (ilyen-olyan kis övtáskák, stb stb). Mindenesetre viszont amiket valamiért más forrásból megvettem olcsó bőr pénztárcákat (főleg feleségem vett ezt-azt), azok nagyon hamar széthullottak.

    Tuti jó anyagból készült, strapabíró pénztárcát viszont én is keresek, arra nincs régóta beszerzési forrásom helyben, viszont jó lenne egy tartalék tárca.

    Annak viszont örülök, hogy sokan vannak, akik nem értékelik a bőr holmikat, nem olyan régen egy ILYEN Blázek táskát gyűjtöttem be a kuka mellől :D Valaki elköltözött, gondolom az előző tulaj otthagyott lim-lomokat, kikerült néhány dolog, talán ezt is régi ócska "papás" lomnak vélték az új lakók, mivel ez már új korában is patinás hangulatú... én viszont pont ezeket kedvelem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák