- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #184199 üzenetére
De most a Dragon Questet olyan nyugiban fogom végigjátszani mint eddig még semmit.
Ja és Nier "érdekesség":
Menyasszonyom befeküdt az ágyba mellém pénteken. Nézte a játékot kicsit. Véleménye: "mi ez a baromság"?
Forest Kingdom-ot látta, és az A2 bossfight-ot.
Másnap befekszik az ágyba, majd megszólal. Ezt most minek csinálod megint? Ugyan ezt csináltad tegnap is! Pont megint azt a részt nyomtam.
Mikor mondtam neki, hogy igen, háromszor kell ezt végigjátszani... forgatta a szemét rendesen.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
Pedig pont amikor kérdezte, le kellett volna tenni a kontit, aztán az asszonnyal foglalkozni. Az egy utalás volt, hogy mi ez a baromság.
[ Szerkesztve ]
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #184203 üzenetére
Ilyeneket nem írok le fórumon. A publikos sztori addig tart, hogy mit válaszoltam. Azt nem tudhatod mit kapott a grimaszolásért. Ennek a sztorinak is többféle befejezése, kimenetele van..
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
penge111
addikt
Bazz, jó hamar ledaráltad Én hétvégén a végére értem a Yakuza Kiwaminak. Annak ellenére, hogy szeretem a jrpg-ket én videók, tesztek alapján sohasem próbáltam volna ki egy Yakuza részt sem. Szerencsére ps+ cím volt tavaly, így adtam most neki esélyt. Olyan pozitív véleményem alakult ki róla, hogy a Yakuza o és 6-ot is be fogom szerezni. Nagyon erős és jó története van a játéknak, nekem nagyon tetszett. A főtörténet mellett van 78 melléküldi, kismillió jópofa és kevésbé jópofa minijáték (darts, bowling, aréna, machbox verseny, póker, lengén öltözött csajok kő-papír-olló alapú harca kártyajáték formájában stb..) Szóval aki platkózni akarja, irgalmatlan sok tennivalója fog akadni. Én csak a főtörténetet toltam, mert nagyon figyelni kell sok klán kerül említésre, és könnyen el lehet veszíteni a fonalat, de hangsúlyozom, ha másért nem a játék története miatt adjatok ennek a játéknak egy esélyt. Rengeteget kell benne bunyózni, 4 féle stílus van, ezekhez kapcsolódó skillfa. Tereptárgyakat, fegyvereket használhatunk ellenfeleink likvidálására. Szerintem a Yakuza tökéletesen rászolgál a Youtubon látható hidden gems videókra, mivel egy kevesek által ismert, játszott kis csoda! Végigvittem, de továbbra is a gépemen marad, mert ha félórám, órám lesz csak játékra, arra tökéletesek a minijátékok, mert nagyon sok élvezetes van közöttük.
Más, elkezdtem a Ni No Kuni 2-t. 6 óra szaladt bele csak. Nagyon tetszik a játék. Engem anno elvarázsolt nagyon az első része, nem véletlen az avatar képem sem, onnan van. Ugyan azt érzem mint az első résznél, ez a játék mint írtam akkor is, simogatja az ember lelkét. Visszaránt a gyerekkoromba, olyan mintha egy Totoro vagy Vándorló palota mesében lennék. A grafika gyönyörű, rajzfilmeket megszégyenítő magasságokat ostromol. A harcrendszer nekem sokkal jobban bejön mint az első részben. A nehézsége nagyon jó, mivel sokan e miatt támadták a játékot, így bekerült egy nagyon nehéz fokozat, így azért már van kihívás a játékban. A történet még sablonos, de majd remélhetőleg alakul. Zene a szokásos magas minőségű, sok ismerős dallammal az első részből. Ez egy teljesen független új rész, így annak ismerete nélkül is bátran bele lehet vágni. A harcok irgalmatlan pörgősek és látványosak, rengeteg felfedezni valót vélek a játékban, kincses ládák, még most nyithatatlan ajtók, barlangok. Találkoztam egy tök ötletes puzzle résszel is, illetve egy érdekes stratégiai, háborús résszel és ez még csak az első pár óra volt, úgy érzem irgalmatlan időt fogok pumpálni ebbe a címbe is.., Később majd írok, hogy ajánlom e másoknak a játékot, de egyelőre engem megvett a Ni No Kuni 2 kilóra
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
pr0bi
senior tag
válasz Wesder #184120 üzenetére
Nekem is jobban tetszett a görög világ ezt még erősen szokni kell. Ami jobban zavar az a gyerek jelenléte és ami körülötte történi már szinte idegesítő. Jobban örültem volna egy GoW3 játékmenetes északi világban játszódó kalandnak ahol Kratos egyedül vág neki az útnak a szokásos narratív történetmeséléssel
-
zohan echte
tag
Sziasztok.
Van valakinek eladó DS4 V1 kontrollere vagy ötlet, hogy honnan lehetne szerezni?
-
hhenry
őstag
válasz zohan echte #184209 üzenetére
Dobj fel apróra hogy keresel
-
.LnB
titán
válasz penge111 #184207 üzenetére
Jah, azt hiszem hétvégén megint elfelejtettem neked válaszolni ugye?
Én a Kiwami-t megvettem még a PS+-os free dolog előtt. Kipróbáltam, de idióta harc van benne. Ezért félretettem. Talán egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
válasz headhunter86 #184192 üzenetére
"PS Words-ben lévő London Heistből el tudnék képzelni valami hosszabb játékot."
A london heist készítőitől, idén jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
pr0bi
senior tag
-
mastadoc1
tag
Üdv. Megvettem a hellblade-et, és agyalok hozzá egy 7.1-es sony fülest, mivel állítólag azzal az igazi. Melyiket érdemes venni? A gold 23000 űrkrajcár körül van, az virtuális 7.1 A platinum most akciós alzáéknál, 37000 űrkrajcár, az valós 7.1. Valakinek van tapasztalata ez ügyben? Még annyi, hogy van VR, használom is bőven,
de úgy tudom ahhoz kell a madzag is. Előre is köszi. -
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval van a Media Molecule cucc a Dreams, amelyben lényegében saját videojátékokat csinálhatunk. Eddig is számos remek alkotás készült a bétának köszönhetően, de most valaki megcsinálta a P.T egy részét (Illetve a folyosó egy részét csak) is benne. o.O Van potenciál a cuccban az biztos.
Live-Die-Respawn
-
penge111
addikt
válasz mastadoc1 #184226 üzenetére
Nekem a gold van, abból is még a régebbi változat. A 7.1 természetesen parasztvakítás, de vannak olyan játékok, amik kifejezetten támogatják a fülest, van valahol erről egy lista mely játékok ezek. Amúgy nekem tetszik nagyon a füles, nagyon jól szól, de egyedül a Resident Evil VII-nél dobott nagyon sokat a 7.1, ott viszont nagyot ütött. De a korábbi játékoknál hiába kapcsolgattam a 7.1 kapcsolót semmi változást nem fedeztem fel!
Ui: hirtelen ezt találtam, ez már szerintem bővült, ezek a füleshez letölthető külön hangsémák, amik kihozzák a maxot a fülesből:
Uncharted 4: A Thief's End
Ratchet and Clank (PS4)
MLB the Show 16
Uncharted: the Nathan Drake Collection
Until Dawn
Destiny
Bloodborne
Batman: Arkham Knight
Assassin's Creed Syndicate
inFAMOUS: Second Son[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Frod
addikt
Sziasztok.
CoD4 trial Activision fiókkal működik? (Elvileg CoD fiókot magyaráz, de annak ugyanaz a belépője)
Eddig fantasztikus volt a kapcsolatom a játékkal, lejött 64 Gb, majd a menü képernyője után nem engedett tovább, arra hivatkozva, hogy valami gondja van a szerverekkel... (Sajnos jelenleg nincs pc otthon, a telefonon meg rosszul jelenik meg az oldal, ma munkából csináltam teljes jelszó váltást, stb, kíváncsi vagyok este fog-e menni)[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
mastadoc1
tag
válasz penge111 #184228 üzenetére
A resi 7-el még normál fülessel sem merek játszani, (igaz VR-ban) nemhogy ezzel. De most már összeszedem magam, és nekiállok. Köszi a segítséget, eddig a gold vezet. (egy barátom is azt ajánlotta) Uncharted 4 van, Batmant most vettem meg collection-ben, Hellblade, Resi7 van. Alakul ez.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most RE2 25. vagy 26.??
Csak azért mert 26 az Szombat...
Ha 26. akkor is kiteszik polcra Szombaton?
(Lemezen veszem mert megy a gyűjtibe) -
.LnB
titán
Na jó, mostmár túl sok a pletyka, túl sok az utalás. És mint tudjuk, nem zörög a haraszt...
Ebből idén megjelenés lesz. Csak a hónap kérdéses. Nekem a február megfelelne.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #58978304 #184237 üzenetére
Már akinek...
Előzetesen azért nem lesz olyan erős év ez mint a 2018-as. Ha a dátummal már rendelkező megjelenéseket nézzük. Sőt, nekem eddig egyetlen cím sincs amit tuti megvennék. Leszámítva a Death Stranding-et.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
headhunter86
senior tag
Én most kicsit PS VR-ra izgultam rá. Csak azt nem tudom mennyi cím lesz még rá. Mert kicsit körbenézve a piacon, kevés a cím ami érdekelne és legtöbbjük elég rövid is.
Legtöbb ami tartalmasabb az is horror, de attól meg fosik a picsám
Még mellette szól, hogy haveromnak is van VR-ja, így játékokat tudnánk csereberélni. -
.LnB
titán
válasz #58978304 #184240 üzenetére
TLoU2-nek nincs dátuma.
RE2 + Metro az fosatós. Nekem ezért kilőve.
DG-ben meg nem látom a "spirituszt".„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz headhunter86 #184242 üzenetére
Engem nem b*szolát. Már az első E3-as videón megijedtem.
-
törölt tag
Hogy a fenébe lehet fosni egy horror jáéktól?
Még ha VR ban lenne azt megérteném mert olyankor rám sem lenne érdemes EKG-t akasztani az esetleges meghibásodás miatt
Nade simán natúrba....[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz #58978304 #184244 üzenetére
Nyilván nem magával a félelemmel van a baj, vagy az ijedtséggel. Az a baj, ha az asszony, vagy a gyerek sírni lát mikor megijedek egy hülye játéktól.
Egyszerűen, nem szeretek megijedni. Ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gery9112 #184245 üzenetére
Az Isolation szerintem elég hardcore ilyen szempontból, három érzékszervedet egyidejűleg manipulálja szinte állandó jelleggel, már-már fárasztó a folyamatos készenlét és rettegés. Maga a játék vezet rá arra, hogy félj, egészen zseniális.
Pedig ha belegondolsz, egy Deus Exben, Dishonored-ban, AC-ben ha gyilkolás nélkül mész, akkor ugyanezt csinálod, mint az Alienben, de a körítés nagyon nem mindegy.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #184247 üzenetére
És az a vicc, hogy az Isolation-t nyomtam sokáig. És nem is azért hagytam abba mert annyira féltem volna. Nem értem miért, az működött, azt simán játszottam (persze be voltam rezelve végig). Viszont a DooM 3-on úgy berosáltam, hogy majdnem kiestem a székemből. Füles felhangosítva, éjjel... Na azóta csak az Isolation volt amivel játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz #58978304 #184240 üzenetére
Be kell osztani és nem day1 venni mindent. Már 1 hónap után vannak 10-20%-os leárazások.
Az exkluzívok meg nem egyszerre jönnek.
Days Gone szerintem egy ráérős darab, azt év közben majd valami akcióval, vagy mivel 1x átvivős single exkluzív, érték állósága miatt lemezesen érdemes szerintem. Megvenni 15-ért, majd eladni 14-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...