Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
Körülbelül 3 hete van meg, tapasztalataim:
Kell kompromisszumokat köti a sebességgel, de ezt tudtam előre, teljesen elfogadható.
Külsőre szerintem veri az összes többi 7 colos táblagépet, mióta megvan sokat próbáltam és otrombák ehhez képest.
Használom telefonként és megszokható szerintem, jó a hangminőség is.
Ha már szóba jött a Real Racing 3, akkor had ajánljam a Blitz Brigade nevű játékot, ami tökéletesen fut. Baromi jó online fps, a Battlefield Heroes lett kb teljesen lekoppintva. próbáltam még a Six-Guns-t, mostmár annak is van ingyenes multi lehetősége, de kb 3-4 próbálkozás után indult csak el, a single tűrhetően ment, de a multi nálam a lobby-nál tovább nem jutott. Nah egyenlőre ennyi, majd még próbálgatok ezt azt.
-
mcguyver
csendes tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Köszönöm a segítségedet.
Az ötlet jó volt.
Azonban egy factory reset megoldotta a problémát.
A Real Racing 3 nagyon tetszik... -
ATM_automata
őstag
Jó hírem van, frissült a Real Racing3. Most már elindul és fut is egy komolyabb update letöltése után. Lehet tesztelni!

-
dinnje
aktív tag
válasz
ATM_automata
üzenetére
Szerdán megérkezett a tábla, nagyon frankó ketyere
Bekapcsoláskor jött fw frissítés fel is pakoltam. Tegnap kipróbáltam kollégám pannonos sim kártyájával és hát ez is független
Ezeket már nem fogják simlockolni a ténél.Viszont a Real Racing 3 fc-vel bezár. Arra gondoltam, h visszateszek egy korábbi fw-t és gy próbálom elindítani. -
bostone
addikt
válasz
ATM_automata
üzenetére
A Real Racing 3 mindenen szaggat.
-
ATM_automata
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
- milyen a gps-e?
Gondolom egy kis chip
De komolyra fordítva a szót manapság már szerintem ez nem kérdés, mint anno a T-Mobile Pulse esetében. Gyorsan felveszi a pozíciót és jól is pozícionálja be magát helyileg. Eddig nem volt vele bajom.- a fent leírtakhoz elég a processzor? ( nincsenek előítéleteim az Atomról)
Egyértelműen igen. Én legtöbbet a Real Racing 3-al játszok, ami szerintem elég komoly grafikával van megáldva. Kocsin csillogás, árnyékok stb. Van olyan, hogy egyes pályáknál besszaggat, de nem nevezném általánosnak. Egyéb játékoknál vegyes a kép, én úgy vélem, hogy inkább az adott játékkal/optimalizálással van a gond és nem a procival. Amit kiemelnék viszont, hogy játék alatt nem melegszik még ha egy órát tolom is és nem meríti le extrémen az akksit ha nyüstölöm. Én főleg esténként használom netezésre, youtubeozásra meg játékra, illetve utazáskor viszem magammal a kocsiba. 2-3 naponta van töltőre téve. 11-14%-on még lazán tolok vele 30 perc videót meg 30 perc Real Racinget, akkor jelez, hogy 4%-on van.
- milyen a wifi?
Működik, nincs vele gond, youtube videók HQ-ba nem szoktak megakadni.
- normális használat során meddig bírja az akksi?
Ez relatív, hogy kinek mit jelent. Szerintem 2 napot elmegy.
- nem tudjátok Győrban vagy Mosonmagyaróváron hol lehetne egy ilyet megtapizni?
T-pontba érdemes megnézni. Ha lerendeled webshoppon, akkor 8 napon belül vissza kell venniük, ha meggondolod magad, nagy rizikó nincs szerintem.
Javaslom, hogy nézd meg a logoutomat, ha eddig nem futottál bele. Írtam egy kiegészítőt a Mobilarénás teszthez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bekapcsoláskor jött fw frissítés fel is pakoltam. Tegnap kipróbáltam kollégám pannonos sim kártyájával és hát ez is független
De komolyra fordítva a szót manapság már szerintem ez nem kérdés, mint anno a T-Mobile Pulse esetében. Gyorsan felveszi a pozíciót és jól is pozícionálja be magát helyileg. Eddig nem volt vele bajom.