Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz bordi10 #9119 üzenetére

    Hát én meg szerintem megvárom a v3.10-et, addig meg elevickélek a v2.80-nal. Nem nagyon vagyok híve az ilyen toldott-foldott, agyon fix-ezett firmware-eknek.

    Nem értem amúgy a Sony-t, nem jönnek azért hetente az új firmware-ek (a mostani kivétel, mert ezt ugye muszáj volt a fagyások miatt), tehát simán volna idejük végletekig letesztelni, hogy mennyire stabil. Most ez mire jó, hogy kidobnak egy hulladék firmware-t, majd tűzoltómunkával foltozgatják? Tisztára olyan, mintha magyarok készítenék, ránk jellemző az ilyenfajta munkavégzés.

    Ja, amúgy meg azt olvasom, hogy a v3.01 csak opcionális, vagyis nem sipákol a PS3, ha nem töltöd le. Akkor most mi van? Javítás, tehát elismeri a Sony, hogy bibi van a v3.0-val, de akkor miért nem automatikusan kötelező? Hadd fusson csak a hibás firmware a hülyéknek, lehet, hogy úgysem veszik észre? Aztán meg majd csodálkoznak, mikor kapják a panasz e-mail-eket az emberektől, akiknek fagy a vadi új konzoljuk, mert ugye az új PS3 Slim-et vásárlók többsége rögtön frissíti a v3.0-ra, ha ki akarja próbálni a vasat - márpedig most igencsak megugrott a vásárlások száma.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák