Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Grincs

    veterán

    válasz Mákos7észta #2361 üzenetére

    A netet, hogy tudom használni? Gondolom akkor ha linux van fönt rajta:)
    Az nagyon jó ha olvassa az írottakat is, mert a boxnál nem is mindegyik olvasó olvasta az írottat, csak az amelyik ki volt flashelve...
    Itt egy elég siralmas cikk az XBOX 360 ról...

    Bezár a Microsoft magyar X360 részlege
    /Komment/
    "Ennyi volt, kész, köszönjük a halakat."

    Valószínűleg ezzel a búcsúmondattal köszönnének el minden egyes magyar X360 tulajtól Microsofték, ha lenne rá lehetőségük. 2008. április elsejével - azaz a mai nappal - ugyanis zászlót bont és befejezi működését a magyarországi Xbox 360 képviselet. Hivatalos sajtóközlemény a szomorú eseményről még nincs, de gyaníthatóan a nap folyamán megérkezik. Egyes, már hetek óta szellőztetett pletykák szerint a cégnek elege van a hazánkban tomboló 90%+ warezlázból, a töménytelen mennyiségű moddolt masinából, és a publikus emailekben pofátlanul warezoldalakat hirdető személyekből.

    Mit is mondhatnánk: megértjük. Nem lesz több magyar szinkronos, vagy honosított gépkönyvvel megjelenő 360 játék, nem lesz több rendezvény, nem lesz több nyereményjáték. Részünkről köszönjük a Microsoftnak a támogatást!

    Rendszer [576]

    Érdekes.... (kezdek örülni hogy nem a box mellett horgonyztam le végleg)

    [ Szerkesztve ]

     /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

Új hozzászólás Aktív témák