Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #7353 üzenetére

    "Eladtam a PS3 három nap után hív a srác, hogy lehalt a gép :Y
    Mondom 1,3 évet ment napi 8-10 órát ne viccelj már. Nem tudom, hogy a környezeti változás vagy mi, de valami kifingatta a gépet :((( "

    Ehhh? Szerintem Te ne viccelj már! Napi 8-10 órát ment a géped 16 hónapon keresztül és csodálkozol, hogy elszállt? Én nem csodálkoznék ezen, ez becsületére válna bármelyik konzolnak, ami ilyen összetett, mint a PS3. Azért ez nem egy PC, ami 24/168 órában is mehet évekig. Az én PS3-mam jó ha 2-3 napon megy egy héten, akkor is max. olyan 2-3 órákat. Munka és egyéb szabadidős tevékenységek mellett ennyire futja, ez szerintem normális dózis. A napi 8-10 óra abnormális szerintem átlagember-szinten, ez már társadalmi kapcsolataid rovására megy, pláne ha emellett még dolgozol is.

    Szerintem kijelenthető, hogy megszolgálta az árát, nem kevés kellemes percet köszönhetsz neki.

    Amúgy meg már nem a Te bajod, meg nem is a Te bűnöd, nem várhatja el tőled senki, hogy garanciát vállalj egy ilyen idős és ilyen múltú vasra. Az meg, hogy pont azután pukkant el 3 nappal, hogy eladtad - szar ügy. Láthatta a vevő is, hogy működött rendesen amikor átvette. A használtcucc-vásárlás rizikófaktorának áldozata lett a vevő, akit amúgy sajnálok, de ez van. Hozzáteszem, hogy nem is vennék meg használtan egy ilyen idős elektronikai kütyüt, amiről ráadásul tudom is, hogy ennyit ment. Ezen felül gondolom nem is spórolt rajta annyit a vevő egy új gép árához mérten, mint amennyibe adott esetben a javítás fog kerülni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák