Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jarlaxle

    senior tag

    Na sikerült beszerezni egy Max Shooter más néven XFPS Rate Up adaptert és mivel elég kevés infót lehet róla találni a neten ezért le is írnám gyorsan a tapasztalataim, hátha valakinek segítek vele. A híresztelésekkel ellentétben, működik PS3 Slimmel. 2-2 PS/2 és USB dugó van rajta és egy PS2 joy dugó. Van egy alapból beállított kiosztás, és egy az user által beállítható kiosztás. A default az egész kellemes. Sajnos a beállítható kiosztás eléggé bugos, kikapcsolás után elfelejti a hátramenetre beállított billentyűt (ez nálam az S volt), illetve gondok akadtak az R2-L2 beállításaival is, úgyhogy én ezt konkrétan hagytam is a búsba, jó lesz a default, azzal nincs semmi gond. Elvileg amúgy ezt az eredeti XFPS Rate Up adapterek későbbi szériáiban elvileg javították, de ezt ne vegye senki szent írásnak. Bosszantó (számomra, lehet valaki pont ezt igényli), hogy külön van az X-tengely és Y-tengely sensitivity beállító görgő, így elég sok időt el kell majd tölteni vele, hogy egymáshoz passzoljanak. Razer Copperheaddel és egy PS/2-es sima Logitech billentyűzettel estem neki, egérpad az Steelseries SX, úgyhogy az alapanyag minőségével nem volt gond.
    Ugye az analóg "gomba" úgy működik, hogy ha jobban oldalra dönti az ember akkor nagyobb sebességgel indul meg a célkereszt mintha csak kicsit. Sajnos ez a "fícsör" átöröklődik és olyan élmény lesz az X-tengely menti célkereszt mozgás, mint amikor a windowsba be van kapcsolva a mouse acceleration, illetve aki CS-zik ott talán mouse smooth ennek a neve, azt hiszem értitek miről beszélek. És ez mint, oldszkúl FPS-ező, azt mondom, hogy nagyon zavaró. Ennek ellenére meglehetősen sima mozgást produkált a termék, csak ez a fránya egér gyorsulás.
    Summa summárum: PC szökevényeknek sokkal kényelmesebb lesz ezzel a játék, a leírt hibák ellenére, még így is sokkal magabiztosabbá tett a jól megszokott egér és billentyűzet kombó használata, mind mozgás, mind célzás terén.
    MOD: Azt kifelejtettem, hogy aki tökéletes PC élményt vár ettől, az nagyot fog csalódni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák