- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulpi
csendes tag
A varázsló vonal is érdekel meg a kardos is csak melyikkel érdemes kezdeni?
Valaki játszik amúgy a darksiders 3-al? Sok rosszat olvastam róla.Nekem a második rész nagyon bejött, és gondolkodom ha kicsit lemegy az ára akkor megveszem a 3-at. Ha valakinek van tapasztalata ne tartsa magába.
-
Carlos Padre
veterán
válasz KaitouP #184498 üzenetére
Tényleg? Én észre sem vettem, lehet azért mert az objective-el és az ellenféllel foglalkozom inkább
Más:
Akinek nem jut Anthem beta tehet egy próbát helyette a Realm Royale-el.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
pulffy
őstag
válasz Carlos Padre #184504 üzenetére
Ez megint valami Battle Royal játék?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
törölt tag
válasz penge111 #184492 üzenetére
Nálam a RE2 lesz vagy 12h
Az tuti ,hogy mindent alaposan szemügyre fogok venni
Nem úgy mint a demo ban rohanva...
Pc-n már elkezdtem a nézelődést (mer ps en nem volt időm semmire) és kijutottam a házból valamint egy könyvtárban is jártam.
És még egy shotit is találtam -
wierra
senior tag
Mutatn Year Zero: Road to Eden
Bár PC-n tolom az kerékpárt, mégis controllerrel. Elsőre furcsa volt az irányítás így, de hamar szokható, nem kéri az egeret.
Összességében egészen szórakoztató, bázisfejlesztés nélküli, de némi RPG-elemmel dúsított game. Aki szerette az XCOM-ot, annak szerintem ez is be fog jönni. Grafika szép, pályadesign változatos. Kellő kihívás van benne normál nehézségen is. Amikorra az ember fia azt hinné, hogy már mindent tud és már rutinból megy a harc, akkor mindig teker egyet a kihívás potméteren a játék.Részemről ajánlott cím, főleg ha bekerül valamelyik akcióba!
8,5/10
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
penge111
addikt
Azért, a Ni No Kuni 2-nek nagyon jót tett az a patch, amelyikkel bekerült egy keményebb nehézségi fokozat. Tegnap este a Longfang nevű boss rendesen szopókáztatott, el is ment rá kb 45 perc mire sokadik próbára lenyomtam a legnehezebb fokozaton, persze ehhez hozzájárult az is, hogy a csapattársak tudnak néha hülye dolgokat csinálni (Én vagyok a Jani, mit számít nekem a one hites sárkánylehelet )
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
Stellaris, mozgat itt valakit. Kollégáim Pc-n tolják, azt mondják utoljára az Imperium Galactica volt ilyen szintű alkotás. Ami tudjuk nem egy fostalicska volt, hanem magyar fejlesztők legkiemelkedőbb űrstratégiai játéka. Mondjuk konzolon sosem tudtam elképzelni, hogy milyen lehet egy rts, de lehet jól megoldják majd.
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz penge111 #184514 üzenetére
Nem rts. Grand strategy game, nem tudom az Europa universalist ismered e, azt is a paradox készíti s ugyanez csak az középkori föld.
Van benne pause meg 3 féle sebesség. 4x game, micro és macro hangsúllyal egyaránt. végtelen mennyisőgű órát bele lehet tolni, azonban inkább egy "szerepjátszós" játék mintsem valódi 4x game (értsd tök jó helyzeteket tudsz megvalósítani s döntéseket az alapján hozni, mintsem h rendes stratégiajáték lenne. etikák, rabszolgák, robotok, ai, vazallusok, mind mind tök jó mélységet adnak neki statokkal, de igazából maga a körítés az ami jó játékot eredményez mintsem a mechanics)
-
gyuromoj
veterán
Konzolon is kap 3 meghívót a VIP demohoz, az aki előrendelte az Anthem-et?
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
PlayStation Now új országokkal bővül. (Magyarország továbbra sincs a listán)
"Spain, Italy, Portugal, Denmark, Finland, Norway, Sweden"
Live-Die-Respawn
-
penge111
addikt
válasz ldave #184520 üzenetére
Uh, arról el is felfeledkeztem, hogy érkezik, na fel is írom szépen a beszerzendő játékok listájára, még itt aggódtam, hogy nem fog kitartani a játékfelhozatal 2 évig se ps4-re Most már valami combos Persona 5 vagy DQ 11 szintű játék 2019-es megjelenése kellene még, mert a KH3 nem igazán hoz lázba. Az FFVII meg nem hiszem, hogy mostanság jön. Hát , jrpgkkel nem leszünk elkényeztetve idén. Bár még esetleg egy The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III bepottyanhat, nem is értem az I-II. része miért csak ps3-ra jelent meg. Zseniális játékok!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
penge111
addikt
válasz ldave #184532 üzenetére
Tényleg, igazad van, most nézegettem a III-ról infókat. Jan 22-re ígérték az I-II rész grafikailag felturbózott változatát, de nincs hír róla, szerintem tavaszra csúsztatják. Ha megjelenik, ajánlom figyelmedbe. Nagy múltra visszatekintő játék 1989-ben indult a The legend of Heroes sorozat...
-
-
james001
veterán
Tegnap folytattam a TF2 kampányt,hát az
részen behugyoztam. Nem is tudom mikor tetszett utoljára ennyire egy FPS játék,de ez most nálam nagyon betalált. Kár hogy szerintem ma már ki is játszom,két misszió van már csak.időutazós https://psnprofiles.com/kazama001
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
fausto
addikt
-
30z.Samu
félisten
Na már csak kettőt kell aludni és retteghetünk Racoon City-ben.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest