Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Nem nagyon találtam más topikot ehhez a kérdéshez, megpróbálom itt megkérdezni:
Nba 2k sorozat darabjait Ps4-en lehet játszani Ps Plus előfizetés nélkül? Tehát full offline módban? Azzal tisztában vagyok, hogy az online részekhez kell. MyTeam, Myleague, és hasonlók.
De egy sima, akár több szezonos bajnokságot gépi ellenfél ellen le lehet nyomni, mint a régebbi Nba játékokban?
Bocs, ha kicsit tudatlan vagyok, nekem ez a 2k-s online kártyanyitogatós, meg parkos (vagy mi) éra teljesen kimaradt, anno az Nba Live 15-el játszottam utoljára.
Van itt olyan, aki aktívan játszik ezekkel a játékokkal? -
Mezcal
addikt
válasz
FunPro #273551 üzenetére
Az a létjogosultsága, hogy van vagy 40 millió előfizetője, amiben benne vagyok én is. Nekem megéri, hogy évente megveszem a plust 13K-ért, ezért kapok közel 40 játékot. Nekem eddig 1 volt meg közülük az évek alatt az NBA 2020. A micro sem ad többet a pénzért, és sokkal szarabb is a minőségi felhozatal.
-
darealdeal
csendes tag
Sziasztok! Terveim között szerepel használt PS4 vásárlása, leginkább FIFA és NBA 2K amit tervezek rajta játszani. Tudnátok abban segíteni, hogy esetleg ezen kívül még 1-2 játék tárolásához elég lehet az 500 gb-os verzió? Illetve elfogadok néhány tippet is, hogy használt konzol vásárlásánál mik azok a dolgok magát a gépet tekintve amelyekre figyeljek, ugyanis teljesen tapasztalatlan vagyok konzolok terén.
Köszönöm a válaszokat! -
Rdinhoo
csendes tag
Koszi,Hat hangja nincs ,elotte meg olyan volt mint a porszivo.Most kiprobaltam a spidermant,nba egyiknel sem tapasztaltam szaggatast.A gta onlineba vettem eszre,hogy kesobb jelentek meg a fak,bokrok,es a detroit atvezetoknel mintha akadna neha.
lehet holnap felhivom oket(konzolvilag) -
nanorambo
őstag
válasz
kovsol #267839 üzenetére
Cod modern warfare/warzone menüje nagyon brutális. Játék alatt normális hangja van a gépnek, amint kilépek a menübe nagyon durván felpörög. Nincs fps limit.
A másik ilyen az nba volt. Azt töröltem is mert ha csak pause menüt nyomtam, úgy felpörgött a gép hogy frankón megijedtem. Szerencsére ps plushoz járt így nem pénzkidobás. -
66zio
aktív tag
Szeretnék felajánlani pár kódot. Ha felhasználtad kérlek írd be, hogy más ne próbálkozzon vele. Csak magyar fiókhoz lehet aktiválni.
NBA LIVE 19: The one Edition : J36D-HHNB-66F9
NBA Points (12000) : J8GA-LNNE-E7NE
Star Wars Battlefront II: 12000 Crystals: EQQK-TNNP-JCT6
Star Wars Battlefront II: 4400 Crystals: ERDR-B9ND-R6EA
EA sports UFC 3 12000 UFC Points: G36B-ALN5-4M6T
EA sports UFC 3 4600 UFC Points: 5LCQ-CJNT-KGP9 -
Steve1207
veterán
válasz
marilllyo #262739 üzenetére
Nekem még van sok PS4-es játék hátra és meg is hagytam a konzolt, amíg nem lesz normálisan készlet olyan szinten, hogy leakasztom a polcról és hazahozom vagy bundle csomagok. Ellenben egy SX be van rendelve, így az is beleszól most a dolgokba. Pl Witcher 3-at ott tervezem majd vagy Batman Arkham Knight is van úgy emlékszem.
Ami még próba: Payback, Vampyre, Division 2, Holmes - Devil's daughter, NBA2K20, Phantom Pain (eddig nem jött be), GTA5 (elkezdeni), Daylight, Outlast, Darksiders 3 (talán), Borderlands HC (elkezdeni), Surge 1 (befejezni)
Ami elméletileg esélyes a végigjátszásra: Tales of Berseria (ha bejön), BlazBlue Centralfiction/Cross Tag Battle, Kona, Daylight, Evil Withn
Csucsimát kell még beszerezni (ráérős). Szóval sok a Plus-os és 1e Ft körüli játék, ami azon kívül érdekel az pedig multiplatform, így mindegy mikor és hova szerzem be. Genshin Impact viszont minden nap megy jelenleg, főként az anime stílusú játékok miatt tartottam meg a PS-t.
Szerk.: amúgy most tényleg ebbe a PS profil stílusú oldalba akarják integrálni a store-t? A redeem és a subscription is máshogy jelenik meg onnan, vagy eddig is behozta így?
-
Bazsi1987
őstag
válasz
FunPro #262259 üzenetére
Szerintem majd lesz egy nagyobb ugrás ha csak next-genre fog kijönni és a mostani gépek ilyen legacy kiadást kapnak majd de mostanában úgyis az nba körül forog az életem újra, idény új gépről lecsúsztam de jövő szeptemberbe az új nba2k megjelenésekor már azzal akarok venni
-
.LnB
titán
válasz
penge111 #262197 üzenetére
Elütöm az időt.
NBA döntő lefoglalt eddig rendesen, nagyon élvezem (Megy az MLB playoff is, NFL szezon is). De van néha játék így is. Nyomjuk a fiammal PC-n az Euro Truck Simulator 2-t. Hát srácok, sokan sírnak itt a fix 60fps-ért.(i5-6600) IGP van csak a gépben, kb meg tudom számolni az fps-eket. Néztem is VGA árakat, de azért nem fogok 40-60 ezret kifizetni, hogy egy hónapig használjam.
Nincs gáz, de azért fejből tudom, hogy hány hét/nap van még november 19-ig.
Nincs jele annak, hogy ne kapnék a megjelenéskor konzolt. Elutaltam a 20ezer előleget a Sony Központi Szalon-nak. Aztán ha így se kapok, akkor se esek pánikba, de azért nem örülnék neki.
Ami jobban megvisel, hogy film nincs a COVID miatt. Nekünk nincs kábeltv, csak Netflix és a "letöltögetés". Már kb. mindent megnéztünk. Esténként befekszünk általában az ágyba, és filmezünk. De egyszerűen már lassan nincs mit. Már olyanokat néztünk mint a "Rövidzárlat" "Johhny 5 kutat, fúrja a lukat". Ez jobban zavar mint, hogy nincs konzol. -
.LnB
titán
NBA 2K21 infó:
A mostani gen-es verzió szinte egy az egyben a 20-as újrakiadása lett. Még a játékos roster-t sem updatelték. Azt nyilatkozták, hogy majd az NBA szezon után fogják beletenni az aktuális roster értékeket. Szeptember után.
Egyetlen egy dolgon változtattak a 21-es részre. A dobásmechanikán. Azt viszont sikerült úgy elkúrniuk, hogy egyrészt még a borítón szereplő Damian Lillard is "kiakadt" rá kicsit twitteren, hogy képtelen a gyűrűbe találni, de így volt rengeteg felhasználó is. Eleinte a stúdió azt mondta, hogy nincs gáz, csak szokni kell az új dobást. De mostanra, már a második patch-et adják ki rá, és szép lassan visszaépítik a 2K20 dobásmechanikáját is a játékba.
Még jó, hogy nem ugrottam bele a vásárlásba. -
GEIL
addikt
Sziasztok !
Játszik valaki NBA2k playground2-vel ?
Elég jó áron van most ( mintha kb 2150 Ft-on láttam volna )Régi időket idéz bennem,...amikor még super nintendo-n NBA Jam-et toltuk.
-
ImACeltic
őstag
válasz
marilllyo #258754 üzenetére
Még PS4-re:
Marvel's Avengers
Crysis Remasterd ( nem 100, hogy egyből megveszem)
Mafia Definitive Edition (ja jól sikerül a konzol port)
Mass Effect Trilogy Remaster (ezt is lehet későbbre hagyom)Már PS5-re:
Cyberpunk 2077
Assassin's Creed Valhalla (valószínűleg csúsztatva a Cyberpunk miatt)
Spider-Man Miles Morales
NBA 2K21 next-genNem tudom mire fog megjelenni a Battlefield 3 Remaster, de ha nagyon baszó lesz, akkor az is esélyes. Na meg kérdés, hogy mit tartogat még a Sony launch-ra.
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #258766 üzenetére
Na kicsit komolyabbra véve a választ. Néztem egy listát az év hátra lévő részéről: [link]
Tényleg semmi sem biztos, de amik érdekelhetnek:
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
Mafia: Definitive Edition
Genshin Impact
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Yakuza: Like a Dragon (CP-vel egy időben jön, esélye sincs)
NBA 2K21 (nextgen verzió)A megjelenésük sem biztos:
Atomic Heart
Disco Elysium
NieR ReplicantDe tényleg, egyikért sem fogok rohanni. Pillanatnyi kedvtől függ. Ami biztos, az csak a CP77.
Egyébként már csak 120 szint kell The Crew 2-ben az 1000-hez. Pénteken szerintem meglesz. Amikor játszottunk együtt mennyi voltam 400 körül nem? Tegnap 880-ig jutottam. Akkora baromság amit csinálok.. De mostmár elérem az 1000-et.
Majd csinálok videót róla, hogy milyen "izgi" módszer.
-
.LnB
titán
Ma 17:00-tól NHL21 leleplezés itt: [link]
És 17:00 (lehet, hogy 16:00 nem emlékszem pontosa) tölthető az NBA2K21 demo -
Bazsi1987
őstag
válasz
Rage47 #257696 üzenetére
Azon agyalok hogy bele kezdek, nem depis vagyok csak annyira bejött a történet mesélés meg úgy érzem megértettem mit akartak a felesztők, hogy a játék egy önismereti "utazás" nem tudom jól megfogalmazni
lehet belemerülök az új nba-be
más műfaj nem keresném mindenbe a Last of us-t
-
mettek
addikt
válasz
Netudki666 #257563 üzenetére
Örüljünk neki hogy így van. Nálam hajszárító hangja volt egyes játékok alatt. Az NBA 2k töltése közben pl olyan szinten felhúzott hogy kinyomtam.
-
Bazsi1987
őstag
Én alapból szeretem az indie cuccokat, devolver digitalt pláne de ez most tényleg betalált nálam
Last of us2 zseniális cucc, kell neki pár év és kultusz játék lesz, cyperpunkot remegve várom de ezek a játékok már nem a szórakoztatásrol szólnak hanem többet akarnak adni amik stb, de a falls guys az szórakoztat és ilyenkor azt érzem mikor nyomtam a régi mariokat, itt a cél a győzelem de nem minden áron mint egy cod overwatch valorant nba fifaba 😊
-
.LnB
titán
DIRT 5 | Ice Breaker First Look -gagyi
NBA 2K21: Everything is Game (Current Gen Gameplay) -na ezen se fejlesztettek már semmit. Kíváncsi vagyok már nagyon a nextgen verzióra.(#256462) 30z.Samu
Melóban. De egyébként sincs már twitter fiókom. És sokszor így telón se tudom megnézni a bejegyzéseket -
.LnB
titán
válasz
Nandinagy #255755 üzenetére
Ugyan olyan emberek mint mi. Lillard is fiatal, fiatalabb mint én. Ő is ebbe nőtt fel. Csak mellette egy, vagy több dologban jobb, mint a föld népességének a 95%-a.
Elfoglaltabb ember, ennyi. Ő mondta is, hogy egy kisebb zene stúdiót visz a buborékba, egy Playstation 3-at, és egy Playstation 4-et. Csomó játékos streamel a buborékból. Múltkor Lebron, AD, Cook és is nyomták együtt az NBA2K20-at. McGee is tolja minden este a COD-ot.
-
.LnB
titán
Remélem, hogy ez a Snowrunner le fog kötni. Mert így a Tsushima után nem igazán tudom, hogy mi legyen. Kicsit én lezártnak tekintem már a PS4 "érát". És jöhetne az 5.
A Wreckfest-ben én nem találtam olyat, amivel behúzna hosszabb időre. Nem rossz, elmegy, de semmi különös. Még az is megeshet, hogy nekiállok annak az NFS: Heat-nek.
Kicsit tanácstalanság van. Azt hittem, reméltem, hogy ilyenkorra már tiszta lesz minden a PS5-ről. De így, hogy a Microsoft se hirdetett árat, dátumot.. Ez a nagy egymásra "várogatást", lehet elhúzzák ezek év végéig.. Akkor viszont nagyon morcos leszek, ha a CP77 megjelenésre se lesz még PS5.(Még szerencse, hogy ma indul az NBA is, és megy közben az MLB. Szombattól pedig NHL. (NHL promo2, promo3 A játékról átkerül most a fókusz nálam a sportra.)
-
.LnB
titán
válasz
Steve1207 #254798 üzenetére
Érdekes, mert az EA-nek nincs kizárólagos szerződése az NHL/NHLPA jogokra. Szóval eddig is, csinálhatott volna bárki más is NHL játékot. Az NBA 2K-t látva, egyértelműen a 2K-tól várnék egyet. De ők ezt 2009-ben elengedték.
Úgy néz ki, hogy nem nagy biznisz ez a téma.
-
.LnB
titán
"Bulvár" :
Követem az NBA játékosokat a "Bubble" - ben. Leginkább vlog-okat. És tök érdekes, hogy eddig akikről tudok, azok mind, kivétel nélkül PS4-et vittek magukkal. Csak azért írom, mert meglepődtem, hogy az amerikaiak is ennyire a PS4 fele húznak. Javale McGee konkrétan minden este tolja a CoD-ot. :) (ugyan olyan kontrollere van mint nekem, nem mint ha bármit számítana, de akkor nem csak én vettem ilyen ronda ezüstöt.) -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #253960 üzenetére
Tavaly nyomtam a Second Son meg a másikat. Azok elég durván néznek ki még most is. De nem voltam elájulva egyiktől sem. Na majd most a Tsushima.. Érdekes, hogy a TLou2-vel ellentétben, ezt várom már, hogy elkezdhessem.
Ezt az Outer Wilds-szet jól elfelejtettem. Pedig valami podcastben jókat mondtak róla. Be is állítottam az akció figyelést rá.
Én most a TLoU2 és az NBA után, egy jó két hetes szabin vagyok. Be se kapcsolom a PS-t (na jó NBA-ben pörgetek naponta, bár az ég világon semmi értelme már). Kicsit sok volt, várom a Tsushima-t. De Tsushima után nem is tudom, hogy mi lesz. NBA21-et nem veszem meg PS4-re, a Kobe edition-ért meg nem fogok annyit fizetni.. Jöhetne már a PS5. Úgy érzem készen állok rá.
Na, tudom, hogy elkanyarodtam a témától. De ha írtad, hogy mivel játszol, leírtam én is. Több szót ez az Ubis téma most nem is érdemel.
-
vodrosjozsi
addikt
Sziasztok
Az NBA 2K20-ban hol tudom meg, hogy hogy kell passzolni?
Mert az elején a training részén ilyen nem volt, később meg coptam csak vele. Van ilyen meccs előtti training vagy ilyesmi? -
Az NBA2k20 face scannek van valami mágikus titka? Még az app oké, kb. negyedik-ötödik próbálkozásra elfogadja az összes képet a fejemről, de a játék már errort dob.
-
markknight
veterán
Ez az NBA 2K20 jól indult volna, ha nem kellett volna egy virtuális billentyűzettel szarakodnom és beírni az e-mail címemet kétszer is, hogy tudjak egyáltalán játszani. Eltűnhetnének már ezek az időrabló baromságok végleg a játékokból.
-
törölt tag
Ebben az NBA 2K20-ban nincs valami tutorial meccs? Csak rohangálok mint valami hülye a pályán. Rohadtul nem értem hogy kell irányítani, és a sport szabájait se tudom. Gondoltam megnézem a gombkiosztást aztán elémtol vagy 10 féle rádobást, meg csomó tabra külön szedve a mozdulatokat, mindenhol legalább 5-6 lehetőséggel, ki a franc tudja ezt így megjegyezni? Idris Elba nem lesz büszke rám.
-
markknight
veterán
válasz
GZoli7 #253151 üzenetére
Neem, dehogy, a régi PS-ről is levakartam a fiókom mikor eladtam. Egyébként semmi változás nem történt a fiókkal és a géppel. Bekapcs, aztán játszom és ennyi.
(#253152) Frod: Nekem is pontosan ez a baj. Most az Ericát pl engedte, de a Tomb Raider megszakadt, az NBA el sem indult. Persze Remote Playen bejelentkezve el tudtam indítani őket.
-
.LnB
titán
válasz
ldave #252951 üzenetére
Ja, majd egy év Baseball, és újra Three-peat.
(ahogy Jordan csinálta)
Azért gondold el, hogy csak az NBA meccsekből 98-at lenyomtam. Plusz még kb 10-et a következő évből, mire meglett a 99 rating. Ezek ahogy a múltkori videóból látszik is, ~55perces meccsek. Plusz még a multi meccsek, az edzések minden meccs előtt, a szüttyögés a Neighborhood-ban. Szerintem belement vagy 130 óra, ha nem több. Szóval most elég.szerk.: Egyébként igazad is van részben, mert ahhoz, hogy Hall of Fame legyél, ahhoz ilyeneket kell teljesíteni. Van egy adott lista, és abból hatot meg kell csinálni, hogy a visszavonulásod után HoF tag legyél. És kb az a vége a játéknak. Ahogy számoltam 3 évet kell minimum lenyomni hozzá.
-
.LnB
titán
Na, mire ingyenes lett (lesz) az NBA 2K20, én már "ki is pörgettem" a játékot.
Mármint nyilván nem lehet, és van benne rengeteg más játékmód is, de NBA bajnok lettem, alapszakasz + rájátszás + döntő MVP, All-Star válogatott ésatöbbi. Végül ma meglett a legmagasabb rating is, a 99. Szóval én itt most kicsit lezártnak tekintem az NBA 2K20-at. Nem is fogok írni már ilyeneket róla többet.
Rég nem szórakoztatott ennyire sportjáték. Az MLB The Show is jó volt, de ez jobban tetszett.
Offtopikba linkelek pár képet: [link]
-
Mezcal
addikt
Tipikusan nem az a játékos vagyok. Azt a játékot illetem ezzel a kritikával, ami megérdemli. Nem sok ilyen játékom van, ha ez megnyugtat. Egy videoval akartad bizonyítani, hogy az a játék nem csal, a legnagyobb csaló játékból is össze lehetne hozni egy tiszta videot. PES-ben is kikapok, F1-ben is néha, GT-ben is, Apexben is online, de nem így, azt nincs is miért okolnom. Úgy lehet nálam az NBA, mint nálad a DC, az csak nálad szar.
-
Mezcal
addikt
válasz
bbdzyx #252885 üzenetére
Jó, hát a szerecsenmosdatásra nem vagyok vevő, amúgy mindenkit osztottál, Arkennys-t is.
Mivel nem vagyok kezdő játékos sportjátékok terén sem (pes ősidők óta megy nálam minden évben) megtudom különböztetni reális játékmenetet a rácsalástól. A Pesben sem volt ilyen egyszer sem, pedig ott is kikapok nehéz fokozaton, de nem azért, mert a gép burtál mód kezd el játszani, és olyan éles teljesítménybeli váltást még nem tapasztaltam máshol, mint az NBA2K20-ban. Leginkább akkor volt, amikor az egész csapatot irányítom, a karrierben eleve bénán van megoldva számomra az irányítás.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mezcal #252870 üzenetére
Fogalmam sincs mennyi NBA meccset nézel de a valóságban ugyanez van. Ott is sokszor vezet valaki 30 ponttal a félidőben aztán a meccs végén kikap 10-el. Ugyanez van a játékban is.
Ha a teljes csapatot irányítod nem mindegy mikor cserélsz mert a kezdők elfáradnak. De ha túl sokáig hagyod fenn a cseréket akkor meg az ellenfél kezdői lépnek le.
Ha 1 játékossal vagy (Mycareer)akkor meg a csapat sem mindegy ahol játszol. 1 gyengébb csapattal nyilván hülyére ver mindenki. Ott meg neked kell az x-faktornak lenned. Nem bonyolult játék ez az NBA pedig utoljára a 2k18-al játszottam komolyabban. Ha a te vezetéseddel vezetsz 15 ponttal és mikor leülsz kiegyenlítenek nem azért van mert csal a gép hanem mert valószínűleg az ő cserepadján jobb játékosok ülnek. -
.LnB
titán
válasz
bbdzyx #252853 üzenetére
Jahogy ő is az a típus...
A másik meg az, hogy nem pár meccs után, és streamerekre hallgatva kell véleményt alkotni.
Első NBA játék, amivel játszok. Először azt se tudtam, hogy hogyan kell irányítani. És legkönnyebb szinten is szenvedtem.
Én multiban csak a TheREC-et nyomtam, ott soha, semmi probléma nem volt. Kilépkednek sokan a meccsből, ennyi.Nem tudom mit tervezel SF-nek, de dobásra a legjobb kezdő build: [link] Enyém se ilyen, enyém betörésekre is jó, amit azzal nyerek, annyival gyengébb a dobás. De nem érzem gyengének így se.
-
.LnB
titán
válasz
malystryx #252844 üzenetére
Jobban meg kellett volna fogalmaznod, hogy te csak az EA féle NBA Live játékokról írsz. Mert így nagyon félreérthető. Az NBA Live széria híresen gyenge. Nem is csoda, hogy tavaly is leállították a fejlesztését. Az meg, hogy az NFS-ben csalt az AI, az itt most teljesen irreleváns.
-
malystryx
senior tag
NBA téma. Azért azt nem tudom hogy a 2k20-ban léteznek -e az AI által becsempészett mini csalások, de a régebbi részeket figyelembe véve, egyet kell értsek Mezcal kollégával, és mert EA játék, feltételezem hogy ez az anomália megmaradt. Régen az összes rész megvolt, rongyosra játszottam őket. A meccsek összességében az volt a recept, hogy a félidő végére 20 és 30 pont körüli vezetést hoztam össze, és hiába jött a 3-ik negyedben ugye újra a kipihent kezdő 5-ös, gyakorlatilag egy dobásom sem ment be, ők meg zsinórban szórták a pontokat. Úgy állítottam be hogy pörgős játékmenetben 6 perces negyedek és ekkor jöttek ki reális eredmények. Amíg le nem dolgozták az ellenfeleim a hátrányt, addig pont sem volt. Sőt, videót is készítettem anno, hogy kiütöttem a labdát az ellen kezéből, odarohantam, 3x hajolt rá a labdára, és nem vette fel, az ellenfél meg odajött és azonnal elhappolta. Holott az összes negyedben ez elsőre sikerült nekem. Igazából a 3-ik negyedet nem engedte a játék sosem, ott csak védekezni próbáltam jószerével. Másik példa az EA tollából a NFS széria. Sokat játszottam ezekkel is. Fontosabb versenyek, épphogy vezetek, vagy 1-2 méterre az ellenfél mögött vagyok. Kicsúszok és/vagy ütközök, gyakorlatilag hosszú percekig nem tudom utolérni az első helyezettet. Számtalanszor kipróbáltam már azt hogy kilököm őket vagy neki valami tárgynak, az utolsó körben, ugye nullára fékeződik, és másfél-két kilométernyi előnyre teszek szert. 3 másodperc múlva már ott liheg ugyanaz az autó a nyakamban és meg is előz... Szóval lehetne itt mindenféle elméleteket felállítani, de én sok-sok éve nem játszom NBA-t és NFS-t ezek miatt. A 2k20-at pedig behúztam az 1500-ért nemrég, de csakis amiatt mert imádtam és imádom a női ligát, ezerszer jobb.
Bocs a hosszúért.
-
.LnB
titán
válasz
Mezcal #252808 üzenetére
Figyelj ide, legjátszottam mar ~100 meccset. 12 perces negyedekkel. És 40-60 pontokkal nyerek. Szórakozok. Megdöntöttem már kb minden NBA rekordot. 100 pont fölött dobok, ha akarok (egy játékossal). Mostanában nem dobok csak 60-70-et mert már csak kettő playmaker badget hiányzik, ezért passzolok. 25-30-at egy meccsen. Nonszensz. Nem tudom milyen balfék streamereket néztél te. De ez a játék nemhogy csal, hanem túl könnyű. A másik meg az, hogy streamerek szavára adsz. Ha bizonyíték kell, csinálok videot is, ha ennyire támaszkodsz a videók nézésere.
-
.LnB
titán
NBA 2K20 kiegészítés. Tippek/trükkök, tanácsok vagy mit tudom én...
Wlac kommentje után elgondolkodtam, hogy az oké, hogy én éltetem itt a játékot. És tényleg nagyon örülnék neki, ha minél többen kipróbálnátok, főleg most, hogy ingyenes.
Viszont most leesett, hogy önző módon én azt feltételeztem, hogy mindenki ismeri ezt a sportot, és a világát. Mert akkor tényleg iszonyat élményt nyújt. Viszont akiknek ez a világ ismeretlen, azoknak nem tudom, hogy többet fog e nyújtani mint egy átlagos sportjáték. Ezért pár pontba szedném, hogy mikkel jó tisztába lenni a játék előtt. Leginkább a My Career módra koncentrálva.-A játékszabályok
-Az amerikai major sportágak felépítése.
-Az út, amit egy major sportoló megtesz a középiskola/egyetem-től, a ligába kerülésig.
-A scouting - játékosmegfigyelés
-A Draft
-A Draft Combine
-A Draft prospect - A kiválasztás előtt rangsorolva vannak a játékosok a potenciáljuk alapján.A sztori erről szól.
De már a sztori elindítása előtt kell generálni egy játékost. Ami később nem nagyon módosítható, csak fejleszthető. De jó tisztába lenni a pozíciókkal, szerepkörökkel. Méretekkel.
Ezt azért írom mert én magam magasságát adtam meg, és hát nem vagyok NBA kompatibilis méret annyira a ~187cm-rel.
Konkrétan úgy kell elképzelni ezt, mint ha egy RPG-ben csinálnál karaktert. Jó tudni, hogy te harcos akarsz e lenni, vagy mágus. Ha rosszul választasz, az kellemetlen lehet. Én se vágtam mindent, amikor nekiálltam. De szerencsém volt, mert jól "tippeltem" az elején, és elég jó játékosom van mostanra. Megtanultam vele jól is játszani.
A játékban én nem találkoztam a kosárlabda szabályait magyarázó résszel. A tutorial rész. a 2KU az az irányítást, a játékmechanikát mutatja meg.
De nyugi, ha a fent leírtak mennek, akkor jöhet a lényeg, a mély játékmechanikai finomságok.
Bárkinek ha van valami kérdése, szívesen segítek. De inkább ide írjátok majd le az offtopikba: [link] -
Most a TLoU 2 végeztével kicsit besokkaltam a (számomra) sima játékoktól. Soha életemben nem láttam még végig kosármeccset, és a sport játékokat is messziről kerülöm. Viszont a múltkori leírásod után elgondolkodtam az NBA-n, így pedig, hogy ingyen adják, biztos hogy ki fogom próbálni.
Elmagyarázza a játék olyan szinten azt, hogy mit kell csinálni, hogy még az is megértse, akinek annyi infója van a sportról, hogy a labda pirosas és Michael Jordan szerepelt a Space Jamben?
-
.LnB
titán
válasz
saelin #252757 üzenetére
A karriert mindenképp nézd meg. Nem tudom mennyire ismered ezeknek a játékoknak az irányítását. Ha nem, akkor pár próba meccs kelleni fog, van tutorial mód is. Aztán jöhet a karrier.
Mostanra már lejátszottam ~100 meccset a játékban kb. Ebből egy NBA szezon 82 meccs, mindezt 12 perces negyedekkel. Pár multi is megvolt, hogy elérjem a Pro 2 rep-et.NBA-ben, már a rájátszás második körében vagyok, és minden nap várom, hogy folytathassam.
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #252395 üzenetére
Engem érdekelhet Erica.
Amúgy nem ezt az NBA-t dicsérte LnB?
-
fausto
addikt
válasz
alite #252361 üzenetére
Hát de most full áras és így majd lehet promózni, hogy 33000 Ft értékben adnak cuccokat
Ettől függetlenül nem panaszkodom, az NBA-t biztosan kipróbálom, a TR-re is kíváncsi vagyok, csak az új trilógia első részével játszottam eddig. Ez az Erica meg elég fura, de egy letöltést talán megér.Najó, ha már évforduló, mégis panaszkodok
Hogy ez a Plus mennyivel királyabb szolgáltatás volt a PS3 generációban! Rengeteg friss játékot adtak és többnyire nagy címeket. A multi ingyen volt, amit azóta sem értek, mármint, hogy PS4-en ezért miért kell fizetni? Pont ugyanazt tudja, mint az előző generációban. Ja, de tudom - akkor a 360 megszorongatta a Sony-t.
-
fausto
addikt
Júliusi pls:
NBA 2k20
Rise of the Tomb Raider
EricaMeg lesz még valami ingyenes téma is, mert 10 éves a Plus
-
.LnB
titán
válasz
30z.Samu #251726 üzenetére
Én ezt elengedtem, "hadd szóljon" alapon vásárolgatok. Igazság szerint már meghaladja az agyi képességeimet annak a rengeteg játéknak a száma, amit észbe kellene tartanom a blacklogomon.
Sz*rok bele. Na meg aztán pont egy ilyen vásárlás után szerettem bele az NBA 2K20-ba is. Szóval azért sokból egyszer megéri.
PSprices-on meglepő módon csak két játékot figyelek. A Wreckfest-tet és a Snowrunnert. Mindkettő épp akciós, de most nem kellenek. TLoU2, aztán a csucsima. Szerencsére a CP2077-en toltak megint, szóval ott megint lesz idő játszogatni ezzel-azzal novemberig. Bár ott már szerintem a Ps5 is befigyel majd. NBA 2K21-re is egyre nagyobb esélyt látok. Eddig se vásárolgattam fegyelmezetten, de most már a logisztikát is elengedtem, hogy számon tartsam a játékaimat.
-
.LnB
titán
Hétvégén többet NBA-ztem, mint The Last of Us 2-eztem.
Nyugi, csak azért mert elég brutál a TLoU2, ezért csak este játszhatok vele. Egy-egy NBA meccs meg napközben is belefér.
Szeretnék vele a héten végezni, de szerintem nem fog sikerülni. ~9 órát játszottam vele kb. eddig.
Ha írok róla, valószínűleg fogok, akkor a Logout-ra fogok. Tekintettel a többiekre. Ide meg majd belinkelem. -
Wesder
titán
Neki 2/10 volt, màsnak meg 15/10 lesz. Ezért mondtam hogy a meta semmit sem ér. Csak arra jó hogy a fanboik recsizzenek rà, vagy fikàzzàk a màsik tàbort.
Soha semmikor nem érdekelt hogy tesztek szerint milyen egy jàték, vagy hogy a nagy àtkag mit mond róla. Ha érdekel kipróbàlom és eldöntöm én magam.
Ott az NBA2K20.
Sz@rrà van nullàzva mert P2W, és mégis van aki oda meg vissza van tőle, mert az offline része lehet ettől még jó. -
.LnB
titán
Írtam egy kicsit "mély víz" szerű kommentet a Ps off-ba az NBA 2K20-szal kapcsolatban. Nem akarom már itt firtatni a játékot, mert megint egy rétegjátékról van szó. Akit esetleg érdekel, az itt találhatja: [link]
-
.LnB
titán
válasz
Carvus #250216 üzenetére
Igazából ha sportjátékok: Az EA fasorban sincs az NBA2K20-hoz képest. A PES se. Az MLB The Show az gameplay-ben felveszi a versenyt. A tekintetben, hogy mennyire adja vissza a valóságot. De körítésben, és minden másban az se éri el azt a szintet.
Az a durva, hogy elsőre nem is tudod, hogy mi van ebben a játékban. Ott van az alap menü, pár alap játékmóddal, és azt hinnéd, hogy tök átlagos... De amikor belelátsz... Elképesztő. -
.LnB
titán
NBA 2K20
Egy komplett idiótának fogtok gondolni (jogosan), de felőlem csúszhatna most plusz egy hónapot a The Last of Us 2.
Annyira elvagyok az NBA 2K20-szal. Borzasztóan rákattantam. Ennyire jó karrier módot még nem láttam sportjátékban. Folyamatosan jutalmaz, folyamatosan vannak benne újdonságok. És a legtöbb dolog teljesen életszerű, sőt saját átvezetőket kapott. Szóval egy szerződéskötés egy sportszergyártóval, az nem csak egy menü szöveg, hanem egy animált tárgyalás. És állandóan vannak kisebb események, szponzorációs dolgok. Beats audio rendez a tiszteletemre egy party-t, és elkell menni kicsit "táncikázni", gyerekekkel kosarazni az Adidas meghívásából.. Meccs szünetében/végén interjút adni. A meccs végi autogram osztás a rajongóknak, a press conference. Eszméletlen állat ez az egész. Persze annak, aki fogékony a sportra.
Mostanra overall 87-es vagyok. Már saját cipőt is tervezhettem magamnak. Pro szinten sajna már nagyon könnyűek a meccsek, feljebb kellene állítani a nehézséget, de most már lenyomom ezt az évadot, és majd a következőt. Van amikor "megszalad", volt egy meccs ahol 81 pontot dobtam. De az 50 mindig könnyen megvan. Irreális. Viszont a Lakers ellen, így is borzasztó izzadós. Azokat legyőzni, kész gyötrelem. Tartom velük a lépést, akár vezetünk 2-3 ponttal amikor lecserélnek pihenni. Mire visszaküldenek -20-szal égünk. Hát köszi. A Lakers kimagaslóan nehéz ellenfél, és még a Giannis féle Bucks. Kellemetlen még a Dallas, de az csak azért mert a posztomnak megfelelően, pont Doncic-on kell védekeznem.
Elképesztően komplex az egész játék. Vegyük példának a cipőket. Más játékokban a cipők csak (egy) textúrák. De itt?! Itt a cipő komplexebb mint Fifában Cristiano Ronaldo teljes modellje. A cipő minden része, a talp, az orr rész, a fűző, a nyelv stb stb különálló rész. Cipő függő, de simán áll egy cipő 8-10 részből. Plusz, minden elemet 10-12 féle anyagból lehet kiválasztani, plusz bármilyen színű lehet.
Az animációk szintén.. Egy adott mozdulatsorra 300-400 különféle animáció közül lehet válogatni! Lehet animációkat "tanulni" (inkább venni) mint például a zsákolás. Abból is van több száz. Sőt, lehet kreálni saját mozdulatsort. Jumpshot-ot. Ilyenkor 3 animációt választhatunk, és azokat "illesszük" össze. Százalékosan kiválaszthatjuk, hogy melyik animáció mennyire "fedje" a másikat. Így lesz tök egyedi dobásunk! (Itt egy videó erről: [link] bocs a srác miatt, inkább némítsátok a videót)
A fejlődés legfontosabb elemei a jelvények (Badges). Hiába vagy te attribútomok szerint 90+-os játékos, ha ezeket rosszul válogatod meg. Négy fő részre vannak bontva: [link] És ezeken belül van a lényeg. Itt lehet build-elni a karakterünket. És ezek tényleg a legfontosabb dolgok. Mert például a Quick Draw fejleszti azt, hogy milyen gyorsan tudod elengedni a dobást. A Flexibele Release segíti, hogy sikeresebben dobj tökéletes (zöld) dobást. [kép] (nem saját kép) Ebbe a részébe a játéknak a fejlesztők előszeretettel bele is piszkálnak, így változtatva a "metán".
Nem tudom elképzelni, hogy ezt a játékot hova fogják fejleszteni az idei évre. Akkora tartalom van benne, annyira ki van hegyezve minden aspektusa, hogy szinte tökéletesnek mondanám (mint sportjáték).
Eleinte zavaró volt a játékbeli pénz hiánya, de mostanra bőven kapom azt is, csak játszani kell. Azt meg lehet vele, amit csak akarsz. Vannak napi feladatok, teendők. Edzés, gyúrás (heti egyszer), NBA meccsek, multi meccsek (abból is minimum 5 féle). Saját lakhelyed, saját pályád van, ott is lehet gyakorolni. Mindent testre lehet szabni.
A fejlődési rendszer értelmes, jól átgondolt. Tényleg érzed, hogy jobb a karaktered, de szépen épül fel az egész. Most már látom én is, hogy mekkora különbség van egy 77-es és egy 87-es játékos között.
Néztem, hogy a fejlesztők még arra is gondoltak, hogy ha a pályafutásodat befejezed, vagyis visszavonulsz, akkor ha tényleg kiemelkedő játékos voltál, beválasztanak a Hall of Fame-be. És külön beszédet lehet tartani. Ezzel lezárva a játékos karrieredet.Audiovizuálisan is toppon van a játék. A komplett tálalás kifogástalan. A töltőképernyő a 2K-nak egy saját epizódikus műsora, ami hetente kap több rész. Játékosokkal beszélgetnek. Nyerteseket hirdetnek. Oktató videókat mutatnak. De van sima Talk Show szerű rész is.
Ami egy kosárlabdás játéknál ilyen téren talán a legfontosabb, a játékosok közti kontakt is frankó, zökkenőmentes. A vezérlést szokni kell. Borzasztó komplex, nem nehezen tanulható, de azért kell idő hozzá. Főleg ha ez az első kosárlabdás játék amivel játszol, mint nekem is.
Zenei fronton nem igazán tudok nyilatkozni, nem az én styílusom a zene ami a játék alatt szól, de van benne rengeteg track. Ha már ezek közül kell választani akkor ez a kettő fogott meg: [link] és [link] (Travis Barker)
Én azok alapján értékelem most a játékot, amilyen játékmódokkal én játszottam. A Quick match, egy teljes Playoff, és a My Carreer. Ezek láttán kétely nélkül kijelentem, hogy ez a legjobb sportjáték a piacon jelenleg. (Az ilyen kártyás hülyeségek engem hidegen hagynak)
De azért péntektől jön Ellie. Majd utána folytatom a pályafutásomat.
-
.LnB
titán
Meglett végre NBA2K20-ban a Pro 2 level. Ez volt a kis kitűzött célom. Ez nem egy nagy valami, de nehezen lett meg. Ugyan olyanok az emberek ebben a játékban is, mint minden másban, ha egyedül vagy. 5-ből ha van egy jó meccs. És 5-ből 2x biztos kilépnek a csapatodból (ilyenkor AI veszi át a helyüket). Volt olyan ma, hogy 25 pontról kaptunk ki.. Katasztrófa. Sokszor meg egyedül is fejeztem be a meccseket.
Azt hittem, ezzel tényleg az játszik, aki kosárlabdázni akar. De önzőek a legtöbben. Mindent eldobnak, aztán trollkodnak...A multit el is engedem szerintem.
Egyébként tök vagány, hogy aki eléri a Legend repu-t, az ingyen kapja a 2K21-et. Plusz addigra már minden cucca kb egyedi tervezésű lehet a játékban. És kap egy sajást 2KTV epizódoz is.
5-en biztos jó lehet játszani csapatban ezzel is. Mert a legjobb sportjáték amivel valaha játszottam, de az emberek nem hazudtolják meg magukat itt sem sajnos. -
.LnB
titán
válasz
saelin #249015 üzenetére
1500ft-volt store-ban nemrég. Én is csak "mi baj lehet?" alapon vettem meg. Ennek ellenére, nagyon meglepett a játék. Eddig úgy tartottam, hogy az MLB The Show a legjobb sportjáték. De ez a sztori mód, ez a rengeteg tartalom... A The Show karrier módja ehhez képest teljesen sótlan. Csak azok a mikrotranzakciók ne lennének az NBA-ben. Nem olyan vészes a dolog, de azért szemet szúr. Gördeszka 60k VC. Meccsenként lehet szerezni 1000 VC körül. Persze a gördeszka nem kell egyáltalán, az csak poén cucc. De mindenért fizetni kell benne. Cipők, pólók 2500-6000-9000 pontok. Egy értelmes öltönyszett 15-17k..
(#249017) 30z.Samu
'93-ban volt V8, V10 és V12-es motor is. Jó tudom, te pont egy V10-et hallottál, csak leírtam. -
Nandinagy
addikt
Nyilvánvaló. De All-staron vagy Superstaron már nagyon nehéz üresre játszani magad. Nagyon ritkán sikerül 1-2 figura hívással és sokszor azokat is kihagyom mert nem tökéletes az időzítésem.
Mondjuk azt, hogy nem prototípus a magasságod
Viszont attól függetlenül az a szép az NBA-ben, hogy 2.06 centivel is lehetsz irányító. Lillard is játszott már SG-t.
Sőt a Portlandba én most kvázi PG vagyok mert én hozom fel a labdát meg kezdem a figurákat és Lillard meg nyomja az ISO-t vagy a catch &shoot helyzeteket
JJ Reddick is 192 centi körül van de egy sokkal jobb példa CJ McCollum meg 191 centivel SG és elég jól nyomja -
.LnB
titán
Gondoltam belinkelem az NBA 2K20 My Career (Story trailer-t). Sokan úgy se játszotok vele, de ez egy megtekintést szerintem megér. Egy sportjátékhoz képest szerintem kiemelkedő. És hát a színészek ugye.. Annyi, hogy a főszereplő srácot be kell helyettesíteni az általad generált karakterrel, szóval az mindenkinél más.
-
.LnB
titán
válasz
Nandinagy #248778 üzenetére
Neked mi a véleményed erről a TheRec-ről?! Az első meccsem eszméletlen jó volt, és szoros. De tegnap, egész nap katasztrófa volt. Önző, béna, büdös bunkókkal dobott össze a gép. Most vagyok 80-as, nem akarom megváltani a világot, ezért sokat próbálok passzolni inkább de elképesztő emberek vannak... Volt egy meccs, egy pontal voltunk lemaradva, 20mp volt vissza, leszedtem a lepattanót, a társam teljesen egyedül indult a félpályánál, passzoltam neki, az meg visszajátszást csinált (visszapasszotla a félpályán túlról). Azt hittem kitépem a hajamat!
Kicsit elbaltáztam a karakter generálást. Magamat vettem alapul, és egy 187-190cm-es SG-t csináltam. Azért SG-t, mert azt terveztem, hogy a Portland-be megyek a draftról, és Lillard PG, ezért ne a helyén játszak. Amúgy ez sikerült is, a Portland draftolt. De abba nem gondoltam bele, hogy ez egyáltalán nem SG magasság, sőt nem is igazán NBA-s magasság. És sajnos, változtatni már nem lehet rajta. :/ És igazából még posztot sem. Single Player NBA meccseken nincs ezzel gond. De TheRec-ben azért néha viccesen festek a sok l*b*** mellett.
Tegnaptól lehetne gördeszkám, gyors elszaladtam, hogy veszek egyet. Arcomra fagyott a mosoly az árakat látva.
Azért érdeklődtem a TheRec-ről mert nem tudom mivel lehetne jól vagy jobban húzni a Rep-et. El akarom érni a Pro II szintet, most Pro I vagyok, de ez így kín szenvedés kezd lenni, a csapattársak miatt.
Tegnap odaálltam a szerencsekerékhez, mondom "De jól jönne az az 5000VC, erre kipörgettem!!
-
.LnB
titán
Teljesen behúzott rz az NBA 2K20 My Career játémód. Eszméletlen jól meg van csinálva. És brutálisan sok lehetőség van benne. Ezer féle tennivaló. És össze mossa a single playert meg a mulityplayert. Vagyis ha akarod, nyomhatod csak single-ben. De tudsz másokkal is ha arra szottyan kedved. Egyetlen negatívum, hogy nem áraszt el pénzel a játék, és minden rohadt drága. Vagyis az elején most az. Erősen utalgat a mikrotranzakcióra. De azért nem kötelező szerencsére.
Az eleje olyan mint egy kosaras film. Híres színészekkel mint Rosario Dawson és Irdis Elba. És természetesen NBA sztárokkal is tele van. Aztán ha annak vége, ha draftoltak az NBA-be, onnantól megnyílik minden. Azt csinálsz amit akarsz. Edzel, konditerembe jársz stb stb.
Ha jól teljesítessz akkor tárgyalhatsz szponzorokkal. Interjúkat kell adnod...
El se tudtam volna képzelni hogy ilyen jó. Azt hittem csak nyomni kell a meccseket egymás után. Azt hittem sótlan az egész. De nem! -
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Használt piacról , melyik éri meg a pénzét?
NBA 2K19 vagy a NBA 2K17?
Köszönöm előre is. -
.LnB
titán
válasz
Nandinagy #248332 üzenetére
A The Last Dance meghozta a kedvem az NBA-hez. Én elsősorban az NHL-t, NFL-t követtem eddig. Nemrég belevágtam az MLB-be is. Az NBA-ről meg tudtam ezt azt, követtem a híreket felületesen, de semmi komoly. És most mivel minden leállt, a karantén időszak alatt elkezdtem felzárkóztatni magamat NBA témában. Aztán szép sorba jöttek a nagyobb nevekkel való megismerkedés. Sokakat ismretem, de például Kawhi Leonard, Giannis, Doncic, Kemba Walker, és Lillard az nem volt meg teljesen. Még Harden se túlzottan. (A neveket ismertem a hírekből, de a
"honnan jöttek, mit nyertek" stb stb.. azok nem) Szóval szépen átrágtam magam rajtuk, és Damian volt az, akit látva azt mondtam, hogy azta qva ez az ember!... És pályán kívül is teljesen normálisnak tűnik. Nem úgy mint Durant, vagy Irving. Azt én még nem állítom, hogy Portland szurkoló vagyok, és abba a csapatba kellene még valaki Lillard mellé, hogy valódi bajnokaspiránsok legyenek. De sose jó a legerősebbnek szurkolni ugyebár...
Azt viszont sajnálattal láttam, hogy Derrick Rose karrierjével mit tettek a sérülések. Eszméletlen igéretnek indult az a srác, sajnálom nagyon.A My Carrier-t meg se néztem még. Valahogy nincsenek kosaras ambícióim, ezért inkább csak híres játékosokkal / csapatokkal szeretek játszani. Classic Bulls-szal. Nyertem egy Playoff-ot a Lakers-szel. Most meg elkezdtem a Portland-del egy Season-t. Leigazoltam Zach LaVine-t, hogy segítse Lillard-ot.
De igazából az se célom, hogy lenyomjam a 82 meccses alapszakaszt. Sok az. Inkább csak kikapcsolódásképp játszom néha. De van amikor felhúz kicsit, egyik meccsen 50p Lillard-dal. Következő meccsen 20 pontra úszok meg már a 3 harmadban.. Olyankor semmi se megy be..
-
Nandinagy
addikt
Portland szurkolóként jó ilyeneket olvasni
Az 1500-as akcióban én is lecsaptam a játékra mert imádom az NBA-t. Elkezdtem ezt a MyCarriert és az elején nagyon tetszett ahogy fel volt építve az egyetemtől a karrier kezdete a draft combineig,summer league stb.. Ami kicsit kiábrándító volt az utána a lezárás.
Viszont egész kellemes szórakozás a neighborhoodból elérni mindent(edzőközpont,konditerem,utcai pályák,cipőbolt,ruhabolt,tetoválószalon,daily spin stb..)
A fejlődés is barátibb lett mióta utoljára játszottam vele. a 18-ban 50-60 meccs után a játékosom 73 OVR körüli volt most 45 után már 79-es -
.LnB
titán
De "gagyi" ez az NBA2k20... Dobtam 72 pontot Lillard-dal. Erre a kommentátor csak azt hajtogatja, hogy micsoda meccse van Damien-nek... Azt meg se említi, hogy 11 pontal javítottam meg a franchise rekordot, az egy meccsen dobott pontok tekintetében.
Persze viccelek. Bár néha megemlíti ezeket a mérföldköveket a kommentátor, de nem minden esetben.
Néha jól elvagyok ezzel a játékkal.
Mostanában nagyon beleástam magam ebbe a kosaras sneaker témába, és direkt megnéztem, a játékban szinte minden kosarascipő benne van. Az összes Air Jordan, Lebron, Dame, még a Puma Uproar Core is, minden...Max pár színkombináció hiányzik a modelleknél.
-
nanorambo
őstag
válasz
oriic #248007 üzenetére
Amúgy szerintem ez baromi gáz. Már korábban is az volt pár játéknál. Ha ezzel nem kezdenek valamit a ps5-nél, szerintem az csúnyán rájuk fog égni.
Nba2k19-cet konkrétan nem merem elindítani. Olyan szinten felpörög alatta a pro-m, hogy az egész szekrény rezegni kezd miatta. -
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #247329 üzenetére
Isten ments!
Tudod, hogy utálom a focit, persze azért a PES19 megvan..
Az az NBA2K20 az jó vétel volt, elég az nekem mostanság.(#247330) Feherfy
Elvileg be voltam, vagyis a PS-es avatarom ott volt jobbra felül. De most ki/be jelentkeztem és egyből jó lett böngészőből is az ár. Szóval akkor tényleg ezzel volt valami, mármint a bejelentkezéssel. -
SityiSXT
őstag
válasz
Carlos Padre #246825 üzenetére
Jogos, eddigi empirikus tapasztalatomat a kézrátételes összehasonlítás alapján végeztem. Szerencsére még így este egy gyors tesztet összehoztam.
Bekapcsolt ventilátorral elindítottam az NBA 2K20-t, és elindítottam egy meccset. Nagyjából 10 perc után így nézett ki a hőkép:
Aztán kikapcsoltam a ventilátort, és hagytam még 10 percig futni a meccset, ekkor fotóztam megint:
Sajna ennyi fért bele az időmbe, de szerintem ez alapján is látszik már, hogy igazából nem számít különösebben a ventilátor (nekem annyi tűnt fel, hogy a venti ki képen a bal oldali gamepadnél kicsit nagyobb a hőfolt). Maga a konzol egyébként egy PS4 Slim, tavaly nyáron kapott MX-2 pasztát, a RAM párnákat nem bántottam. Akkortájt került függőlegesbe is ezen Dobe állvány segítségével.
-
ProEvoFan
nagyúr
NBA 2K20 sajnos nekem zsákutca....
Egyszerűen nem éreztem rá. A karriert sem tudtam élvezni, mert nem lehetett legkönnyebb fokozaton játszani.
Pedig tökéletesen visszaadja az NBA légkörét.A prezentálás pazar. -
.LnB
titán
Jó gyerek voltam, és ezt az offtopikba írtam le: [link] (Jordan, NBA, sneaker téma).
Bár most, hogy ide belinkeltem, kb ugyan ott vagyunk mint ha ide írtam volna. -
ProEvoFan
nagyúr
Hűha...ez az NBA 2K20 nem egyszerű.Még jó hogy eszméletlen részletesen lehet állítani a nehézségen.
Van olyan beállítás, ami megoldja helyettem a védekezést? Katasztrófális amit defend alatt bénázok. -
FunPro
őstag
Én az NBA-ért sajnos már az 1500-at is sokallom.
Persze, az "alap játékmód" biztos szórakoztató, de amióta szétbarmolták a my career módot (a 2K16 után), azóta hidegen hagy a játék. Én csak azzal a játékmóddal játszottam úgy a 2k10 óta, de ez a jelenlegi formájában egy nagy rakás...
-
Steve1207
veterán
Microsoft Train Simulator-ral játszottam még 20 éve, azt élveztem és nem volt ennyire komolyan felépítve akkor, de ott is sokat kellett vacakolni az elindulással az biztos (gyerekfejjel tuti). Az viszont biztos, hogy lehetett kötetlenül is mászkálni, ami jó móka volt.
NBA: igen az irányítás az tréfás, érdemes tutoriállal kezdeni, nem olyan fapados, mint az EA féle, pedig az is van, hogy engem megizzaszt NHL-nél, mert el szoktam felejteni, hogy volt a kiosztás. De ennyiért nem lehetett kihagyni, főleg, hogy EA nem esélyes, hogy utóléri ezt a szintet még egy-két évig.
-
.LnB
titán
Tegnapi vásárlásaim villám értékelései:
Train Sim World 2020
Sajnos ez nálunk mellé ment. Először is a Sim "szócskát" érdemes komolyan venni. Ez egy masiniszta szimulátor. Ezért is van az, hogy karakter generálással indul a játék. És FPS módban játszol. Azoknak készült ez a játék, akik kenik-vágják a vonatokat, csak való életben nem lehettek mozdony vezetők. Szakértelmet kíván.
Alapvetően a játék modulárisan épül fel. Különböző helyszínek alapján. Németország, Kanada, USA, Egyesült Királyság szerepel a játékban. Ezen belül különböző vasútvonalak, és vonatok. Minden helyszín valós (tudomásom szerint). Évszakok, napszakok, időjárási viszonyok teljes repertorárja megtalálható a játékban. A külcsíny elfogadható. De semmiképp se kiemelkedő, vagy szép. Draw distance nagyon alacsony, a fák rondák és lehetne még sorolni. Valószínűleg ez a játék is PC-n a legszebb (indokolatlanul magas gépígény mellett.)Casual gamerek számára a legfontosabb dolog, hogy itt nincs lehetőség "vonatozgatni" kötetlenül. Amiért én konkrétan megvettem. Minden modulnak megvannak az al játékmódjai. Training, Scenarios, Timetable Mode, Journey Mode.
A Journey Mode olyan, hogy ed adott helyszínen kiválaszthatod, hogy milyen napszakban, időjárási körlümény melett, melyik járatot szeretnéd "levezetni".
Azt hittük, hogy itt kapsz egy kis szabadságot. Gondoltam lehet csak úgy menni. De a játék nagyon szigorúan veszi a szabályokat. Egyrészt ha az utasok számára bármi veszélyeztetőt csinálsz -> game over. És lehet annyi is csak, hogy picit agresszívebben fékezel. Másrészt ha nem állsz meg egy megállónál -> game over. Kő keményen vesz minden szabályt a játék.Próbálkozásaim alatt volt olyan, hogy egy német vonalon megtanultam elindulni az egyik vonattal. Következő feladatban már egyik megállóból el kellett menni a következőben, és így tovább. Aztán elakadtam. Ott kezdődik az egész, hogy a mozdony elindítása is percekbe telik. 20 kapcsoló, kar, fékek. Aztán már mentem, szép óvatosan fékeztem a következő megállónál. Ajtók kinyitva, szállnak fel/le az utasok. Na és onnan soha többet nem tudtam elindulni.
Soha. Többször újrakezdtem. És a játék ott már nem segít.
El is engedtük mi ezt a játékot. Sajnos nem nekünk való. Kisfiam szomorú, de látja ő is, hogy percekbe telik csak elindulni a vonattal!Egyébként a játék a 2020-as elnevezést egy patch-et követően kapta meg. Szóval a TSW = TSW2020. Az alap játék tartalmával nincs gond. A rengeteg, és baromi drága DLC ellenére elég sok minden van benne alapból.
NBA 2K20
Eszemet sem tudom, hogy mikor fordult legutóbb velem elő az, hogy önszántamból "rohantam" a tutorial játékmódba. De tegnap ez volt.
Quick Play-ben kiválasztottam a csapatokat, gondoltam csapassuk. Aztán jött a meglepetés, hogy amit én fejben gondoltam és végrehajtottam a kontrolleren, az teljesen mást eredményezett. Nagyon egyedi irányítása van a játéknak. Ami egy kis gyakorlás után kezd logikussá válni. De még bőven kell gyakrolonom.
A The Last Dance hype-ot meglovagolva, nagyon örültem, hogy vannak a játékba Classic csapatok. Nyomtam is pár meccset a '98-as Bills-szal. A játék szép, a játék nekem reálisnak tűnik. Egyébként is jókat mondanak róla. Én se tudok mást.
Szeretem az összes major sportot. De az NBA-vel csak képben vagyok, annyira sose merültem bele mint az NFL, NHL-be. Ettől függetlenül 1500-ért ez ajándék volt, mert az MLB The Show mellett ez a másik épkézláb sport játék. Teljesen más szinten van mint egy EA-s. -
Nem tudom hogy vót-e már, de NBA 2K20 1.500Ft a storeban, ilyen olcsó még soha nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Battlefield 6
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest