Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz RBJ #10954 üzenetére

    Ilyen tartót vettem haveromnak. Háááát... Nagyon gagyi, de azóta is örül neki. Csak a két pálcika pattan be a rácsba, az alsó, vastagabb tag támasztásra szolgál. Eddig nem törte ki a rostélyt, de mondtam neki, hogy szerezzen be belőle cseredarabot, kelleni fog.
    (#10872) szjoci
    Nekem nem villog alapértelmezésben, de láttam Youtube-on is egy videót, amiben ugyanazt játszotta, mint a tiéd. Viszont működött.
    Akkor villog - de akkor folyamatosan, ha beesik a feszültség 4,5V alá, illetve gondolom ez felfelé, és minden olyan körülmény fennállása esetén is igaz, ami nem nevezhető normálisnak.
    (#10935) tonyrulez
    Én azért azon is elgondolkoznék, nincs-e a felhasználói elvárásokkal is probléma. Az emberek szeretnek hinni, de hiába hazudja a kínai a 300lm tudású ledre, hogy 700 vagy 1000, attól csak a júzer várja majd ezt az értéket, a leadott fényáramra elég kevés hatással van. A felhasználói elvárásokat emiatt vissza kellene venni, illetve megtanulni a látott értékeket helyükön kezelni, így nagyobb eséllyel megvenni azt, ami tényleg tudja a vágyott paramétereket. Én például mindösszesen két esetben jártam pórul leddel: mindkétszer indexbe vettem borostyánsárga ledeket (3528 és 5050-es ledekkel szerelteket), amik borzasztóan alulmúltak minden várakozást. Rá kellett jönnöm, hogy bizony a narancs ledek közel nem világítanak akkora hangerővel, mint a fehérek. Viszont ez is az én tudásom (hiányát) jellemzi, legközelebb majd nem lesznek ilyen túlzó elvárásaim. Vagy lesznek, de nem veszek narancs ledet

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák